В Олександрії крадії обчистили квартиру та сейф відомого наркоділка

12.10.2016 00:00:004 переглядаАвтор: admin
/news/16607-v-oleksandriyi-kradiyi-obchistili-kvartiru-ta-sejjf-vidomogo-narkodilka

В Олександрії у вівторок, 11 жовтня, квартирні злодії серед білого дня випадково або ж цілеспрямовано обікрали квартиру відомого в певних колах 36-річного Олега Россохи, який декілька років тому фігурував одним із організаторів “кримінально-міліцейського картелю”, що займався торгівлею наркотиками в Олександрії під “дахом” правоохоронців.

Про це “Олександрійським новинам” повідомили власні поінформовані джерела.

Так, зловмисники у період часу із 07:00 до 12:40 години шляхом підбору ключа потрапили до квартири О. Россохи у багатоповерхівці по вулиці 6-го Грудня, 139а, звідки поцупили ноутбук марки “Acer”. Та основну свою здобич крадії знайшли у сейфі, який вони виявили у квартирі та успішно відкрили шляхом пошкодження дверцят. Із сейфу злодії забрали вражаючий набір виробів із золота, а саме дві пари золотих сережок вагою близько 8 і 9 грамів, два золотих браслета, один із яких важить близько 29 грамів, а інший – 3 грами, два золоті ланцюги 15 і 17 грамів відповідно, печатку з білим камінням вагою близько 8 грамів та кольє вагою близько 25 грамів. Тобто уся здобич зловмисників, не враховуючи ноутбук, потягнула на 114 грамів золота.

Після виявлення злочину потерпілий звернувся до правоохоронців. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України “Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах”. Розпочато слідство.

Нагадаємо, Олег Россоха став відомим в Олександрії не стільки тим, що займався продажем м’яса на центральному ринку, а тим, що фігурував у свідченнях разом із міліціонерами-перевертнями, як один із організаторів злочинного угрупування, що займалось поставками наркотиків з Кривого Рогу та подальшим їх розповсюдженням в Олександрії. За словами інших учасників групи, які опинились на лаві підсудних або ж в якості свідків, він виконував функції “банкіра-бухгалтера” і займався передачею “брудних” коштів міліціонерам.

При цьому протиправна діяльність О. Россохи покривалась не тільки керівництвом міської міліції, а й офіцерами керівної ланки відділу внутрішньої безпеки при обласному УМВС, про що свідчить зухвала поведінка О. Россохи по відношенню до міських правоохоронців, коли під час конфлікту з тодішнім керівником Олександрійського міського відділу міліції Олександром Кодаком О. Россоха не тільки ображав й хапав за одяг міліціонерів, а й дозволяв собі навіть бити ногами службову автівку О. Кодака, супроводжуючи процес нецензурною лайкою. Наскільки нам відомо, ці відверті хуліганські дії так нічим логічним і не завершились, за них просто “забули” у стінах міської міліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022243 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022341 перегляд

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: