Нові факти дружби олександрійських міліціонерів з фігурантами наркотичного скандалу (відео)

16.02.2015 00:00:009 переглядівАвтор: admin
/news/11961-novi-fakti-druzhbi-oleksandrijjskikh-milicioneriv-z-figurantami-narkotichnogo-skandalu-video

На адресу наших колег з телерадіокомпанії «Контакт-ЛТД» надійшов відеозапис, на якому задокументовано протиправні дії, що вчинялися прямо біля Олександрійського міського відділу міліції, а учасниками цих подій безпосередньо були співробітники міської міліції, включно з тодішнім начальником міськвідділу та його підлеглими.

В Олександрійському міському відділі, виявляється, добре знали і навіть мали дружні відносини з фігурантами «кримінально-міліцейського картелю», що займався торгівлею наркотиками в Олександрії під «дахом» правоохоронців. Саме про це свідчить цікаве відео, що зафіксувало конфлікт між правоохоронцями й одним із основних фігурантів цього наркотичного скандалу, так званим м’ясником з центрального ринку Олександрії.

Історія відбувалась трохи більше року тому на «День міліції – 2013», тобто на професійне свято міліціонерів, яке щорічно відзначається в Україні 20 грудня. Того дня прямо під східці міського відділу міліції на місце, де зазвичай паркується автівка начальника міськвідділу, свій автомобіль «Kia Cerato» поставив близький товариш колишнього заступника начальника міськвідділу Олександра Козловського, що у скандалі з наркотиками є основним фігурантом, Олег Розсоха, який приїхав до міліції поздоровити своїх покровителів. Він відомий не тільки тим, що займається продажем м’яса на центральному комунальному ринку, але й тим, що також фігурує у свідченнях разом із міліціонерами-перевертнями, як один із організаторів злочинного угрупування, що займалось поставками наркотиків з міста Кривого Рогу та подальшим їх розповсюдженням в Олександрії. За словами учасників групи, він виконував функції «банкіра-бухгалтера» і передавав «брудні» гроші міліціонерам, тому і прізвисько мав у вузьких колах «Теразіні».

Коли до міськвідділу приїхав тодішній начальник міськвідділу Олександр Кодак та намагався поставити власну автівку «Audi А-4» на своє звичне місце парковки почався конфлікт з «Теразіні». Останній був надзвичайно збуджений і судячи з стилю розмови був явно напідпитку. Він хапав за одяг співробітників міськвідділу, які намагалися його заспокоїти і навіть звертались до нього по-дружньому. У відповідь на це спочатку лунала нецензурна лайка, а потім Олег Розсоха став бити автівку начальника міліції Олександра Кодака.

Все це «кіно» знімала дружина «м’ясника» – Лариса Розсоха. Біля неї та навколо всієї цієї суто хуліганської історії знаходилось чимало співробітників міліції. Зокрема, у кадрах зйомки можна розрізнити ще одного із основних фігурантів міліцейсько-наркотичного скандалу – заступника начальника міського відділу міліції – начальника слідчого відділення Едуарда Єфименка, начальника ізолятора тимчасового тримання Володимира Ніколаєва, працівника сектору карного розшуку Ярослава Баранніка, співробітників міліції зі слідчо-оперативної групи, а також співробітників державної автоінспекції.

Цікаво, що під час намірів «розблокувати» свою автівку головний герой цього «кіно» О. Розсоха звернувся про допомогу до старшого оперуповноваженого відділу внутрішньої безпеки при обласному УМВС Віталія Шкелебея. Саме після перемовин телефоном з цим посадовцем, навіть начальник міськвідділу О. Кодак, який образився на «гостя» і кричав своїм співробітникам, щоб вони надягли на нього кайданки, замовчав і тихенько від’їхав своїм авто з місця конфлікту.

Наскільки нам відомо, ці відверті хуліганські дії, які заслуговували, як мінімум, на адміністративне покарання, нічим логічним не завершились. За них просто «позабули» у стінах міської міліції.

На нашу думку, це відео багато чого прояснює у наркотичному скандалі за участю працівників олександрійської міліції і відділу внутрішньої безпеки при обласному УМВС, який продовжує набирає оберти та вивертає назовні усе нові й нові неприглядні факти.

Хай хтось із простих смертних спробує дозволити собі таку зухвалість хоча б поряд з приміщенням міліції, не говорячи про таку поведінку щодо самих міліціонерів. Відповідальність за це йому буде забезпечена майже одразу. Чому ж тоді дозволили відверті хуліганські дії як рядові співробітники міліції, так і керівний склад Олександрійського міськвідділу, «м’яснику», що фігурує у скандалі з наркотиками? Імовірно саме тому, що вони мали з ним особисті взаємини у все тій же скандальній наркотичній справі, про яку вже неодноразово розповідали наші журналісти та інші ЗМІ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022227 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022254 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022357 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: