Стали відомі нові шокуючі факти у скандалі з міліціянтами Олександрії, що забруднились наркотиками

06.02.2015 00:00:0011 переглядівАвтор: admin
/news/11897-stali-vidomi-novi-shokuyuchi-fakti-u-skandali-z-miliciyantami-oleksandriyi-shho-zabrudnilis-narkotikami

Стали відомі нові шокуючі факти у скандалі з міліціянтами Олександрії, що забруднились наркотиками

«Олександрійські новини» нещодавно розповідали про журналістське розслідування щодо групи наркоділків, яка функціонувала в Олександрії під «дахом» міських міліціонерів.

Схоже на те, що цей кримінально-корупційний скандал тільки розгортається і на поверхню виходять нові факти беззаконня міських правоохоронців. Вочевидь, потерпілі, свідки та інші певні особи, які раніше мовчали з причин залякування, підкупу, пагубних звичок чи інших причин, відтепер готові повідомити про протиправні дії правоохоронців-перевертнів не тільки журналістам, а і суд та інші компетентні органи.

Як нам повідомили власні компетентні джерела, сьогодні, 6 лютого, в Олександрійському міськрайонному суді слухалась кримінальна справа за матеріалами розслідування, «проведеного» працівниками Олександрійського міського відділу міліції. Ця справа має певний зв’язок з функціонуванням в Олександрії «міліцейсько-наркотичного картелю», оскільки на лаву підсудних потрапили особи, яких учасники «картелю» вважали своїми конкурентами, тому що ті не тільки відмовились працювати під їхнім «дахом», а й ще дошкуляли самоправством на ринку незаконного наркообігу Олександрії.

Факти, озвучені в цьому судовому засіданні, повергли присутніх у шок і підтвердили, що дійсно не все гаразд в рядах олександрійських міліціонерів із дотриманням законності та незаконним обігом наркотиків. І саме головне, на суді організаторами замовного сфальшування доказів цієї кримінальної справи та осіб, що мають безпосереднє відношення до розповсюдження наркотиків, знову пролунали прізвища недавніх перших керівників міськвідділу міліції, і в першу чергу Олександра Козловського, який є основним фігурантом зазначеного нами журналістського розслідування.

Так, потерпілий по справі Ярослав Волинець під запис судового засідання офіційно відмовився від усіх раніше наданих ним свідчень та поданої заяви, заявивши про те, що вони є сфальшованими на замовлення міських міліціянтів. Він детально розповів суду про обставини фальсифікації матеріалів кримінальної справи, обґрунтувавши суду свою участь в цій протиправній змові постійним залякуванням з боку правоохоронців і залежністю від наркотиків.

Він розповів, що погодився підписати сфальшовану заяву про нібито вчинення відносно нього злочину і в подальшому неодноразово підписував неправдиві свідчення та документи сфальшованих слідчих дій, а також фіктивні заяви на працівників Управління по боротьбі з організованою злочинністю обласного УМВС, на вимогу Олександра Козловського, недавнього заступника начальника Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області – начальника кримінальної міліції, під його постійними погрозами «опинитися у тюрмі». Крім того, він повідомив, що підписував ці сфальшовані документи і приймав участь у режисованих О. Козловським постановочних слідчих діях, перебуваючи під дією наркотиків, які йому для вживання перед цим особисто надавав Олександр Козловський. Мова йде про всім відому «ширку» – опій ацетильований, розповсюдженням якої в Олександрії і займалося кримінальне угруповання під «дахом» міських міліціянтів.

Крім О. Козловського, Я. Волинець повідомив і про Олександра Кодака, як про іншого учасника цієї протиправної змови. Нагадаємо, О. Кодак донедавна обіймав посаду начальника міської міліції Олександрії.

Наразі судом винесено окрему ухвалу, згідно з якою матеріали цього судового засідання будуть виділені та направлені до прокуратури для їх перевірки і прийняття відповідного рішення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022227 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022254 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022358 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: