Олександрійців запрошують на свято Водохреща у ніч з 18 на 19 січня на Войнівському водосховищі (відео)

18.01.2019 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/22679-oleksandrijjciv-zaproshuyut-na-svyato-vodokhreshha-u-nich-z-18-na-19-sichnya-na-vojjnivskomu-vodoskhovishhi-video

Олександрійців запрошують на свято Водохреща, про це повідомляють “Олександрійські новини”.  

Святкування традиційно відбудеться у ніч з 18 на 19 січня на Войнівському водосховищі. Зимові купальські розваги організовують за підтримки Асоціації підприємств та підприємців Олександрії, Олександрійської районної державної адміністрації, та за сприяння народного депутат України Анатолія Кузьменка.

“Мені приємно запросити і олександрійців і мешканців району і гостей 22 раз на свято Водохреща. Для зручності олександрійців організували спеціальні рейси до Войнівки і у зворотному напрямку. Вони курсуватимуть по маршруту автобуса №9. Є перевізники, які перевозять спеціальним маршрутом “Південний мікрорайон – площа Соборна – Войнівка”, – розповів Сергій Волков, голова ГО «Асоціація підприємств та підприємців Олександрії».




Автобуси рухатимуться від мікрорайону Південний у напрямку Войнівського водосховища о 21.30, 22.30 та 23.30. Назад дістатися до міста гості зможуть о 0.30, 1.30 та 2.30 ночі.

З 22.00 години з піснями та розвагами, виступатимуть творчі колективи Олександрійського району, відомий олександрійський виконавець Володимир Корнієнко.

Будуть розкладене багаття де можна буде погрітися.  

О 23.45 буде офіційне відкриття. Опівночі служитимуть святкову літургію. Великий водоосвятний молебень та освячення Войнівського водосховища проведе владика Кропивницький та Голованівський Марк зі своїми помічниками.

Після літургії усі охочі зможуть скупатися в освяченій воді. Піклуючись про купальників-початківців,  організатори свята облаштують спеціальний теплий намет, там можна буде зігрітися та переодягнутися.

Це дуже важливо для початківців, які вперше приїжджають на це свято. Для людини дуже важливо перебороти цей психологічний кордон.Саме для них і буде розбита намет з комфортною температурою 18-20 градусів.

З 2 до 3 години ночі триватимуть після купальські розваги – караоке і  дискотека для дітей і дорослих.

Безпеку на святі забезпечуватиме поліція та національний корпус АЗОВ. Чергуватимуть медична допомога та служба з надзвичайних ситуацій. Військова частина 2269 привезе польову кухню  та приготує смачну козацьку кашу і гарячий чай.

Роботу з організації свята проводять за підтримки постійних меценатів: Андрій Олександрович Коломійцев, голова об’єднаної територіальної громади, Юрій Олексійович Скічко, директор товариства “Гермес-Трейдинг”, Віталій Володимирович Журавльов, депутат Олександрійської районної ради.

Минулого року свято Водохреща у Войнівці зібрало близько тисячі олександрійців та гостей з Дніпра, Кропивницького, Черкащини.

Не менше відвідувачів чекають і цього року. Для багатьох людей це свято стало особливим, а зимові купання – доброю сімейною традицією, яка поєднує цілі покоління.

Архівне фото


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022227 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022253 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022357 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: