«Укрзалізниця» скасувала зупинки потягів в Олександрії через «максимальне прискорення» і малу кількість квитків

20.12.2018 00:00:004 переглядаАвтор: admin
/news/22518-ukrzaliznicya-skasuvala-zupinki-potyagiv-v-oleksandriyi-cherez-maksimalne-priskorennya-i-malu-kilkist-kvitkiv

Зупинки потягів на станції Олександрія Одеської залізниці скасовані через те, що частино потягів «максимально прискорено», а частина потягів зупинялась для декількох пасажирів, повідомляють «Олександрійські новини».

Зміни у графіку руху відбулись через те, що «Укрзалізниця», «постійно вживає заходів щодо прискорення пасажирських поїздів, і поїзди курсують з оптимальною швидкістю з зупинками на вузлових станціях районних та обласних центрів, що генерують значний пасажиропотік», – повідомив у відповідь на інформаційний запит «Олександрійських новин» департамент інформаційної політики акціонерного товариства «Укрзалізниці».

«У графіку руху пасажирських поїздів на 2018/2019 рік на станції Олександрія передбачено зупинку 11 пар пасажирських поїздів, у тому числі київського напрямку, а саме: № 75/76 Кривий Ріг – Київ, № 83/84 Київ – Маріуполь, № 116/136 Київ – Покровськ, Бердянськ, № 731/732 Київ – Запоріжжя, № 733/734 Київ – Покровськ.

Також у новому графіку руху пасажирських поїздів, який введено в дію з 9.12.2018 пасажирським поїздам № 11/12 Київ – Новоолексіївка та № 79/80 Київ – Дніпро надано категорію «Нічний експрес», для чого зазначенні поїзди було максимально прискорено, у тому числі за рахунок скасування зупинок і на станції Олександрія.

Відповідно до проведеного аналізу кореспонденції пасажиропотоків встановлено, що за 5 місяців 2018 року посадка/висадка пасажирів на станції Олександрія становила по поїзду № 11/12 Київ – Новоолексіївка 2-3 пасажири в кожному напрямку, по поїзду № 79/80 Київ – Дніпро – 7 пасажирів у кожному напрямку, і при опрацюванні графіка руху зазначенні зупинки були скасовані», – повідомляється у відповіді департаменту.

В «Укрзалізниці» також повідомили, що відновлення зупинок вказаних потягів не планується: «Враховуючи, що призначення додаткових зупинок поїзда збільшує час прямування цього поїзда в середньому до 5 хвилин у кожну сторону, що впливає на його маршрутну швидкість, призначення зупинок пасажирським поїздам № 11/12 Київ – Новоолексіївка та № 79/80 Київ – Дніпро не вбачається можливим із технічних причин», – повідомляє департамент інформполітики АТ «Укрзалізниці».

Нагадаємо, перед цим стало відомо про те, що в Олександрії відмінено 6 потягів, змінився час відправлення зі станції більшості поїздів.

Новий розклад руху потягів опублікувала у новому випуску газета «Городской курьер/Міський кур’єр».



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022226 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022253 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022356 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: