Учасниця скандальної оборудки із комунальним ринком в Олександрії обрана у Севастопольську політраду «Единой России»

17.12.2018 00:00:009 переглядівАвтор: admin
/news/22492-uchasnicya-skandalnoyi-oborudki-iz-komunalnim-rinkom-v-oleksandriyi-obrana-u-sevastopolsku-politradu-edinojj-rossii

Донька очільниці Олександрійського музейного центру, Вікторія Багмет, яка фігурувала у корупційному скандалі в Олександрії, обрана до Регіональної політради Севастопольського регіонального відділення партії «Единая Россия».

Журналісти «Олександрійських новин» дізнались про нову посаду доньки Ольги Чумак, екс-чиновниці, нині директора Олександрійського музейного центру, перевіряючи інформацію на веб-ресурсі окупаційної влади у місті Севастополі.

Сайт партії детально, із фото та відео розповідає про зібрання «партійців» та показує участь Вікторії Багмет (Чумак) у цьому заході. На одному з кадрів відеосюжету з конференції добре помітно жінку, яка дуже схожа на Вікторію Багмет. Учасники цієї конференції обрали представників, які затверджуватимуть так званий парламент РФ за участю представників окупованого Криму.

На своїй сторінці у соціальній мережі «Однокласники», Вікторія Багмет постійно викладає інформацію про партійне життя і про «здобутки» окупаційної влади.

Наприклад, 1 грудня 2018 року, вона повідомляє про прийом громадян і постить фото, де вона разом з депутатами так званого «законодатєльного собранія» міста Севастополь (крайня справа – В. Багмет).

Вікторія Багмет, яка народилась, навчалась та працювала в Україні, в Олександрії, послідовно займає антиукраїнську позицію і внесена до бази сайту «Миротворець», як «пособница российских оккупантов в АР Крым».

28 червня 2014 року Вікторія Багмет (Чумак) була обрана кандидатом до так званого «Законодатєльного собранія» окупованого міста Севастополь. Вона була №24 у списку.

Разом із відомим очільником окупантів, так званим «Главой республики Крым» Сергієм Аксьоновим балотувалась та брала активну участь у виборчій кампанії на стороні антиукраїнських сил. Була і є активним учасником «партійного будівництва» партії «Единая Россия» на окупованій українській території, як партійний функціонер на зарплату із посадою заступника керівника регіонального відділення – начальника відділу партійного будівництва.

У квітні 2016 року Вікторія Багмет була включена у до «регіонального організаційного комітету з проведення попереднього голосування», тобто брала безпосередню участь у «обранні» незаконної з точки зору міжнародного права та українського законодавства, Думи у Криму та сприяла безпосередньо легітимізації влади Російської Федерації на українських окупованих територіях.

В. Багмет має дружні зв’язки із представниками окупаційної влади, а напередодні дня народження В.Багмет, відомі українофоби та прихильники агресивних планів Кремля, секретар Севастопольського регіонального відділення «Единой России» Б.Колесников вітав пані Багмет від імені «исполнительного комитета Севастопольского регионального отделения Партии «ЕДИНАЯ РОССИЯ».

Як свідчить аналітична система «Youcontrol», адреса Вікторії Багмет, як засновниці української фірми «Онікс-мікс» – 99000, м.Севастополь, Гагаринський район, В/Ч А-4368. Співзасновниками фірми є Юлія Білоус, донька першої заступниці Олександрійського міського голови Людмили Давиденко, Тетяна Дзюба – дружина екс-заступника мера, нині депутата облради від «Опозиційного блоку» Анатолія Дичка та найближчі рідні інших членів виконкому зразка минулого скликання міськради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022228 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022255 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022362 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: