Олександрійське управління освіти вдруге укладатиме договір із постачальником м’яса, який на думку суду перевитратив 600 тисяч бюджетних коштів

23.10.2018 00:00:0013 переглядівАвтор: admin
/news/22111-oleksandrijjske-upravlinnya-osviti-vdruge-ukladatime-dogovir-iz-postachalnikom-myasa-yakijj-na-dumku-sudu-perevitrativ-600-tisyach-byudzhetnikh-koshtiv

478,4 тисячі гривень бюджетних коштів має намір витратити Управління освіти, молоді та спорту Олександрійської міської ради до нового року, щоб забезпечити 6800 кілограмами м’яса шкільні і дошкільні заклади міста. Про це повідомляють «Олександрійські новини» з посиланням на результати відкритих торгів, що відбулися на порталі prozorro.gov.ua. У системі з’явилось повідомлення про намір укласти договір з ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «Оксамит».

Управління освіти проводячи вдруге відкриті торги, знову запропонувало продати яловичину без кістки та м’ясо курятини (тушки курей) за вигідною ціною та за умови виконання вимог. Очікувана вартість закупівлі мала складати 511 тисяч гривень.

У торгах взяли участь чотири продавці, які запропонували різні ціни. Всі пропозиції із найнижчими цінами було відхилено. Єдина пропозиція з найвищою ціною оголошена переможцем і саме з ним запропоновано укласти договір. Різниця між найменшою ціною та найвищою складає 70 тисяч гривень.

Попередні торги не відбулися, оскільки один з учасників торгів, а саме підприємець Володимир Сергієнко, переконав тендерний комітет дискваліфікувати переможця – ВКФ «Оксамит». 

Підстава скасування результатів торгів – п’ять зауважень до тендерної документації переможця: не вказана електронна адреса та не проставлена суму «в т.ч. ПДВ (грн.)». Також, на думку скаржника, переможець торгів не надав договори які є виконаними, «чим не підтвердив… наявність досвіду виконання аналогічного договору». Третім критерієм невідповідності є зазначення у документації характеристик товару у вигляді фрази «має бути», а не «буде», що мало б гарантувати виконання умов закупівлі. Також не підтверджено існування документів про якісні характеристики предмета закупівлі та проекту договору про закупівлю товарів за державні кошти.

У новій закупівлі тендерний комітет повністю проголосував за схвалення укладення договору саме з ВКФ «Оксамит».

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що прокуратура Кіровоградської області у судовому порядку визнала недійсними додаткові угоди на постачання продуктів харчування для дошкільних навчальних закладів міста Олександрії по завищеним цінам та зобов’язала недобросовісних постачальників повернути до місцевого бюджету понад 600 тис. грн. коштів.

Після цього підприємець подав апеляційну скаргу, яка розглянута Дніпропетровським апеляційним господарським судом і прийнято ухвалу про відкриття апеляційного провадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022228 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022255 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022362 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: