Олександрійська влада проігнорувала петицію про реабілітацію дітей з інвалідністю

17.07.2018 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/21444-oleksandrijjska-vlada-proignoruvala-peticiyu-pro-reabilitaciyu-ditejj-z-invalidnistyu

Активісти змушені будуть звернутись до Уповноваженого з прав людини через те, що Олександрійська міська рада не звернула увагу на електронну петицію. Відповідну інформацію оприлюднила прес-служба громадського об’єднання «Асоціація Політичних Наук».

У прес-релізі організації говориться, що 14 липня до Олександрійської міської ради була направлена електронна петиція Громадським Об’єднанням “Асоціацією Політичних Наук”, яка набрала необхідну кількість голосів і мала бути розглянута відповідним органом місцевого самоврядування. Також ГО “АПН” направили петицію до Компаніївської селищної ради.

За законом «Про звернення громадян», наступного дня після того, як петиції зібрали необхідну кількість підписів, вони надсилаються до органів влади. Згідно того ж Закону повідомлення про отримання петицій мали б з’явитись на сайтах рад протягом двох робочих днів. Проте на сьогоднішній день обидва органи місцевого самоврядування, які отримали петиції від «Асоціації Політичних Наук», вже прострочили встановлений Законом термін

“У петиції до Олександрійської  міської ради йдеться про забезпечення дітей з інвалідністю технічними та іншими засобами реабілітації. Основна мета петиції – розробка програми забезпечення осіб та дітей з інвалідністю технічними засобам для використання в побутових умовах на 2018-2020 роки. Петиція зібрала 252 підписи за 35 днів.” – зазначено у прес-релізі ГО ” Асоціація Політичних Наук”.

«У зв’язку з тим, що ні Олександрійська міська рада, ні Компаніївська селищна рада не дотримались вимог чинного законодавства, якщо чиновники негайно не виправлять свою помилку, експерти АПН будуть змушені звернутись до Уповноваженого ВР з прав людини з повідомленням про порушення норми Закону», – зауважив голова «Асоціації Політичних Наук» Дмитро Сінченко.

Нагадаємо, нещодавно активісти ГО повідомили, що вони звернулись до Уповноваженого з прав людини через відсутність можливості подати електронну петицію на офіційному сайті Олександрійської міської ради.

Ілюстрація: ГО “АПН”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022226 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022253 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022356 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: