На білбордах поверх соціальної реклами наклеїли передвиборну агітацію міського голови (ВІДЕО)

30.07.2020 17:30:579 переглядівАвтор: admin

В Олександрії білборд, на якому була розміщена соціальна інформація ДСНС України в Кіровоградській області, не санкціоновано заклеїли передвиборчою агітацією міського голови Степана Цапюка, повідомляють «Олександрійські новини».

Днями в Олександрії по проспекту Соборному, 147-А рятувальники на службовому автомобілі в робочий час заново наклеїли свою соціальну рекламу на передвиборну рекламу міського голови Степана Цапюка, яка була розміщена на білборді.

Очевидцем цього став голова громадської організації «Думка Громади Олександрії» Олександр Кіяшко.

У звязку з несанкціонованим розміщенням передвиборної агітації міським головою, Олександр Кіяшко викликав на місце події Національну поліцію і Муніципальну безпеку Олександрійської міської ради.

За словами Олександра Кіяшка, інспектори Муніципальної безпеки проїхали повз нього, розвернулися біля газової заправки і поїхали. А поліцейським довелося дзвонити тричі і чекати їх 45 хвилин.

«Чому я хотів, щоб приїхали поліцейські? Для того щоб зафіксувати факт несанкціонованого розміщення передвиборної агітації, у якого є свої наслідки. В даному випадку Управління ДСНС за бюджетні гроші, тобто за наші з вами податки, орендувало білборд, заплатило гроші, розмістило там рекламу. Так само вони заплатили гроші, щоб на аркушах роздрукувати цю рекламу. Потім цікаво, яка ціна оренди або простою спецавтомобіля рятувальників, на якому вони переклеювали рекламу? Скільки коштує така робота чотирьох людей і скільки вони на неї витратили часу? У них є зарплата і в свій робочий час вони повинні займатися іншими справами, а не переклеювати рекламу на білборді після Степана Цапюка. Я хотів, щоб поліцейські зареєстрували факт порушення, щоб потім порахувати всі збитки, які завдав міський голова своєї несанкціонованої рекламою і щоб він зі своєї кишені, а не з міського бюджету, відшкодував збитки рятувальникам »- прокоментував Олександр Кіяшко.

Поки поліцейські приїхали на місце подій рятувальники повністю заклеїли агітацію своєї соціальною рекламою з одного боку і частково з іншого. Олександр Кіяшко написав заяву в поліцію.

Варто відзначити, що це був один з 20-ти білбордів Олександрії, на який не санкціоновано наклеїли агітаційну рекламу міського голови.

По словам Александра Кияшко, он общался с директором рекламного агентства Александрии и билборды, которые она арендует для размещения рекламы, тоже были обклеены агитационной рекламой.

Виходить, що не тільки Управління ДСНС в Кіровоградській області зазнало збитків від несанкціонованої агітації, а й рекламне агентство, яке змушене було знову роздрукувати рекламні плакати і розмістити їх поверх реклами міського голови, адже у рекламного агентства були укладені договори на оренду білбордів і на розміщення на них комерційної реклами.

Не санкціоновані передвиборні оголошення Степана Цапюка розмістили на білбордах по вулиці Героїв Сталінграда біля колишнього «Сільпо», на перехресті Героїв Сталінграда та Соборного проспекту заклеїли два білборда, де була комерційна реклама супермаркету. А також білборди на Покровській і біля міського кладовища.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022297 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022336 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022483 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: