Юні плавці з Олександрії перемогли в обласному чемпіонаті

16.12.2019 00:00:007 переглядівАвтор: admin
/news/25035-yuni-plavci-z-oleksandriyi-peremogli-v-oblasnomu-chempionati

Юні плавці з Олександрії перемогли у змаганнях відкритого кубку та чемпіонату Кіровоградської області з плавання серед юніорів на стометрівці вільним стилем, повідомляють «Олександрійські новини»

12 грудня 2019 року у Кропивницькому пройшли змаганнях  відкритого чемпіонату з плавання в обласній спеціалізованій ДЮСШ «Надія» серед груп початкової підготовки – дівчат та юнаків 2009-2011 років та молодших. 

Місто Олександрію представили вихованці плавального басейну «Планета Спорт» («Дельфін») Дон Аріна  2010 року народження та Дон Артемій 2013 року народження – учні НВК «ЗНЗ I-III ст. №19 – ДНЗ «Лісова казка». 

Це вже другі змагання протягом року в місті Кропивницькому, в яких беруть участь олександрійські плавці. 30 жовтня 2019 року від Олександрії у змаганнях відкритого кубку та чемпіонату Кіровоградської області з плавання серед юніорів на стометрівці вільним стилем виступили Даниїл та Аріна Дон. Враховуючи, що цей виступ був дебютом, тоді досягти високих результатів нашим плавцям не вдалось. Проте вже на грудневих змаганнях Аріна зайняла друге місце на стометрівці брасом та третє місце з результатом 1 хвилина 39 секунд на стометрівці вільним стилем, значно покращивши свої попередні результати.  Артемій, у свою чергу, посів п’яте місце в загальному заліку та перше у своїй віковій групі на 25 метрах вільним стилем з результатом 23 секунди. 

Відповідні гідні результати вихованців СК «Планета Спорт» («Дельфін») стали можливими завдяки активній підтримці та допомозі її виконавчого директора Станіслава Керчі, тренерів  Романа Зарецького та Євгена Смішка.  На теперішній час в осінньо-зимовий період в спорткомплексі діє 12 метровий басейн для навчання та початкової підготовки дітей з плавання. А в період з травня по вересень включно щодня з 9 до 21 працює 50 метровий басейн. Відкриті секції навчального, спортивного та оздоровчого плавання для всіх вікових груп. Діють гнучкі скидки за умов придбання абонементу чи відвідування в неділю та ранковий час.

Виступи юних плавців – це також можливість привернути увагу олександрійців до такого чудового виду спорту, як плавання. Є сподівання, що міський виконавчий комітет, депутатський корпус підтримають розвиток плавання і в місті буде створена відповідна спортивна секція в системі дитячо-юнацької спортивної школи.



Нагородження вихованців Артемій та Аріна Дон СК «Планета Спорт» («Дельфін»)  за підсумками змагань.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022297 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022336 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022483 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: