Як міська влада “пограла” у гру “Цар гори” з олександрійськими підприємцями

20.01.2012 00:00:001 переглядАвтор: admin
/news/778-yak-miska-vlada-pograla-u-gru-car-gori-z-oleksandrijjskimi-pidpriemcyami

Сьогодні, о 14 годині, біля виконкому повинен був відбутися мітинг підприємців, які вимагають належного виконання судових рішень – встановлення «старих» тарифів на воду, скасування результатів конкурсу про передачу в оренду ринку тощо.

Підприємці зібралися біля спеціально зконструйованої трибуни. Та навіть не встигли розпочати, як з’явилися невідомі молодики, вочевидь, заздалегідь запрошені до місця проведення мітингу місцевою владою, та силою відтіснили підприємців від їхньої трибуни!

У цьому «взятті» трибуни підприємців приймали участь також і представники влади. Заступники Олександрійського міського голови Віктор Мартиненко і Анатолій Дичко та керуючий справами виконкому Олександрійської міської ради Володимир Чеботарьов разом з іншими забралися на трибуну і скинули з неї на асфальт представників громадської організації «Спілка підприємців Олександрії» Юрія Шиманського та Сергія Гриценка. Також на підлозі опинилися Микола Смакула, колишній депутат міської ради, якому нанесли декілька ударів ногами та мегафоном і пошкодили на руці палець, та голова "Спілки шахтарів-інвалідів, ветеранів та козацтва" Сергій Горбачов, який в подальшому був госпіталізований до міської лікарні з діагнозом струс мозку.

Після того, як всіх «зайвих» відтіснили, невідомі бійці встали живим ланцюгом та не допускали нікого до трибуни. Майже відразу з’явився мер Олександрії Степан Цапюк, який спокійно дістався до "захопленої" трибуни і вже звідти запевнив, що незалежно від рішення апеляційного суду договор про оренду ринка буде розторгнутий. Але також він сказав, що ні Шиманський, ні Гриценко та їм подібні ніколи не отримають ринку. Кого конкретно мав на увазі Степан Кирилович, достеменно невідомо. Можливо просто усіх людей, так як зазначені громадяни явно не відносяться до тваринного світу, а, можливо, підприємців і представників громадських організацій, тому що і Шиманський, і Гриценко, і Смакула є представниками олександрійського бізнесу та членами громадської організації, що переймається проблемами підприємців. Можливо інших учасників конкурсу на право оренди ринку, так як Юрій Шиманський безпосередньо приймав участь у конкурсі. А, можливо, мер таким чином натякнув, що у "керма" ринку будуть продовжувати знаходитись особи, наближені до деяких міських можновладних керманичей, як і було дотепер. Після промови Цапюк спустився з трибуни, де з ним намагалися поговорити представники підприємців, але даремно.

Під кінець усього цього «дійства» з’явилися представники міліції, що повинні були відреагувати значно раніше.

Після таких новин становиться моторошно від того, що починається в нашому місті. Чого чекати від нашої влади завтра, якщо вона не тільки приймає участь, а і заздалегідь самостійно розробляє сценарій "бойових дій", вже сьогодні? До речі, під час проведення мітингу на своїх робочих місцях, за якимось, вочевидь, "випадковим" збігом обставин, була відсутня чимала кількість працівників структурних управлінь міської ради та комунальних підприємств: "Олександрія-водоканал", "Житлогосп" тощо.

Як дізналися «Олександрійські новини», на мітингу були присутні також і обласні журналісти, тому обговорення сьогоднішнього інциденту можна чекати у всіх обласних ЗМІ.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022297 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022334 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022483 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: