Відкрита першість Олександрії з настільного тенісу визначила найкращих

21.03.2014 00:00:002 переглядаАвтор: admin
/sport/other/9539-vidkrita-pershist-oleksandriyi-z-nastilnogo-tenisu-viznachila-najjkrashhikh

Відкрита першість Олександріїз настільного тенісу визначила найкращих

 

16 березня в Олександрії вдруге відбулася відкрита першість міста з настільного тенісу. Любителі настільного тенісу різних вікових категорій за рейтингом від нуля до двадцяти зібралися позмагатися за перемогу у клубі настільного тенісу Олександрійського колегіуму.

 

Організатором змагання вже традиційно виступила Олександрійська міська громадська організація «Центр підтримки спорту» за сприяння управління освіти, молоді та спорту Олександрійської міської ради.

 

Відкрита першість зібрала 37 учасників віком від 15 до 58 років з Олександрії, Кременчука, Комсомольська, Градизька, Онуфріївки, Олександрівки та Устинівки. Планували приїхати і тенісисти зі Знам’янки та Кіровограда, але прибути на турнір спортсменам не вдалося. А от молодь з Олександрівки вперше взяла участь у цих змаганнях.

 

Не обійшлася відкрита першість і без почесних гостей. З Кременчука судити змагання приїхав заслужений тренер України з настільного тенісу Сергій Казарян. Він і став головним суддею турніру. А допомагав йому визначати найкращих вчитель фізичного виховання Олександрійського колегіуму Володимир Михальчук.

 

Учасників першості розподілили на 6 підгруп по 6 тенісистів у кожній. По 2 переможці з кожної підгрупи (загалом 12 учасників) виходили у перший фінал. В першому фіналі змагалися за системою «-2». У другому фіналі боротьбу вели за олімпійською системою за 13 місце. А в третьому фіналі змагалися за 25 місце, теж за олімпійською системою.

 

Олександрійські тенісисти у турнірі показали себе достойно. Троє олександрійців увійшли у десятку найсильніших. За результатами першості дев’яте місце посів Станіслав Коробко, на сьомому місці завершив змагання голова Олександрійської міської громадської організації «Центр підтримки спорту» Руслан Лещенко, а на п’ятому місці опинився Володимир Кузьменков. Нажаль, до трійки призерів олександрійці не попали. Бронзовим призером першості став Сергій Кійло з Комсомольська. Срібло виборов кременчужанин Олександр Недбайло. А золото відкритої першості Олександрії з настільного тенісу завоював Валерій Наку з Комсомольська.

 

Трьох найкращих тенісистів першості міста нагородили дипломами 1, 2 та 3 ступеня, медалями та цінними подарунками. Нагороджували переможців головний суддя змагань Сергій Казарян та голова Олександрійської міської громадської організації «Центр підтримки спорту» Руслан Лещенко.

 

Тож відкрита першість міста знову показала, що настільний теніс в Олександрії продовжує активно розвиватися. І вже наприкінці травня чи на початку червня Олександрія знову збере любителів настільного тенісу на чергові змагання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022297 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022336 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022483 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: