Олександрійські правоохоронці розшукують «відомого» Вітьку Медвідя

11.01.2013 00:00:007 переглядівАвтор: admin
http://www.alnews.com.ua/news/4789-oleksandrijjski-pravookhoronci-rozshukuyut-vidomogo-vitku-medvidya

Віктора Вікторовича Медвідя, який позиціонує себе як правозахисника, експерта та борця з несправедливістю, котрий, мовляв, бореться за права громадян та підприємців, дає експертні коментарі центральним телевізійним каналам та є власником нерухомості, зокрема відомого в місті торгівельного центру «Оріон», що на проспекті Леніна, 100, поряд з бульваром Попова, оголошено судом у розшук.

Зазначену інформацію нашому порталу «Олександрійські новини» підтвердили в Олександрійському міському відділі міліції.

Як з’ясувалось, насправді у цього «відомого правозахисника» виявились чималі борги, яких він вже тривалий час не бажає добровільно позбуватись. Для виконання боргових зобов’язань Віктором Медвідьом чимало громадян та юридичних осіб звернулись до суду з відповідними позовами, а потім за примусовим виконанням рішень судів до державної виконавчої служби.

Виконавча служба в свою чергу у зв’язку із тим, що знайти боржника ніяк не вдавалось, оскільки Віктор Медвідь просто уникав офіційних зустрічей, переховуючись від виконавців, звернулась до суду з поданням про оголошення його розшуку з метою встановлення місця перебування та зобов’язання прибути для вчинення примусових виконавчих дій.

20 грудня 2012 року Ленінський районний суд міста Кіровограда задовольнив це подання та виніс Постанову про оголошення боржника – Віктора Медвідя у розшук, чим власне і буде тепер перейматись міліція, адже саме до неї звернулась Державна виконавча служба з документами щодо необхідності розшуку цього несумлінного боржника.

Так хто ж насправді Віктор Медвідь? Виявляється, замість того, щоб віддати те, що він колись узяв в борг, він просто переховується від своїх кредиторів та судових виконавців, зате іноді мелькає на каналах обласного та центрального телебачення як борець з негараздами та шахраями, до числа яких, з огляду на його борги та обставини їх набуття і неповернення, з легкістю можна відносити його самого. Для чого він насправді позиціонує себе як захисника ошуканих та завзятого борця з корупцією, якого доволі часто можна побачити серед рядів певних політичних сил місцевого та іноді державного рівня? Можливо саме для того, щоб просто не віддавати свої борги та не платити по рахунках, а можливо, щоб ще і далі ошукувати інших.

Цікаво, що сума боргів, яку вже на сьогодні має у своєму пасиві Віктор Медвідь, складає чималеньку кругленьку суму навіть по іноземним міркам країн, де економічна ситуація набагато стабільніша ніж в Україні. Вона дорівнює ні багато, ні мало, а майже … 7,2 мільйона гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022297 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022335 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022483 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: