Олександрійські каратисти знову перші

21.02.2014 00:00:003 переглядаАвтор: admin
/sport/other/9259-oleksandrijjski-karatisti-znovu-pershi

Олександрійські каратисти знову перші

 

Олександрійські каратисти знову найкращі. Перше командне місце олександрійці здобули на вже традиційному домашньому турнірі з кіокушинкай-карате.

 

Відкрита першість Олександрії з кіокушинкай-карате відбулася 8 лютого у приміщенні ДЮСШ № 2. Близько 170 учасників з Олександрії, Кіровограда, Дніпропетровська, Павлиша та Умані у складі 6 команд боролися за перемогу. Олександрію на змаганнях представили відразу 2 команди – спортивного клубу «Ояма» та спортивного клубу «Спарта-17». Збірні команди складалися від кожного клубу окремо.

 

Готувалися до першості з кіокушинкай-карате олександрійці майже півтора місяці. Адже це були серйозні відбіркові змагання до чемпіонатів України, які відбудуться навесні.

 

Першого березня чемпіонат України з кіокушинкай-карате прийматиме Донецьк. А 15 квітня ще один чемпіонат України пройде у Вінниці. На цих чемпіонатах змагатимуться каратисти різних вікових груп.

 

«Це чудова підготовка до майбутніх чемпіонатів України», – говорить Олександр Майгур, тренер-викладач ДЮСШ «Україна» та голова клубу східних видів єдиноборств «Ояма».

 

Відкрита першість з кіокушинкай-карате зібрала спортсменів 5 вікових груп. Каратисти віком від 8 до 17 років змагалися за олімпійською та коловою системами. У тих групах, де було багато учасників, каратисти билися за олімпійською системою. Переможець бою йшов далі, а той, хто зазнавав поразки, вибував із турніру. Там, де кількість каратистів була не такою чисельною, усі спортсмени змагалися один з одним по колу.

 

За призові місця у першості Олександрії з кіокушинкай-карате боролися як досвідчені олександрійські спортсмени, так і новачки. За словами голови спортивного клубу «Ояма», для новачків у турнірі головним було показати спортивний дух. «Зазвичай я кажу своїм спортсменам, що треба вийти і показати перш за все свій спортивний дух. І не дивитися на суперника, хто він, і що вміє. А якщо програвати, то програвати гідно», – говорить Олександр Майгур.

 

Тож олександрійські каратисти знову на висоті. Ярослав Солдатов та Сергій Гилюк з клубу східних видів єдиноборств «Ояма» завоювали перші місця. П’ятеро вихованців клубу стали срібними призерами, а семеро каратистів посіли третє місце.

 

Члени команди СК «Спарта-17» – ДЮСШ №2 на відкритій першості міста Олександрії посіли такі місця:

3 місце: Владислав Косенко, Олександр Гнатієнко, Віталій Нечипоренко, Олександр Бойчук, Богдан Олійник, Євген Самков, Андрій Терновський, Софія Ткаченко, Дар’я Кармазіна;
2 місце: Олександр Романко, Олександр Репенько, Владислав Савченко, Олександр Гетманенко, Ростислав Дуда, Ян Андрусенко, Максим Гоголєв, Софія Засядько, Марина Дуднік, Олександра Лєонова, Дарина Карталиш, Алла Левицька;
Чемпіони відкритої першості: Данило Педяш, Михайло Слинько, Андрій Горощенко, Дмитро Деркач, Ярослав Рескаленко, В’ячеслав Трус, Євген Рожков, Артем Нєлєпа, Роман Ружич, Назар Сулімовський, Володимир Алєксєєв, Ілля Хілько, Віталій Бараненко, Михайло Бондаренко, Артем Бондаренко, Марія Низола, Дар’я Лагно, Дар’я Дехтяр, Дар’я Поляніна, Анастасія Метка, Анастасія Покотило.

 

Переможці турніру отримали не лише заслужені кубки та медалі, а й можливість показати свої сили на майбутньому чемпіонаті України з кіокушинкай-карате.

 

Ірина Гайдук
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022297 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022336 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022483 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: