«Дніпро-1» — «Олександрія» 1:2. Додані хвилини. Пенальті. Перемога!

17.12.2019 00:00:003 переглядаАвтор: admin
/news/25041-dnipro-1-oleksandriya-12-dodani-khvilini-penalti-peremoga

«Дніпро-1» — «Олександрія» 1:2. Додані хвилини. Пенальті. Перемога!, повідомляють «Олександрійські новини». Про це можна дізнатися на офіційній сторінці футбольного клубу «Олександрія».

Матч розпочинається з активних дій господарів поля, але олександрійці швидко перехоплюють ініціативу. В першу десятихвилинку саме гості більше контролюють м’яч, поступово притискаючи суперника до власних воріт.

20 хвилин позаду. Гра вирівнюється. Дніпряни провели кілька атак і розіграли кілька кутових. Поки що без моментів.

На 22 хвилині помилка Білика ледве не призвела до голу: викидаючи м’яч на захисника, кіпер помиляється, направивши круглого прямо на вільного  Куліша, який метрів з 20 спробував закотити м’яч у ворота, пробивши не дуже сильно. Білик швидко реагує і рятує команду від голу, виправивши свою ж помилку.

На 32 хвилині прекрасний шанс забити втратив Третьяков. Після подачі кутового, він з-за меж штрафного майданчику потужно пробив в «дев’ятку», Юрчук у стрибку, кінчиками пальців, відбиває цей непростий удар.

Весь перший тайм дуже багато боротьби за кожен клаптик поля. Гравці обох команд грають жорстко, часто фолять. Арбітр «щедрий» на жовті картки: п’ять попереджень за перший тайм на обидві команди.

На 39 хвилині свій момент втратив Ковалець, який отримавши пас від партнера,  пробив з-за меж штрафного майданчика в правий кут. Юрчук грає надійно, перевівши м’яч на кутовий.

На 44 хвилині дніпряни серйозно потурбували олександрійців біля власних воріт. Кравченко сильно пробиває після невдалої скидки головою Когута. М’яч летить значно вище воріт.

Одразу після перерви Володимир Шаран робить тактичну заміну, посилюючи атаку. Замість Стецькова на поле виходить Безбородько, який на 49 хвилині створює небезпечний момент. Його удар з-за меж штрафного майданчика виявився не дуже вдалим – м’яч полетів значно вище воріт.

55 хвилина. Футболісти «Дніпра-1» контролюють гру, проходячи флангами і створюючи напівмоменти біля воріт Білика. «Олександрія» поки що змушена грати другим номером.

На 64 хвилині керманич «Олександрії» робить другу тактичну заміну: Замість Запорожана в гру вступає Задерака. Підсилюється атакувальна ланка.

Господарі продовжують тиснути. Команди починають грати в більш відкритий футбол. Дуже багато боротьби.

На 67 хвилині дніпряни створюють черговий небезпечний момент. Контратака, Назаренко увірвався у чужий штрафний майданчик і сильно пробив під ліву штангу. Надійно грає Білик.

72 хвилина. Мірошніченко зрізає м’яч в штангу власних воріт. Дивом шкіряний не потрапляє в сітку.

На 79 хвилині Лопирьонок у власному штрафному майданчику грає рукою. Друга жовта, вилучення. Арбітр призначає пенальті. До точки підходить Третьяков. Б’є в протилежний від голкіпера кут. Гол — 0:1

За десять хвилин арбітр призначає пенальті у ворота «Олександрії». Схожа ситуація з попереднім моментом : після подачі в штрафний майданчик, ‘м’яч потрапляє в руку Банаді. Пенальті. Пробиває Куліш. Гол -1:1.

Щось неймовірне відбувається на полі. Команди вигризають моменти. Багато боротьби, жорсткої боротьби: дуже емоційні останні хвилини матчу.

Чергове видалення у дніпрян. Пряма червона карта Назаренку вже в доданий арбітром час. Команди заведені, ось-ось і буде вибух!

Йде третя додана хвилина. Гуйє збиває Ковальця у штрафному майданчику. Пенальті. Третє пенальті за матч! До м’яча підходить Третьяков. Б’є. Гол! 1:2.Фінальний свисток Балакіна фіксує гостьову перемогу олександрійців.

Фото з офіційного сайту ФК «Олександрія»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022297 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022336 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022483 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: