Чергове резонансне ДТП в Олександрії за участю п’яного водія

13.07.2013 00:00:004 переглядаАвтор: admin
/news/7023-chergove-rezonansne-dtp-v-oleksandriyi-za-uchastyu-pyanogo-vodiya

Учора, 12 липня, близько 19 години вечора в Олександрії сталося чергова резонансна дорожньо-транспортна пригода за участю п’яного водія.

Головний інженер ТОВ «Автоштамп» гр. С., 1976 року народження, рухаючись на своєму автомобілі «Кіа Соренто» чорного кольору, державний номерний знак ВА 6790 АМ, по вул. Садовій від вул. Героїв Сталінграду в напрямку автовокзалу безпричинно виїхав поряд з супермаркетом «АТБ» на правий по ходу руху автомобіля пішохідний тротуар, де збив двох чоловіків.

Працівники ДАІ, які приїхали на місце ДТП, провели експрес-аналіз водія на стан алкогольного сп’яніння. Алкотестер «Драгер» на основі аналізу повітря, що видихається в трубку, зафіксував вміст алкоголю в 3,11 проміле, що за класифікацією відноситься до дуже великого ступеню алкогольного сп’яніння і класифікується як «стан при смерті, клінічна кома». Факт перебування водія в стані алкогольного сп’яніння було підтверджено і пізніше за результатами медичного обстеження.

Внаслідок ДТП постраждали двоє городян. Каретами швидкої обох було доставлено до міської лікарні № 1. Одного з них – гр. К., 1965 року народження, госпіталізовано до травматологічного відділення із закритим переломом лівої ключиці, іншого – гр. П., 1981 року народження, з закритою черепно-мозковою травмою госпіталізовано до реанімації. Стан його доволі важкий, і за його життя борються лікарі.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України. Транспортний засіб був вилучений з місця ДТП для проведення необхідних слідчих дій і евакуатором доставлений до Олександрійського МВ УМВС України в області. Водія, винного у ДТП, затримано у процесуальному порядку у відповідності до ст. 208 КПК України і поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Невдовзі суд визначиться із мірою запобіжного заходу йому на час слідства. За вчинення цього резонансного злочину чоловіку загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Відео з місця дорожньо-транспортної пригоди дивіться тут

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022297 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022336 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022483 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: