На центральній площі будують дві смарт-зупинки з антивандальними вітражами краєвидів міста за 179000 гривень

18.12.2018 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/22504-na-centralnijj-ploshhi-buduyut-dvi-smart-zupinki-z-antivandalnimi-vitrazhami-kraevidiv-mista-za-179000-griven

В Олександрії, на центральній площі будують дві смарт-зупинки, вартість яких складає 179 тисяч гривень. Зупинка облаштована буде підсвіткою, матиме дизайнерський вигляд, а побачити роботу підприємця, який має відповідний досвід, можна у Кременчуці, повідомляють «Олександрійські новини».

«Ми робимо такі зупинки по всій Україні. Це смарт-зупинки. У них буде USB-зарядка, підсвітка, назва зупинки буде висвічуватись. Поверхня конструкції зупинки буде оброблена спеціальною фарбою, яка буде тривалий час зберігати її від корозії. Зупинка буде закомплектована вітражним склом. На цих вітражах скляних будуть зображення красивих пейзажів Олександрії. Зупинка буде виглядати дещо незвично і додаватиме місту яскравості, привабливості», – прокоментував «Олександрійським новинам» підприємець Володимир Вовк, який буде виготовляти та монтувати зупинку.

Він уточнив, що схожі зупинки які зроблені та встановлені ним розміщені, наприклад біля готелю «Кремінь», фото вітражів якої є у новині, створеній колегами з кременчуцького «Телеграфа». 

На уточнююче запитання щодо вартості зупинки, підприємець запевнив, що половина ціни зупинки – це вартість загартованого скла, яке використовується у конструкції.

«Ми чекаємо вітражі. Рекламники наносять друк на загартованому склі, накладають антивандальну плівку. Як тільки у них буде все це готово, ми виїжджаємо на місце і встановлюємо», – підтвердив підприємець.

Нагадаємо, 30 жовтня управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Олександрійської міської ради уклало договір на «послуги з виготовлення та монтажу основної конструкції міської зупинки-очікування з комфортом». Вартість закупівлі – 179 тисяч гривень.

Фото умовне

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022224 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: