На Олександрійщині в моторошному ДТП загинули три людини, включаючи дитину (оновлено)

29.06.2016 00:00:006 переглядівАвтор: admin
/news/15662-na-oleksandrijjshhini-v-motoroshnomu-dtp-zaginuli-tri-lyudini-vklyuchayuchi-pivtorarichnu-ditinu

На Олександрійщині сьогодні, 29 червня, близько 11:30 години, на автодорозі “Знам’янка – Луганськ – Ізварине” на під’їзді до селища Пантаївки Олександрійської міськради сталася жахлива ДТП за участі двох легкових автівок, в якій загинули три людини, в тому числі місячна дитина. Ще двоє людей опинились в реанімації у важкому стані.

В результаті лобового удару “Славута” перетворилась на купу металобрухту, із трьох її пасажирів – жителів Знам’янки, ніхто не вижив, включаючи кількамісячне немовля. Загиблий водій “Славути” 1993 року народження ідентифікований як батько дитини. Особа загиблої молодої дівчини на пасажирському сидінні поки що не  встановлена, однак найімовірніше це була його дружина.

За інформацією від наших джерел, постраждалими пасажирами “Skoda” виявились троє представників Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області, які по даній автодорозі перевозили з Дніпропетровська затриманого за контрабанду наркотиків чоловіка на судове засідання до Івано-Франківська, де йому мали обрати міру запобіжного заходу. Саме підозрюваний за наркозлочини чоловік отримав найменше ушкоджень в результаті ДТП, відбувшись лише струсом головного мозку. Співробітників СБУ госпіталізували до реанімаційного відділення міської лікарні №1. Наразі відомо, що двоє із них знаходяться у тяжкому стані з переломами кінцівок, забоями головного мозку та іншими важкими травмами.

Загиблих та постраждалих із салонів понівечених автівок гідравлічними ножицями довелось діставати співробітникам ДСНС. На місці події працюють правоохоронці та експерти.

За попередньою інформацією від травмованих учасників ДТП, автомобіль “Славута” рухався в сторону міста Олександрії та виїхав на зустрічну смугу, в результаті сталось потужне лобове зіткнення з автомобілем “Skoda Oktavia”, який рухався в сторону Пантаївки.

Зважаючи на характер та місця пошкоджень автомобілів і дослідження гальмівного шляху вищезазначена версія події може виявитись хибною. При альтернативній версії, яку зараз перевіряють фахівці, може виявитись, що саме “Skoda Oktavia” виїхала на зустрічну смугу, а водій “Славути” в такій ситуації намагався зробити маневр на іншу сторону дороги, однак не зміг уникнути зіткнення.

Підтвердження тієї чи іншої версії мають надати відповідні експертизи та результати розслідування в рамках відкритого кримінального провадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022251 перегляд

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: