Журналісти з’ясували нові подробиці зухвалого пограбування олександрійського підприємця

16.07.2015 00:00:002 переглядаАвтор: admin
/news/12988-zhurnalisti-zyasuvali-novi-podrobici-zukhvalogo-pograbuvannya-oleksandrijjskogo-pidpriemcya

“Олександрійським новинам” стали відомі нові подробиці резонансного пограбування підприємця, що мало місце 15 липня біля входу на Олександрійський центральний ринок.

Як повідомляють наші джерела, близькі до міських правоохоронців, на основі інформації з камер спостереження можна зробити висновок, що даний злочин був спланований заздалегідь, так як грабіжники на своєму автомобілі “BMW” біля майбутнього місця злочину завчасно, близько 13.30 години, почали активне спостереження за підприємцем.

Також відомо, що коли підприємець сів у свій автомобіль, ззаду раптово до нього під’їхали грабіжники. Після того, як один із злодіїв розбив скло водійської двері, підприємцю вдалося проїхати невелику дистанцію, тягнучи за собою злочинця, що завис на кермі та двері автівки. Проте підприємцю не вдалося відірватися через перешкоду у вигляді іншої автівки, що стояла попереду. Саме в цей момент другий злодій відчинив задні двері автомобіля та поцупив звідти сумку з грошима та коштовностями.

Скоївши злочин, грабіжники на своєму старенькому “BMW” рванули по вулиці 50 років Жовтня в сторону центру міста, потім з проспекту Леніна біля ТРЦ “Оріон” повернули в сторону вулиці 6-го Грудня повз ринок “Айсберг” та кафе “Колиба”.

Олександрійські підприємці, які після публікацій про дану подію у ЗМІ перевірили камери спостереження своїх закладів, поінформували, що грабіжників в автомобілі було, імовірно, троє, а номера автівки вказують, що вона зареєстрована у Вінницькій області, хоча найбільш вірогідно, що номери були спеціально змінені перед здійсненням злочину.

Незрозумілим досі залишається маршрут “відходу” грабіжників, який є досить складним та незручним для того, щоб залишити місто. Цілком можливо, що таким чином грабіжники сплановано намагались заплутати слідство, або ж просто не орієнтувались на місцевості.

Відомості про даний злочин правоохоронцями зареєстровані в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч. 5 ст. 186 Кримінального кодексу України “Грабіж, вчинений в особливо великих розмірах або організованою групою”, що карається позбавленням волі на строк від восьми до тринадцяти років із конфіскацією майна.

Пошуки злодіїв тривають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022243 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022341 перегляд

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: