Олександрійським нацгвардійцям готують грінки до супу, вітамінний салат і дають мед до чаю (відео)
Грінки до супу, вітамінний салат до гарніру з м’ясом і солодкий мед до чаю – це звичайне меню бійців Національної гвардії, які служать у військовій частині 2269, що розташована в місті Олександрії, повідомляють «Олександрійські новини».
Кухарі частини щодня готують для військовослужбовців перші страви, два гарніри, м’ясні страви, печуть запашні булочки, варять компоти та заварюють чай.
«У нас обов’язково кожного дня є дві перші страви, які міняються постійно. Картоплю ми готуємо трьох видів. Це може бути картопля-пюре, картопля по-селянськи, картопля тушкована, картопля смажена. Є повний асортимент усіх каш. І ячнева, і перлова, і гречана, і рис. Готуємо плов. Кожен четвер ми робимо розкладку на тиждень, розписуємо, щоб їжа була різноманітна», – розповідає старший кухар їдальні Олена Ткаченко.
Для кращого смаку до перших та других страв кухарі додають спеції, часник та зелень. Військовослужбовці турботу кухарів цінують і на апетит не страждають. Із задоволенням їдять і салат з капусти та моркви, і гарячий суп, і смачні котлети.
Обіди у військовій їдальні смачні, бо за словами військовиків, нагадують домашні страви. «Тут різні страви, вони всі смачні. Для мене мабуть найсмачніший український борщ. Тому що він завжди смакує на обід», – говорить військовослужбовець військової частини 2269 Віталій Сукач.
Солдатські порції досить великі, тому військовослужбовці обідають ситно. Це особливо доречно у холодні зимові дні, адже потрібно виконувати завдання і для цього треба енергія. Для контролю за дотриманням норм у їдальні є контрольні ваги. Гарне харчування додає гвардійцям сил і бадьорості для виконання військових обов’язків.
Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]
В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]
Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]
Залишити коментар