Гороскоп на 2020 рIк

27.12.2019 00:00:005 переглядівАвтор: admin
/qualityoflife/10928-goroskop-na-2020-rik

Гороскоп обіцяє, що 2020 рік буде стабільним. Рік Щура подарує яскраві зміни у різних сферах, збільшить енергію, вирішить матеріальні проблеми. Конфліктні ситуації, внутрішні суперечності залишаться позаду. Багатьом вдасться зміцнити сімейні зв’язки, створити сім’ю, налагодити родинні зв’язки, зміцнити сімейні стосунки.

Овен

На Овна в 2020 році очікують великі відкриття, які допоможуть розкрити в собі безліч можливостей та реалізувати давні бажання. Не слід витрачати дорогоцінні таланти і енергію на все підряд, слід ґрунтовно поставитися до роботи і до нових проєктів. У лютому життя круто зміниться, подарує чимало сюрпризів і внесе море позитиву. Але тільки за умови, що ви самі не схибите, а станете більш відповідальними і серйозними навіть до дрібниць. Господар року Щур буде супроводжувати в усіх починаннях, підтримає у важкі моменти і вкаже шлях для духовного розвитку.

Зірки радять Овнам налагоджувати спільну мову з родичами. Можливі конфлікти на найрізноманітніші теми, тому поводитися легковажно було б необачно. Є шанс відкрити сімейний бізнес, збільшити зростання доходів і вирушити разом з близькими в подорож. До речі, батьки або діти можуть підкинути багато яскравих ідей. Знайдіть час для творчості, хобі, розваги з друзями.

Рік Щура подарує Овну період, повний незабутніх подій, особливо в середині літа. У липні 2020 ви познайомитеся з людиною, з якою пізніше пов’яжете долю. Головне, не зволікайте з прийняттям рішень, якщо по-справжньому закохані. Обережніше під час поїздок, вони можуть виявитися збитковими і призвести до неприємних ситуацій на дорозі. Бережіть здоров’я, частіше відпочивайте і не нервуйте через те, що ще не відбулося.

Гороскоп на 2020 рік пророкує Овнам чимало заходів, романтики і зустрічей з новими людьми. Деякі зв’язки в грудні переростуть у міцну дружбу і навіть у любовні прихильності. Безліч вечірок та різноманітних заходів піднімуть настрій, а декому допоможуть просунутися вперед кар’єрними сходами. Не відмовляйтеся від того, що саме йде до вас в руки. Овну в рік Щура бажано відмовитися від надмірностей у їжі. Корисно зайнятися спортом, плавати в басейні, кинути палити. Здоровий спосіб життя – ось, що потрібно.

Що очікувати Овну в 2020 році у кожному місяці

Якщо Овен у січні буде тримати справи під контролем, то вони чудово реалізуються. У лютому 2020 можна перепочити, а ось березень повністю присвятити активній роботі. На родичів часу залишиться обмаль. Значимість Овна злетить до високої позначки в квітні. Травень – місяць плідний і успішний. У червні бажано привести все в повний порядок, а в липні бути обережним у фінансових підрахунках. Щоб захистити себе від конфліктів, Овну в серпні 2020 потрібно бути емоційно стриманим. Вересень – ідеальний для ідей і творчого процесу. У жовтні очікуються неприємності в особистому та професійному житті. Листопад – місяць спокійний і комфортний. У грудні можливі знайомства, тому не сидіть вдома, а більше спілкуйтеся.


Тілець

У 2020 році у Тільця буде багато вигідних і головне цікавих проєктів. Вам вдасться викластися на повну, а також показати у всій красі неабиякі таланти. Комусь навпаки потрібно буде абстрагуватися від ділової сфери, щоб вирішити особисті питання. Романтика, закоханість і вітер змін поглинуть весь час Тільця. Важливо стежити за здоров’ям, контролювати тиск і не переїдати.

На початку 2020 року є шанс поміняти місце роботи або проживання. Причому так вдало, що ви й не пригадаєте потім, де багато років працювали або жили. З грошима будьте акуратнішими, вони можуть так само стрімко зникнути, як і потрапили в ваш гаманець. Для досягнення гармонійних стосунків з другою половинкою потрібно частіше проводити час разом і відкрито говорити про свої проблеми.

Зірки радять Тільцю влітку вирушити в подорож, хай не на Карибські острови, а хоча б у село до родичів. Головне, щоб навколо була природа, свіже повітря. Вам, як старанному трудівнику, необхідно відволіктися від трудових буднів, повноцінно відпочити, і зміцнити імунітет до кінця року Щура. Припиніть займатися самоїдством, чахнути над кожною гривнею. Ви заробили гроші для того, щоб їх витрачати і отримувати від цього задоволення.

У кінці періоду розслаблятися не можна. Тільцю доведеться вирішувати ряд глобальних завдань, а також братися за нові справи і міняти пріоритети. Постарайтеся навіть у дрібницях знаходити світлі сторони, радіти промінцю сонця в похмурий день.

Що очікувати Тільцю в 2020 році у кожному місяці

У 2020 році для Тільця місяцем змін і руху стане січень. У лютому можна оформити підприємництво і зайнятися бізнесом. Планувати зміну місця проживання краще на березень 2020. Квітень – місяць проблемний і нестійкий в емоційному плані. У травні не варто тупцювати на місці, а сміливо рухатися кар’єрними сходами. У червні Тільцю потрібно уникати сварок. Вони можуть виникнути через гроші. У липні не сподівайтеся на допомогу, робіть усе самі. Зате серпень 2020 подарує душевне тепло і затишок рідного вогнища. Матеріальні труднощі очікуються у вересні, зате в жовтні можна розраховувати на підтримку з боку рідні. Листопад – неоднозначний місяць для Тільця, коли потрібно терміново вирішувати проблеми. У грудні зітхнете спокійно, поспілкуєтеся з друзями і розважитеся.


Близнюки

На 2020 рік зірки обіцяють Близнюкам яскравий вир подій, численні знайомства і ділові зустрічі. Ви ні хвилини не просидите в очікуванні на місці, адже доведеться їздити, спілкуватися і налагоджувати нові стосунки. Найголовніше, щоб у всій цій метушні ви не втратили власне «я», а також не були втягнуті в авантюрні ситуації. Багато зв’язків дійсно допоможуть розвинутися і досягти цілей, а ось якісь із них стануть обтяжливими як у фінансовому, так і в моральному плані.

У рік Щура ви отримаєте пристойну дозу інформації, яка піде на користь роботі, кар’єрі та фінансовому стану. Самотні Близнюки забудуть про те, що колись були непотрібними і незатребуваними. Навпаки, протилежна стать оточить вас такою безмежною увагою, що одразу захочеться створити міцні стосунки або сім’ю. Не поспішайте з висновками, поводьтеся розсудливо і тактовно. У 2020 році буде маса перспектив у різних напрямках, чіпляйтеся за них обома руками.

Зірки рекомендують Близнюкам влітку взяти відпустку, вирушити на море або в санаторій. Будь-які спроби, що ведуть до оздоровлення або повноцінного відпочинку, виявляться корисними. Не варто сильно напружуватися, навіть якщо роботи буде море. Постарайтеся все розпланувати, створити приємні умови для роботи, відмовитися від дрібних завдань. У рік Щура можна сміливо змінити імідж, частіше відвідувати косметолога і стиліста. Зовнішній образ дасть впевненість у собі і позитивний настрій.

Восени запропонує цікаву, прибуткову роботу давній друг. Це може бути як бізнес-проєкт, так і творча стежка. Ні від чого не відмовляйтеся, адже це доробок на майбутнє, до того ж дуже вагомий у матеріальному плані. Більше спілкуйтеся з родичами, зідзвонюйтеся, допомагайте їм вирішувати побутові проблеми.

Що очікувати Близнюкам у 2020 році у кожному місяці

Безліч недопрацювань і термінових питань – ось, що чекає на Близнюків у січні. У лютому тяганина продовжиться, але вже з меншим напруженням. Березень – місяць успішних переговорів і підписання контрактів. У квітні 2020 можливе влаштування на нове місце роботи і зміни в особистому житті. Травень краще присвятити родині, дому та побутовим питанням. У червні Близнюкам належить працювати, як бджілкам. Не виключені помилки і промахи в липні, зате серпень гідно винагородить. Яскраві події очікуються в сім’ї у вересні 2020. У жовтні неабиякою буде боротьба з конкурентами. Просування в кар’єрі можливе в листопаді, але будьте уважнішими з документами. Грудень підіб’є позитивний підсумок у справах, якими Близнюки ретельно займалися увесь рік.


Рак

Перемагаючи лінь і керуючись своїми принципами, Раку в 2020 році буде нелегко взяти старт у роботі. Хоча її буде безліч. Не варто розслаблятися, адже на вас чекають грандіозні справи, які будуть успішними лише завдяки наполегливості та відповідальності. Джерело енергії – сім’я, тому спілкуйтеся з родичами частіше. Зірки у 2020 році радять Раку бути м’якшим і не відрікатися від тих зобов’язань, які на вас поклали. Дозуйте розваги з друзями та веселощі, будьте серйознішими, вирішуючи важливі професійні питання.

У рік Щура доведеться на деякі речі дивитися з гумором. Навіть мила й невинна усмішка створить комфорт в душі і оточенні. На неприємності дивіться з оптимізмом, адже вони не вічні. Чимало подарунків і приємних подій трапиться в особистій сфері, а ось за здоров’ям потрібно стежити уважніше. Тут будь-який «збій» може призвести до ускладнень.

Зірки на 2020 рік пророкують Раку нові проєкти, фінансовий прибуток і створення міцних стосунків. Але до всього цього потрібно морально підготуватися, без зайвих амбіцій і пророцтв. Якщо є хобі, то влітку і восени добре його відточуйте. Тільки не думайте, що з небес впаде «золото», його доведеться здобувати самостійно. Є шанс вивчити іноземну мову, а також вирушити в довгострокове відрядження.

Наприкінці 2020 року на Рака очікують масштабні зміни, причому у всіх напрямках. Зовнішність теж потребує ретельного підходу і догляду. Спорт, звичайно ж, не панацея від усіх хвороб, але здоров’я зміцнити допоможе. Головне, не перевантажуйте організм, радьтеся з тренером і харчуйтеся правильно.

Що очікувати Раку в 2020 році у кожному місяці

У Рака в січні мрії й плани втіляться в реальність. Можна очікувати вигідних пропозицій в лютому 2020. У березні краще не метушитися, нехай все йде рівно і без втручань. Без інтриг, пліток і сварок не вдасться пережити квітень, зате в травні вийде налагодити стосунки з друзями і родиною. У червні на Рака звалиться все, що тільки можна уявити. Головне – без паніки! Липень – місяць складний і насичений спілкуванням. Будьте більш поступливими, щоб вирішити проблеми. У серпні вийде реалізувати ідеї в роботі і коханні. Вересень 2020 принесе багато неприємностей, але обійти їх можна. Проявіть гнучкість і такт. У жовтні Раку доведеться з кимось розлучитися, а також закрити свій бізнес. Менше нервуйте в листопаді, щоб не підірвати здоров’я. Грудень – місяць фінансових успіхів, зльоту кар’єри і зустрічі з «другою половинкою».


Лев

По-перше, імпозантних і привабливих Левів можна привітати з насиченим особистим життям. Відбою в рік Щура від шанувальників не буде, що додасть вам більшої значущості і самовпевненості. Дивно, але для того, щоб зачарувати чергову пасію, ніяких надмірностей і фантазій не знадобиться. У кар’єрі все йде чудово. Ви досягнете того, чого хотіли! А це – нова посада, авторитет і висока зарплата.

Зірки у 2020 році радять Леву бути холоднокровнішим і розважливішим у спілкуванні з колегами. Не всі серед них, хто мило вам посміхається, ведуть чесну гру. Є корисливі та злісні особистості, тому тримайтеся від них якнайдалі. З начальником навпаки спілкуйтеся і радьтеся з будь-якого приводу. Це кардинальним чином відобразиться на розмірі премії і відпускних.

Літо 2020 року мине для Лева чудово. Нарешті можна спокійно відпочити та ні про що не думати – на березі моря, з коханою людиною і з келихом вина в руці. Та й здоров’я не завадить зміцнити, інакше застуди й нежиті вас здолають … Але домашніх клопотів і турбот оминути не вийде. Не ігноруйте підказки родичів, вони ж мудріші і досвідченіші в побутових питаннях.

Зірки у 2020 році пророкують Леву багато копіткої, дрібної роботи, але вона теж принесе прибуток. Нехай не одразу, зате в кінці року Щура у вас на руках будуть гроші, на які можна пристойно розгулятися. Наприклад, купити подарунки для всієї родини, порадувати себе подарунками і навіть відпочити тиждень на турбазі. За самопочуттям потрібно пильно стежити, особливо якщо Лев займається активними видами спорту. Не виключені серйозні травми, удари і потрапляння в лікарню, будьте обережні.

Що очікувати Леву в 2020 році у кожному місяці

Леву необхідно стати самовпевненішим і наполегливішим у січні. Саме тоді успіх не змусить на себе довго чекати. Лютий 2020 року – місяць у всіх сенсах чудовий. Ви отримаєте все, чого бажали. У березні зробіть акцент на особистих якостях, роботі та стосунках з людьми. Ну а в квітні доведеться на якийсь час забути про любов і побачення. Нові проєкти виявляться важливішими за особисту сферу. У травні збирайте позитивну енергію, щоб у червні не загрузнути в конфліктах. Легким і спокійним не можна назвати місяць липень. У серпні 2020 Леву доведеться екстрено вирішувати всі нагальні проблеми. Зате у вересні скарбничка з грошима заповниться вщерть. У жовтні будьте вкрай уважними в професійних справах. Листопад – місяць повної ізоляції як від роботи, так і бурхливого спілкування. Грудень виявиться для Лева не тільки приємним, але й щасливим місяцем у році.


Діва

Вираз «щастя звалилося на голову» Діва усвідомить у 2020 році повною мірою. Дійсно, причепитися буде ні до чого – робота в радість, любов взаємна, а подорожі подарують безліч вражень. Іншими словами, ви поринете в таке приємне божевілля, що почнете дякувати долі за кожну мить. Зірки на 2020 рік Діві пророкують насичене життя, але не виключена ділова зайнятість. Можливі численні знайомства, переговори і поїздки, тому дуже не розслабляйтеся. Потік інформації, що надходить, слід ретельно аналізувати, щоб вирватися вперед і зробити кар’єру.

У рік Щура не варто нервувати і хвилюватися без причини, побережіть психічне здоров’я. В іншому випадку, можна запросто опинитися в такому невигідному стані, після якого навіть дрібні принади здадуться дорогим подарунком. Влітку і восени Діві доведеться займатися побутом, домашніми справами і вирішенням фінансових питань. Але, якщо за усе це братися з розумом і розстановкою, то успіх неминучий.

Зірки на 2020 рік Діві рекомендують триматися якнайдалі від корисливих і честолюбних людей. Тут вас точно чекає підступ, тому не забувайте про свої справи. Занурюючись у рутину, неодмінно зважте всі «за» і «проти». У процесі творчої роботи більше думайте про ту користь, яку вона вам принесе. Неважливо – меркантильні це інтереси, або бажання досягти слави й пошани. У любовній сфері Діві не завадить відректися від ілюзій. Ви настільки  ідеалізуєте партнера, що він вже не знає, куди сховатися від критики і прискіпувань.

Наприкінці 2020 року астрологічний прогноз обіцяє Діві справжній феєрверк, який трохи засліпить і одурманить. Але це небезпечні «вогники», після яких можна реально осліпнути і отримати порцію обману навіть від близьких. Сімейним парам необхідно зміцнювати стосунки за допомогою романтики і ніжності, про які ви незаслужено забули в момент вирішення побутових проблем.

Що очікувати Діві в 2020 році у кожному місяці

У січні Діві необхідно приділити увагу сім’ї і домашнім клопотам. Лютий 2020 відкриє нові горизонти, не пропустіть перспективні пропозиції. Відмінний у фінансовому плані березень допоможе нормалізувати бюджет. У квітні слід займатися здоров’ям і справами родичів. Травень – місяць бурхливого спілкування, яскравих подій і вражень. Червень подарує Діві багато змін у всіх сферах життя. У липні 2020 намагайтеся налагодити стосунки з оточуючими людьми, а в серпні утримайтеся від шопінгу і подорожей. Вересень – оксамитовий сезон, більше відпочивайте і ізолюйте себе від проблем. Труднощі з грошима чекають на Діву в жовтні. Але вже в листопаді ситуація прийде в норму як на роботі, так і в фінансах. У грудні з’являться шанси реалізуватися у різних напрямках.


Терези

Зірки на 2020 рік радять Терезам акцентувати увагу не тільки на активній роботі, а й на внутрішньому стані. Часті емоційні сплески можуть порушити ту гармонію, яка буде переважати у всіх сферах життя. Проявіть кращі якості, відкидайте негатив і не ставте табу на своїх принципах. Крім цього, не втрачайте з поля зору любовну стезю, особливо, якщо ви поки що самотні. У рік Щура можна зустріти «свою» людину, з якою захочеться піти разом по життю. Взимку можливі вигідні пропозиції, фінансовий прибуток і угоди комерційного плану.

На початку 2020 року Терезів дійсно закружляє по країні. Очікується багато ділових поїздок, переговорів і переїздів. Не виключена тимчасова фінансова криза, тому навіть нетривалі відрядження можуть принести пристойну суму. Головне, спостерігайте за тим, що відбувається, приймайте все гідно і без зайвих амбіцій. В особистому житті перешкод для міцних стосунків не буде, але суперечки з обранцем можливі. Особливо, на побутовому ґрунті, а також через вашу постійну зайнятість на роботі.

Зірки на 2020 рік рекомендують Терезам підсумувати все, що зроблено раніше. Це допоможе створити фундамент для майбутніх професійних перемог. Ідеї не тримайте в собі, впроваджуйте їх у нові проєкти і щедро діліться з колегами. Сімейні Терези будуть у лідерах, адже зможуть вирішити всі господарські та майнові питання одночасно. У холостяків є всі шанси в рік Щура познайомитися з цікавим і привабливим партнером. Але мова про весілля і купівлю житла затягнеться до кінця грудня.

Восени належить намітити для себе ряд завдань, від яких буде залежати матеріальне становище. Спочатку зважте свої сили і можливості, а потім плануйте бюджет. Для подорожі підходить листопад, тому сміливо пишіть заяву на відпустку в цьому місяці. Фізичне здоров’я на вищому рівні, а ось нерви не дуже. Зверніться до психолога, якщо самим не під силу впоратися з депресією.

Що очікувати Терезам в 2020 році у кожному місяці

Терезам слід спокійно пережити січень, не метушитися і не нервувати. Яскраві зміни, важливі переговори, знайомства і зміцнення авторитету – усе це чекає на вас в лютому 2020. У березні потрібно зібрати волю в кулак і стати відповідальнішими в роботі. Квітень позначиться конфліктами і суперечками, якщо будете надто вимогливими до людей. У травні повноцінно відпочиньте і абстрагуйтеся від проблем. У червні Терезам потрібно присвятити час собі, побудувати плани на майбутнє. Липень підходить для роздумів, мрій і перепочинку. У серпні необхідно продовжити роботу, а також ізолювати конкурентів. У вересні 2020 Терезам слід стати цілеспрямованими і енергійнішими у справах. Листопад – тривожний і складний місяць, не перестарайтеся з амбіціями. У грудні вийде взяти «своє» і навіть обігнати більш досвідчених співробітників.


Скорпіон

У 2020 році зірки радять Скорпіону відійти від своїх переконань і стати поступливішими у спілкуванні з оточуючими. І так зрозуміло, що ви особистість чесна і наполеглива в досягненні цілей, але перегинати палицю не варто. Зате у фінансовій сфері можна проявити наполегливість, якщо конкуренти не на жарт розійдуться і почнуть схиляти на свій бік. Не виключені часті відрядження, нові проєкти в бізнесі і знайомства з впливовими людьми. Шукайте натхнення в тому, що дозволить розкрити ваш багатий потенціал.

На початку року Щура не завадить уповільнити як хід роботи, так і думок. Будьте легкими, немов літній вітер, тоді досягнете більшого. У коханні Скорпіони шалено темпераментні, але про розсудливість і такт забувати не слід. Якщо зав’яжеться роман, то постарайтеся покати себе з кращого боку. Не бійтеся здатися занадто сентиментальним, тим більше, що відмова і критика вам не загрожує. У багатьох навесні 2020 року намітиться весільна урочистість. Доведеться побігати по місту, немов очманілий, у пошуках потрібних магазинів і кафе.

Зірки на 2020 рік рекомендують Скорпіону заздалегідь запланувати літню відпустку. Звичайно ж, відпочинок сам по собі річ приємна, але його краще організувати до дрібниць. І подбайте про фінансове становище, щоб ніщо не завадило вирушити в подорож або взяти путівку в санаторій. Уважно поставтеся до нових знайомств, не піддавайтеся тим, хто прагне вами командувати. Тим більше, що Скорпіону така тактика поведінки ззовні вкрай не до душі.

Рік Щура виявиться складним у плані здоров’я, коли доведеться регулярно зміцнювати імунітет і дотримуватися режиму харчування. Якщо набрали зайву вагу, відмовтеся від занадто калорійної їжі. Скорпіону потрібно стати суворішим до себе, відмовитися від шкідливих звичок і займатися спортом. Розраховувати на підтримку друзів можна, але основний тягар завдань і турбот ляже на вас. Особливо у побутовій та юридичній сферах. Стабілізуйте матеріальну ситуацію наприкінці листопада, щоб відчути себе впевненіше і більш оптимістично.

Що очікувати Скорпіону в 2020 році у кожному місяці

Якщо Скорпіон в січні повірить в себе і не втратить оптимізму, то багато чого зможе досягти. У лютому 2020 потрібно стати зібранішим і врівноваженим. У березні потрібна буде порція чарівності і почуття гумору. Займіться зовнішнім перетворенням і здоров’ям. Не збавляйте робочого темпу в квітні, акцентуйтеся на помилках. У травні слід зміцнювати стосунки з друзями і бізнес-партнерами. Червень – ідеальний час для навчання, підвищення кваліфікації та відряджень. У липні на Скорпіона чекають зміни в особистому житті, кар’єрі та фінансах. У серпні доведеться набратися терпіння і стати позитивнішим. Вересень – місяць вирішення складних проблем. Ви зрозумієте, що нічого неможливого немає. Жовтень 2020 року – найважчий період у році, тому не розслабляйтеся морально. Зате в листопаді Скорпіону вдасться все подолати, переробити купу роботи і вирватися вперед. Грудень використовуйте в добрих цілях – купуйте подарунки, розважайтеся і зав’язуйте романтичні знайомства.


Стрілець

Фінансові проблеми візьмуть Стрільця в 2020 році у свій полон. Доведеться екстрено десь шукати кошти, особливо тим, у кого є сім’я. Не виключено, що допомога прийде раптово і від людини, від якої ви такої великої щедрості не очікували. Відмовтеся на якийсь час від розваг і особистих подарунків, які ви запланували купити. Не виключене ділове знайомство, після якого багато справ підуть угору. Але не намагайтеся привести до ладу все і за чужий рахунок. Від дрібних завдань не відмовляйтеся, вони виявляться перспективними.

Зірки на 2020 рік обіцяють Стрільцям часті відрядження, які допоможуть вирішити старі проблеми. Командний тон і претензії по відношенню до близьких краще знизити. Тільки м’яко і ненав’язливо можна реалізувати найголовніше. Побутові питання стануть ребром, тому не забувайте про їх вирішення на початку року Щура. Від минулих романтичних захоплень не залишиться й сліду, якщо ви реалістично подивитеся на людину, з якою зав’язали стосунки.

Влітку 2020 року доведеться тримати гаманець при собі. Не виключене злодійство серед білого дня, а також підступи шахраїв і недоброзичливців. Потребуватиме уваги психічний стан, а значить поводьтеся з оточуючими коректно і поступливо. Конфлікт, що назріє ще навесні, може перерости в бурхливий скандал, будьте стриманішими в емоціях.

Зірки на 2020 рік Стрільця радять зменшити оберти, щоб не змести зі свого шляху те, що веде до прибутку. Ви давно хотіли жити комфортно і спокійно, тому докладіть усіх зусиль для досягнення цілей без агресивного натиску. Гармонійні стосунки очікуються в сімейній сфері, особливо, якщо самі припините критикувати партнера з будь-якого приводу. Подивіться на себе з боку, щоб відтворити реальну картину того, що відбувається.

Наприкінці року Щура планів у Стрільця буде безліч, а ось скористатися їхнім досвідом в роботі буде нелегко. Особливо якщо опинитеся у владі користі й заздрощів. Можливі поломки побутової техніки, ремонт машини і переїзд до нового житла. Але, якщо все це пройдете гідно, то помилок і проблем буде мінімальна кількість.

Що очікувати Стрільцю в 2020 році у кожному місяці

Не женіться за всім новим і вигідним, перспективи самі знайдуть Стрільця в січні. У лютому необхідно впевнено рухатися вперед, розширювати світогляд і вчитися. Березень 2020 підходить для турботи і налагодження стосунків з родичами. У квітні негайно вирішуйте проблеми. Травень виявиться продуктивним місяцем, якщо не забувати навіть про дрібну роботу. У червні менше сперечайтеся і доводьте свою думку. Липень – важкий фінансово місяць, тому усі думки будуть зайняті підрахунками. У серпні ситуація нормалізується, а в вересні 2020 Стрілець знайде стабільність у матеріальній сфері. Будьте обережнішими і уникайте конфліктів у жовтні. У листопаді краще працювати колективно, щоб відчути надійне плече однодумців. Грудень – місяць конкретики у стосунках і суворої дисципліни.


Козеріг

У 2020 році зірки пророкують Козерогу цілий калейдоскоп емоцій, подій і несподіваних поворотів долі. Але розраховувати, що все пройде гладко і райдужно не варто. Для отримання приємних бонусів і подарунків, доведеться неабияк потрудитися. Причому, і над своїм внутрішнім світом теж. Очікуються численні зустрічі зі старими друзями і нові знайомства. У рік Щура не виключені моменти, від яких дійсно захочеться втекти стрімголов. Але Козеріг не зі «слабкого десятку», тому зможе впоратися з будь-якими труднощами на життєвому шляху.

На початку 2020 року в гору піде професійна сфера, а також фінансова ситуація. Козеріг має всі шанси підписати вигідний і довготривалий контракт. Але не сподівайтеся, що прибуток ви отримаєте через пару місяців. На жаль, це досить тривалий процес, тому задовольняйтеся власними накопиченнями і додатковим заробітком. В особистому житті все здійсниться так, як у відомій книжці. Ні, це не трилер і не драма, а щось на зразок саркастичної розповіді для переконаних романтиків. Не намагайтеся змінювати обставини, все відбудеться без вашої участі.

Зірки на 2020 рік обіцяють Козерогу насичений літній та осінній період. Відпочинок, розваги, відпустка і любовні переживання – усе це перемішається воєдино. Головне, що ви не будете нудьгувати і мовчати, а сміливо приймете рішення в будь-якому напрямку. Але про робочі моменти Щур забувати не радить, інакше втратите ділову хватку і знизите авторитет. У родині повна гармонія і взаєморозуміння, хоча без дрібних сварок і суперечок не обійтися. Побут заїдає? Значить шукайте нові способи уникнути проблем.

У грудні усі думки будуть про те, щоб знайти додатковий дохід. Якщо все ретельно планувати, а не маневрувати між минулим і майбутнім, то все вийде чудово. Ефект від реалізації цілей буде приголомшливий. Тільки не розгубіть той оптимізм, з якого все так вдало починалося. Колеги і начальник прислухатимуться до вас, відкривши рота.

Що очікувати Козерогу в 2020 році у кожному місяці

Козерогові у січні слід бути рішучішим і стрімкішим у професійних справах. У лютому на першому плані повинні бути – дисципліна, віра в краще і відповідальність. Березень допоможе вирішити найважчі завдання. Прекрасний місяць для любовних і дружніх стосунків. У квітні 2020 почуття затьмарять розум, що цілком зрозуміло – на дворі весна. У травні варто багато працювати, їздити по світу і укладати угоди. Доля винагородить по заслугах у червні, але тільки старанних і терплячих. У липні очікується чимало розбіжностей і сварок, тому будьте стриманішими. Серпень – місяць психологічно складний, коли потрібно частіше поступатися людям і прислухатися до інтуїції. У вересні Козерогу необхідно визначитися, до чого він прагне. У жовтні 2020 зіткнетеся з проблемами і нерозумінням з боку близьких людей. Листопад – місяць просвітління як розуму, так і любовних стосунків. У грудні Козерогу не заважає підсумувати все, що він зробив і чого досяг у житті.


Водолій

2020 рік виявиться для Водолія своєрідною платою за минулі помилки і проблеми. Доведеться віддавати кармічні борги, щоб виглядати перед самим собою гідно. Доведеться активно займатися особистим життям і громадською діяльністю. Але від цього ви отримаєте величезні плюси і бонуси, які допоможуть впевнено зробити крок у майбутнє. Зірки рекомендують звернути увагу на юридичні питання. Навіть не думайте самостверджуватися за чужий рахунок, інакше самі потрапите в таку яму.

У рік Щура прекрасно складуться стосунки з людьми, з якими ви зав’яжете знайомства далеко від дому. Завдяки відрядженням і переговорам, Водолій досягне кар’єрних вершин. Не збавляйте темп, будьте в тренді, дійте за новою схемою. Енергії вистачить на все, але на дрібниці все одно не розмінюйтеся. У сімейній сфері від вас будуть потрібні максимальна витримка та відповідальність. Не цурайтесь своїх зобов’язань, вирішуйте побутові питання спільно з близькими.

Зірки на 2020 рік обіцяють Водолію влітку особливий зліт і натхнення. Ви зможете зачарувати будь-кого, незважаючи на різницю поглядів і брак уваги з боку шанувальників. Фортуна посміхнеться у фінансах, якщо проявити творчі здібності і розраховувати на свої фінансові можливості. Якщо відчуваєте, що вже комусь не потрібні, то йдіть спокійно і гордо. Не варто принижуватися і просити те, чого вам дати не можуть. Гармонійні стосунки складуться у Водолія з людиною, яку він любив ще в юності. Несподівана зустріч переверне ваше життя, розставить усе по своїх місцях.

Наприкінці року Щура краще відмовитися від вседозволеності і напористості. Вас навряд чи зрозуміють і приймуть з усіма мінусами характеру. Доведеться на кожному кроці доводити свій професіоналізм, самобутність і яскравість натури. Водолію не слід зупинятися на досягнутому. Врахуйте, якщо внутрішньо заспокоїтеся і полінуєтеся, то не отримаєте нічого. У переддень новорічних свят будьте особливо пильними на дорозі, в побуті і в спілкуванні з близькими. Не виключені серйозні сварки.

Що очікувати Водолію в 2020 році у кожному місяці

Не тільки енергію, але й гроші доведеться строго економити Водолію у січні. Зате така тактика піде на користь в лютому 2020 року, коли сили й засоби витратяться на перспективні справи. У березні можна легко і швидко вирішити складні питання. Квітень – місяць неоднозначний, важкий і метушливий. У травні вийде реалізуватися в творчості і зав’язати романтичні стосунки. Якщо в червні будете пхати носа в чужі справи, то точно «обростете» конфліктами і отримаєте відсіч. У липні Водолію доведеться працювати з ранку до ночі. Ну, а в серпні нагрянуть зміни, на жаль, не найбажаніші і приємні. У вересні можна все круто змінити, якщо не переглянути шанси на успіх. Жовтень 2020 року – місяць рівний, тому можна плисти за течією і ні про що не думати. У листопаді Водолію слід активно включатися в роботу. Грудень ознаменується позитивною динамікою в усіх сферах життя. Головне, не сумнівайтеся в собі і будуйте плани на майбутнє.


Риби

Замріяні і загадкові Риби у 2020 році, як і раніше, у своїй стихії. Це означає, що від ілюзорного бачення світу, як і від пошуків ідеалу, ви не відійдете ні на крок. А ось і даремно, оскільки ситуації в житті виникнуть непередбачувані, а підходити до їх вирішення доведеться реалістично й спритно. Наприклад, у фінансовій сфері станеться якийсь неочікуваний переворот. Його наслідки змусять інакше ставитися до зароблених грошей, стати економнішим і практичнішим у покупках.

Рибам, які давно хочуть знайти гармонію в особистому житті, зірки на 2020 рік пророкують для цього масу шансів. Не пропустіть момент, прислухайтеся до будь-якої інформації і порад мудрих друзів. У плані здоров’я рік Щура досить тривожний і складний. Вам доведеться часто звертатися в поліклініку, пройти обстеження і нарешті вибрати здоровий спосіб життя. Досить вже мучити організм марною їжею, пасивністю і нервовою нестабільністю. Особливо навесні і восени Рибам слід контролювати свій настрій, що не вирізняється стабільністю.

У 2020 році багато Риб вирушать у приємне плавання. Тільки гарненько підготуйтеся до поїздки, щоб потім не здавати квитки і тим паче, не стрибати з поїзда. Наприкінці літа вийде вигідно продати житло, а також внести завдаток за нову квартиру. Без метушні потрібно подбати про ті справи, які стоять у списку першими. Якщо давно хотіли звільнитися і знайти іншу роботу, то в рік Щура все здійсниться краще, ніж ви думали. Яскравим прикладом для наслідування стане близький друг, який всього в житті досягнув сам, без допомоги і багатої спадщини.

Зірки на 2020 рік рекомендують Рибам всерйоз подумати про матеріальну ситуацію, яка складеться не найкращим чином. Не шукайте тих, хто підкине грошенят і оточить увагою. Ви самі творці своєї долі, до речі, досвідчені навіть у дрібницях. Творчий підйом очікується в осінній період, якщо сконцентруватися на нових проєктах. Співпраця з зарубіжними партнерами у рік Щура виявиться для Риб чимось на зразок «манни небесної», але сподіватися лише на Фортуну не слід.

Що очікувати Рибам в 2020 році у кожному місяці

Чудовим і сприятливим місяцем виявиться для Риб морозний січень. Лютий теж порадує зустрічами, перспективами і новими проєктами. У березні 2020 ви проявите таланти, творчі ідеї та притягнете до себе діяльних особистостей. Квітень потребуватиме суворого контролю поведінки та емоцій. У травні необхідно правильно розпланувати справи, щоб залишився час на сім’ю. Заплутана ситуація очікує Риб у червні. Ця неприємна тенденція збережеться і в липні, коли конфліктів буде незліченна кількість. У серпні з головою загрузнете в нових проблемах, вирішуйте їх спритніше. Нічого не слід відкладати «на завтра». Вересень 2020 року – непростий місяць для сімейних пар, які забули про компроміс. У жовтні Рибам можна трохи розслабитися і пофантазувати про майбутнє. Листопад теж дозволить відволіктися від усього, що гнітило весь рік. Грудень – ідеальний період для активізації і прояву ініціативи.

Фото “Pixabay”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022297 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022336 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022483 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: