В Онуфріївському районі побили та пограбували 90-річну бабусю

27.12.2011 00:00:004 переглядаАвтор: admin
/news/592-v-onufriyivskomu-rajjoni-pobili-ta-pograbuvali-90-richnu-babusyu

 

Працівники Онуфріївського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні розбійного нападу затримали 44-річного раніше судимого жителя Полтавської області, повідомляють "Новини Кіровоградщини"

 

Суботнього вечора до райвідділу міліції надійшло повідомлення від жительки одного із населених пунктів району про те, що вона виявила свою односельчанку на підлозі у її власному будинку зв’язану та в калюжі крові.

 

На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група. Досвідчених правоохоронців вразило те, з якою цинічністю та безжальністю на 90-річну бабусю було здійснено напад. Напередодні близько 22 години вечора до помешкання потерпілої, яка проживала сама, розбивши вікно, проник невідомий чоловік.

 

Аби старенька не перешкоджала діям зловмисника, він ударив пенсіонерку по голові спочатку віконною рамою, а потім чавунною сковорідкою. Після чого зв’язав руки потерпілої та заклеїв їй рот клейкою стрічкою.

 

Забравши з будинку 1700 гривень, чоловік залишив безпорадну жінку напризволяще та зник з місця пригоди.

 

До зазначених подій нападник задушив собаку пенсіонерки, потім перекрив кран на газовій трубі, сподіваючись, що бабуся замерзне у будинку і згодом обов’язково вийде на вулицю, аби подивитись, що сталося. Таким чином зловмисник хотів виманити потерпілу з помешкання. Та коли його план не спрацював, лиходій розсердився і пішов «у наступ».

 

Потерпілу із закритою черепно-мозковою травмою, численними забиттями та переохолодженням госпіталізовано до районної лікарні. 90-річна бабуся залишилася живою після того, як майже добу пролежала у холодному будинку зв’язана та побита.

 

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції вже через кілька годин встановили місце знаходження підозрюваного та того ж вечора затримали його у Полтавській області. Викрадені кошти зловмисник встиг витратити на власні потреби. У нього правоохоронці вилучили лише сто гривень.

 

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Слідство триває.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022297 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022334 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022482 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: