Сергій Кузьменко – відтепер президент ПФК “Олександрія”

21.01.2013 00:00:004 переглядаАвтор: admin
/news/4886-sergijj-kuzmenko-vidteper-prezident-pfk-oleksandriya

20 січня у конференц-залі Будинку футболу відбулася прес-конференція, присвячена історичній події в житті клубу – передачі управління ПФК «Олександрія» до групи компаній «УкрАгроКом». У заході приймали участь почесний президент ПФК «Олександрія» Лавренко Микола Миколайович, президент Кузьменко Сергій Анатолійович, мер міста Олександрії Цапюк Степан Кирилович та головний тренер команди Купцов Андрій Сергійович. В прес-конференції прийняли участь близько 20 представників місцевих та регіональних ЗМІ.

Микола Лавренко: 
«Починаючи з першого кола нинішнього чемпіонату група компаній «УкрАгроКом» являлась нашим надійним партнером і вкладала 50 % коштів до бюджету команди. Ми проводили консультації подальшої співпраці і в грудні місяці 2012 року було прийнято рішення про те, що з січня цього року управління всього футбольного господарства ПФК «Олександрія» бере компанія «УкрАгроКом». Сьогодні ми підписали таку угоду, яка розрахована на 3 роки. Від сьогодні ця компанія буде фінансувати команду, утримувати та розвивати інфраструктуру. Хочу зазначити, що бренд футбольного клубу не буде потерпати змін. Всі працівники залишаються на робочих місцях і будуть продовжувати працювати на благо олександрійського футболу».

Сергій Кузьменко:
«Мені приємно, що після багатьох нарад та дискусій з моїми партнерами ми зважились на такий серйозний крок. Адже ПФК «Олександрія» це не просто футбол – це величезна любов тисяч олександрійців, це обличчя нашого міста. Тому бути байдужим і стояти осторонь я не міг. Підписавши сьогоднішню угоду, ми розставили крапки у менеджменті ПФК «Олександрія» і я хотів би підтвердити ту інформацію, що Микола Миколайович Лавренко дав згоду бути почесним президентом. Також залишається на своїй посаді віце-президент Матаков Ігор Олександрович, який буде співпрацювати з ще одним віце-президентом клубу, моїм колегою, людиною, яка любить футбол і живе ним – Віталієм Згамою. Ще одним управлінцем футбольного клубу буде Кітаєв Дмитро Сергійович, який займатиме посаду директора клубу. Головним завданням, яке ми ставимо перед командою – це бути в трійці призерів Першої ліги та показувати атакуючий, високоякісний футбол, який би сподобався вболівальникам і приваблював на стадіон якомога більше глядачів».

Степан Цапюк:
«Дуже добре, що в Олександрії люблять футбол і що в нього є майбутнє. Міська влада допомагала і буде допомагати в подальшому розвитку ПФК «Олександрія». У свій час вона надавала кошти і допомогала вирішити питання з виділенням території під будівництво різних об’єктів для нашої команди. Ми будемо всіляко підтримувати ініціативи акціонерів футбольного клубу, адже КСК «Ніка» це єдине місце в нашому місті, де можна зібрати 7 тисяч мешканців під час футбольних матчів, концертів та свят».

Андрій Купцов:
«Після першого кола чемпіонату ми впорались із завданням, посівши третю сходинку турнірної таблиці. Тепер ми мусимо довести сезон до логічного завершення. Зараз команда готується до весняної частини першості. Ми вдячні керівництву клубу за ті гарні умови, в яких нам доводиться тренуватись. Під час міжсезоння тренерський штаб команди веде активну селекційну роботу. Нашу команду покинули Андрій Сахневич та Сергій Старенький, проте, у таборі ПФК «Олександрія» перебуває кілька потенційних новачків. Станом на сьогоднішній день контракт підписаний лише з Сергієм Лобойком, який перейшов до нас з харківського «Геліоса». Зараз ми продовжуємо тренуватись у звичному режимі, проводимо контрольні ігри і уважно слідкуємо за грою тих футболістів, які знаходяться на перегляді. 26 січня ми розпочнемо другий навчально-тренувальний збір, який проходитиме в Туреччині, де проведемо кілька спарингів. Про перебіг подій ми будемо оперативно вас інформувати».

ІАЦ ПФК "Олександрія"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022297 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022335 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022483 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: