В Олександрійського краєзнавчого музею з’явився блог

21.09.2012 00:00:003 переглядаАвтор: admin
/culture/3378-v-oleksandrijjskogo-kraeznavchogo-muzeyu-zyavivsya-blog

В Олександрійського краєзнавчого музею з’явився блог

Олександрійський краєзнавчий музей імені А. Худякової відтепер має власний блог. Музей має близько 18 тисяч експонатів і, звісно, виставити усі не дозволяє площа виставкового залу. Тому опис та фото найцікавіших експонатів можна прочитати та подивитися на блозі музею.


Блог Олександрійського краєзнавчого музею створений, щоб популяризувати музей серед олександрійців та зацікавити його експонатами. За словами Тетяни Вальчишеної, виконуючої обов’язки директора краєзнавчого музею ідея створити блог існувала давно, але за щоденною роботою не вистачало часу. Але, дякуючи краєзнавцю Віктору Голобородьку, ця ідея сьогодні реалізована. Він зробив реєстрацію, перший запис, показав як користуватися блогом, наповнювати його й інші нюанси роботи.
Зацікавлення блогом вже є. По статистиці працівники музею бачать, що блог щоденно переглядають не лише олександрійці та жителі України, а і мешканці інших країн.
«Багато людей з нами зв’язувалося з різних країн у пошуках родичів чи щоб з’ясувати деякі питання з історії краю. Тому ми розуміли, що якийсь сайт чи блог безперечно потрібен музею, аби дати змогу побачити чи поспілкуватися жителям інших міст чи країн з працівниками музею», – розповідає Т. Вальчишена. Наприклад, влітку цього року приїжджала родина з Краснодарського краю (Росія) для того, аби відвідати могилу свого дідуся, яку віднайшли працівники музею. Тож є сподівання, що блог все ж буде не тільки цікавим для людей, а й корисним.

 

У блозі окрім опису цікавих експонатів будуть висвітлюватись події та виставки, що відбуватимуться у музеї. І все це досить оперативно. Наприклад, у суботу, 15 вересня, в краєзнавчому музеї відкрилась виставка і цього ж дня на блозі з’явилася інформація про виставку та фотографії. Далі наведемо текст оригіналу з блогу: «Сегодня в музее была открыта выставка работ участниц клуба «Олександрійська веселка». Выставка носит название «Домашній затишок», и представленные на ней работы служат не только для того, чтобы украшать дом, а и чтобы создавать в нем уют и наполнять обычные комнаты душевным теплом. То, как можно оживить и украсить кухню или превратить детскую в обитель маленькой принцессы, можно увидеть на этой выставке. И для этого совсем не обязательно уметь вышивать – нужно только желание и воображение».
Аби знайти блог краєзнавчого музею необхідно написати в пошуковій системі «Блог Олександрійського краєзнавчого музею» і ви його знайдете в першій трійці результатів пошуку.

 

Отож, якщо вам цікава історія краю, археологія, виставки – читайте свіжу інформацію на блозі Олександрійського краєзнавчого музею: museum-alex.blogspot.com

Катерина Карпенко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022297 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022335 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022483 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: