Казус по-олександрійськи: у Олександрійської ОДПІ два керівника

19.04.2012 00:00:004 переглядаАвтор: admin
/news/1659-kazus-po-oleksandrijjski-u-oleksandrijjskoyi-odpi-dva-kerivnika?utm_source=aleksandriya.co.ua&utm_medium=blog_source_url

Це не помилка та не жарт. Це просто правовий казус. Спробуємо розібратися в цій ситуації.

Справа в тому, що раніше Романа Грущака, попереднього (і теперешнього?) керівника Олександрійської ОДПІ, було за поданням слідчого прокуратури відповідним наказом ДПА відсторонено від виконання обов’язків у зв’язку із кримінальною справою, порушеною проти нього. Тоді прокуратура ще в далекому липні 2008 року звинуватила Грущака у зловживання службовим становищем та у тому, що він заподіяв шкоду державі під час продажу активів Олександрійського вантажно-транспортного управління колишньої ДХК “Олександріявугілля”. Сума збитків, на думку прокуратури, склала 2,5 млн. гривень.

6 березня 2012 року апеляційний суд Кіровоградської області повністю виправдав Романа Грущака, тому учора наказом голови Податкової служби України був скасований наказ про відсторонення його від виконання  посадових обов’язків. Отже, після двох років судової тяганини Роман Грущак повернувся до виконання власних обов’язків — обов’язків начальника Олександрійської ОДПІ і сьогодні 19 квітня вийшов на роботу.

А ось тут вже починається саме цікаве. 4 квітня 2012 року в ході реорганізації податкової адміністрації в податкову службу на посаду начальника Олександрійської ОДПІ було призначено Ігоря Гревцева. Тому постає питання: а що ж далі?

Для вирішення цієї проблеми є декілька шляхів. Перший — запропонувати Грущаку іншу посаду і потім призначити на неї, звісно якщо він погодиться, а керівником Олександрійської ОДПІ залишити Ігоря Гревцева. Є і досить неприємний варіант для теперішнього керівника податкової — Романа Грущака призначають на посаду начальника ОДПІ, а ось вже Ігор Гревцев залишиться без цієї роботи. Є і інший варіант: залишити на посаді І. Гревцева, а Грущаку не запропонувати іншої посади чи запропонувати таку посаду, з якою він не погодиться. Тоді ж вихід єдиний у Романа Грущака – звертатись до суду з вимогами свого поновлення в посаді та припинення порушення його прав. Отже соломонове рішення з цього приводу тепер повинен прийняти новий керівник обласної податкової служби Ігор Вірієнко.  

Ми сподіваємось, що ця ситуація скоро вирішиться без “великої крові” для обох начальників Олександрійської ОДПІ. Ми неодмінно повідомимо наших відвідувачів про те, хто ж все таки буде керівником в нашій податковій інспекції.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022297 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022335 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022483 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: