90 поліцейських три доби відпрацьовували місто Олександрію і прилеглі селища

22.01.2019 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/news/22709-90-policejjskikh-tri-dobi-vidpracovuvali-misto-oleksandriyu-i-prilegli-selishha

Олександрійські поліцейські за допомогою співробітників Головного управління Національної поліції та інших відділів та відділень, провели масштабне відпрацювання Олександрії. За час відпрацювання задіяно 90 співробітників поліції, які охопили центр і віддалені мікрорайони, повідомляють “Олександрійські новини”. 

“16, 17 та 18 січня проводилось відпрацювання міста Олександрії. Особового складу було задіяно близько 90 осіб працівників поліції, в тому числі використовувались і спеціальні автомобілі”, – повідомив подробиці начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.

Відпрацьовано місто і віддалені від центру мікрорайони, зокрема Перемозький і Байдаківський, а також селище Олександрійське і селище Пантаївка.

“За час відпрацювання розкрито близько 20 злочинів майнової спрямованості та виявлено та вилучено наркотичні засоби. По лінії незаконного обігу наркотиків проведено ряд результативних обшуків, де також було вилучено наркотичні засоби. Перевірялись власники зброї по лінії дозвільної системи. Виявлено три власники вогнепальної зброї, які протермінували дозвіл на зберігання зброї, порушували умови зберігання зброї. Зброя була вилучена з обігу, з якої одна є нарізною”, – уточнив Володимир Хвостов.

Перевірялися поліцейськими піднаглядні особи, в тому числі ті, хто помічені у вчиненні насильства у сім’ї, неблагополучні родини.

“Громадяни безпосередньо відчули присутність поліції в місті. Були перевірені всі розважальні заклади, були перевірені приміщення де можуть збиратися або збиралися асоціальні елементи, особи “кримінальної” спрямованості. Велика увага приділялась розважальним закладам, які розташовані на території міста, ймовірні місця збуту викраденого, в тому числі металоприймальні пункти, ломбарди, ринки, та інше”.

За словами очільника міськвідділу, поліцейські отримали багато інформації, корисної для подальшої роботи. “Це не останнє відпрацювання і ми будемо ініціювати перед керівництвом Головного управління Національної поліції залучення особового складу для роботи в місті Олександрії і надалі, бо це дає хороший оперативний результат”, вважає В. Хвостов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022243 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022341 перегляд

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: