Відкрита першість, присвячена Дню визволення, відбулась в Олександрії

09.12.2016 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/sport/other/10652-vidkrita-pershist-prisvyachena-dnyu-vizvolennya-vidbulas-v-oleksandriyi

Відкрита першість, присвячена Дню визволення, відбулась в Олександрії

4 грудня в Олександрії відбулася відкрита першість міста з настільного тенісу, що приурочена до 73-ї річниці визволення міста від нацистських окупантів. Організувала змагання громадська організація «Олександрійський центр розвитку спорту» за підтримки Управління освіти, молоді та спорту Олександрійської міської ради». За гарною традицією приймав першість Олександрійський колегіум.

Турнір з настільного тенісу з нагоди визволення міста зібрав 36 спортсменів різного віку – 29 чоловіків та 7 жінок. Однакові шанси на перемогу мали і найстарший учасник змагань, 70-річний кременчужанин, і наймолодший тенісист турніру, 13-річний хлопець з Олександрівки.

У відкритій першості мали нагоду позмагатися спортсмени з рейтингом від 0 до 25. Тож поборотися за нагороди турніру зібралися тенісисти не лише з Олександрії та Олександрійського району, а й з Козельщини, Кременчука та Світловодська. Організатори запрошували також спортсменів зі Знам’янки та Кропивницького, проте вони чомусь на змагання так і не приїхали.

Судити турнір запросили гостю з Кременчука, Марину Шульгу, яка є тренером з настільного тенісу І категорії. Секретарем першості виступив Володимир Михальчук, вчитель фізичного виховання Олександрійського колегіуму.

Усіх учасників першості розподілили на групи з урахуваннях їхнього спортивного рейтингу. Загалом склалося 8 груп по 4-5 спортсменів у кожній. У групах тенісисти змагалися по коловій системі. За результатами проведених поєдинків спортсмени, що посіли перші місця у своїх групах, вийшли до першого фіналу. Аналогічно другі місця груп сформували другий фінал, треті – третій, а тенісисти, що стали четвертими у групах, позмагалися у четвертому фіналі. Кожен з фіналів порадував боротьбою за відповідні місця відкритої першості з настільного тенісу. У першому фіналі тенісисти розіграли між собою 1-8 місця турніру, у другому – 9-16 місця, у третьому – 17-24, у четвертому – 25-32 місця. У фіналах спортсмени змагалися за системою -2.

Після кількох годин напружених змагань відкрита першість з настільного тенісу дізналася своїх переможців. Четверте місце турніру посів олександрієць Роман Плєшко. Бронзу здобув голова ГО «Олександрійський центр розвитку спорту» Руслан Лещенко. А от срібло та золото першості дісталося ще зовсім молодим кременчуцьким тенісистам. Другим став 14-річний Віталій Марущак. Перемогу святкував 15-річний Іван Гладких.

Серед жінок найкраще виступила спортсменка з Кременчука Галина Прасол, яка здобула 19 місце. Олександрійська тенісистка Людмила Репенько посіла за результатами змагань 28 місце.

Призерів та переможців відкритої першості з настільного тенісу нагородили дипломами 1, 2, 3 ступенів, медалями та цінними подарунками. Спеціальний приз від ГО «Олександрійський центр розвитку спорту» отримав найстарший учасник змагань Володимир Михайлов, який посів 15 місце. Нагороду «За волю до перемоги» вручили олександрійцю Віталію Деребаско, який став на турнірі 29-им, але показав справжню витримку і бажання боротися.

Усі результати відкритої першості вже з’явилися онлайн на сайті про настільний теніс в Олександрії, який нещодавно відкрився за електронною адресою tt-ol.cc.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: