Екстремальна перемога

20.06.2019 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/sport/football/10688-ekstremalna-peremoga

Екстремальна перемога

Олександрійка Тетяна Бардіна здобула золото у «Гонці нації». Це екстремальний забіг із перешкодами. Зокрема, учасникам довелося повзти майже пів кілометра під колючим дротом і бігти з колодою на плечах. Такі змагання проводять у кількох великих містах України. Олександрійка свою нагороду привезла з Харкова.

Тетяна Бардіна з Олександрії у «Гонці націй» змагалася вчетверте. Не зупинив її навіть той факт, що лише рік тому вона стала мамою.

«Це затягує, насправді. Це адреналін, це маса вражень, це фізпідготовка. Ти випробовуєш себе і отримуєш кайф і якісь досягнення для самої себе» – поділилася Тетяна Бардіна.

У Харкові Тетяна подолала дистанцію понад три кілометри. Спеціально облаштована траса мала п’ятнадцять випробувань. Доводилося бігти по коліна у піску, повзти під колючим дротом, нести на плечах колоду та довгий ланцюг вагою 30 кілограмів. До перешкод додалася спека та понад три десятки суперниць.

«Були мішки з піском, з якими ми теж бігли на спині десь 400-500 метрів. У чоловіків мішки були по 50 кілограмів, у жінок – по 40. Були колеса, які треба було пройти, маса різних рукоходів, труба, якорі. Був Еверест, на який треба було вилізти, вистрибнути. Також ми тягнули знизу мішок сидячи – треба було його витягнути наверх і торкнутися дзвіночка, і так само плавно опустити його вниз», – розповідає учасниця екстримзмагань.

Учасники «Гонки націй» бігли на час. Дистанція Тетяни розрахована була на півтори години. Проте олександрійка впоралася за 40 хвилин. Допомогла підтримка чоловіка, який біг поруч увесь час і фільмував досягнення дружини.

«Насправді сорокахвилинний відрізок часу бігти було нескладно. Важко було, коли прибігла і побачила, що уся в подряпинах, синцях, з обдертими ногами, зчесаним животом. Справді, було складно», – зізнається Тетяна Бардіна.

Своєю участю у складному випробуванні Тетяна хоче надихнути інших займатися спортом. Дівчина з дитинства дбає про своє здоров’я, а нині ще й працює тренером.

«Подальша мета – мабуть, допомагати людям, щоб вони були здоровими, сильними, щоб не хворіли, адже на це просто немає часу.  Ну і звичайно, працювати над собою, самовдосконалюватися і надалі», – підсумовує Тетяна Бардіна. 

Олександрійка уже міркує про наступний етап «Гонки націй». Хоче спробувати командний забіг і збирає таких же відчайдухів для екстремального випробування.

Ірина Гайдук

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022243 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022340 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: