Спортсмени завоювали нагороди із кемпо-карате і кобудо

15.03.2019 00:00:006 переглядівАвтор: admin
/sport/football/10685-sportsmeni-zavoyuvali-nagorodi-iz-kempo-karate-i-kobudo

Спортсмени завоювали нагороди із кемпо-карате і кобудо

Олександрійські спортсмени клубу «SportMax» за підсумками виступів на Чемпіонаті України з кемпо-карате і кобудо завоювали третє командне місце серед 35 спортивних клубів та майже 600 учасників з різних куточків України.

Змагання відбулися 3-4 березня у Полтаві. Олександрійці вибороли на них 11 золотих, 4 срібних та 5 бронзових медалей.

Змагання з кемпо-карате та кобудо зібрали бійців різних видів єдиноборств з усіх куточків України. Боротьбу на татамі вели діти віком від 8 років і старше, а також дорослі спортсмени. Олександрію представляло 18 бійців. Вихованці СК «SportMax» разом зі спортсменами з Онуфріївки та Благовіщенська склали збірну Кіровоградської області на Чемпіонаті. 

Для спортсменів клубу «SportMax» змагання в Полтаві були надзвичайно вдалими, вважають і бійці, і їхні тренери. Чемпіонат був своєрідним випробуванням власних сил та відбором. За підсумками полтавських поєдинків, 6 спортсменів клубу будуть підкорювати світові вершини в угорському Будапешті на Чемпіонаті світу з кемпо-карате та кобудо.

«Я вважаю, що ми дуже успішно виступили на цьому турнірі за підсумками цих змагань. Шестеро наших спортсменів вирушають на Чемпіонат світу в Угорщину і я вважаю це гарним результатом. Думаю, що ми вдало виступимо, адже добре готувалися до цього турніру. Це був один із перевіркових етапів, всі хлопці витримали і з нашої команди всі повернулися з призовими місцями. Я дуже задоволений результатом, задоволений всією командою, тому що зазвичай змагання показують не тільки  спортивний результат, а й роботу всієї команди, коли є взаємодія між старшими і молодшими учнями і один одному допомагає. Я вважаю, що це гарний етап, який показав черговий раз, що ми на вірному шляху», – прокоментував тренер спортивного клубу «SportMax» Костянтин Ліщенко.

Яскравими досягненнями на чемпіонаті порадували своїх наставників одразу двоє спортсменів клубу «SportMax». Костянтин Мезинець та Шам Лал вибороли одразу по два золота турніру. Хлопці виступали у двох версіях, у категорії понад сорок кілограмів. В обох здолали усіх суперників. 

Костянтин Мезинець: «У першій версії сабмішн я переміг одного хлопчика, а другому програв, але отримав перше місце, тому що виграв больовим прийомом. У другій версії я переміг одного чужого хлопчика і одного свого. На змаганнях потрібно перемагати. Навіть якщо по життю ми друзі, то на татамі – суперники».

Шам Лал: «У першій категорії в мене було двоє суперників. Перший бій я переміг, а другий закінчив больовим прийомом. У другій категорії в мене було троє противників. У першому бою я зробив больовий прийом, а другий, фінальний бій я виграв за балами».

Чемпіонат у Полтаві став поверненням у великий спорт для олександрійця Дмитра Луніна. Спортсмен відомий своїми перемогами у боротьбі. Але під час змагань хлопець отримав серйозні травми і змушений був лікуватися. Близько року Дмитро жив за кордоном і відновлював сили. Нещодавно спортсмен повернувся до України і став частиною спортивної сім’ї ««SportMax». Це дозволило спортсмену знову повернутися до змагань. І одразу Дмитро Лунін завоював золото Чемпіонату України. 

Дмитро Лунін: «У мене це був перший Чемпіонат України, на якому у мене було двоє бойових сутичок. Хлопці дійсно добре підготовлені, досвідчені, хороші бійці. Я зміг себе показати і виправдати ті надії, які на мене покладали. Коли виходив на поєдинок, розумів, що не можу підвести команду».

У Полтаві олександрійці вперше не лише змагалися, а й відпочивали. Завдяки підтримці сільськогосподарського підприємства «Зарічне» та його керівника Андрія Давидовського команда СК «SportMax» на чемпіонаті жила в комфортних умовах у центрі Полтави, відвідала кінотеатр та гарно відпочила. За можливість згуртувати колектив тренери особливо вдячні підприємцю.

Наразі вихованці СК «SportMax» готуються підкорювати Чемпіонат світу в Угорщині, де будуть представляти Україну.

Ірина Гайдук

Фото с фейсбук сторінки SportMAX group




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022250 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022351 перегляд

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: