В Олександрії змагались 60 найсильніших пауерліфтерів з п’яти регіонів України

03.12.2018 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/sport/football/10684-v-oleksandriyi-zmagalis-60-najjsilnishikh-pauerlifteriv-z-pyati-regioniv-ukrayini

В Олександрії змагались 60 найсильніших пауерліфтерів з п’яти регіонів України

17 листопада Олександрія приймала перший чемпіонат України з окремих дисциплін пауерліфтингу по версії Всеукраїнського об’єднання пауерліфтерів (ВОП). У змаганнях взяли участь спортсмени з п’яти регіонів України.

За інформацією організатора змагань, очільника Всеукраїнського об’єднання пауерліфтерів Олексія Чижа, в чемпіонаті взяли участь понад 60 найсильніших спортсменів України, які представляли збірні команди Дніпропетровської, Полтавської, Черкаської, Київської та Кіровоградської областей.

«Спортсмени виступали в таких вправах, як жим лежачи та станова тяга, серед чоловіків та жінок різних вагових та вікових категорій. Для прикладу, наймолодшою спортсменкою стала 8-річна спортсменка Софія Смолєва, а найстаршим спортсменом – 64- річний Володимир Корольов.

Учасники показали високі результати, підтвердженням яких є виконання та присвоєння 15 звань кандидатів в майстри спорту, 11 звань майстрів спорту та 13 звань майстрів спорту міжнародного класу та встановлення понад 20 рекордів України в різних вагових та вікових категоріях».

Визначені абсолютні рекорди серед чоловіків та жінок, а саме Вікторія Федорова з міста Кривий Ріг встановила абсолютний рекорд чемпіонату у вправі жим лежачи серед жінок. Євген Коваленко з міста Олександрії встановив абсолютний рекорд чемпіонату з жиму лежачи серед чоловіків. Карина Шевченко з міста Олександрії встановила абсолютний рекорд чемпіонату у вправі станова тяга. Олег Бояр встановив абсолютний рекорд чемпіонату у вправі станова тяга серед чоловіків.

 «Всеукраїнське об’єднання пауерліфтерів та громадська організація «Сильна Олександрійщина» дякують за допомогу і підтримку у проведенні змагань народному депутату України Анатолію Кузьменку, голові Кіровоградської ОДА Сергію Кузьменку, голові Приютівської ОТГ Андрію Коломійцеву, ТОВ «УкрАгроКом» в особі виконавчого директора Павла Фесюка, директору ФК «Олександрія» Дмитру Кітаєву, шкіргалантереї «Alexo», спортивному комплексу «Sportrend», приватним підприємцям Костянтину Пушкарю, Дмитру Губарєву, Дмитру Жарку, а також дитячій хореографічній школі-студії «ШОК» та її керівнику Тетяні Ребер», – зазначив Олексій Чиж.

Фото з сторінки Фейсбук Всеукраїнського об’єднання пауерліфтерів



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022226 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: