Червона Кам’янка із футбольним полем, де можна прийняти грандів футболу

12.07.2018 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/sport/football/10681-chervona-kamyanka-iz-futbolnim-polem-de-mozhna-prijjnyati-grandiv-futbolu

Червона Кам’янка із футбольним полем, де можна прийняти грандів футболу

М’яч, зручне взуття і бажання. Ось і все, що потрібно тепер малим футболістам Червоної Кам’янки, щоб комфортно зіграти у футбол. Футбольний майданчик, що облаштували у селі, відповідає всім вимогам хорошого професійного поля.

10 липня голова Кіровоградської обласної держаної адміністрації урочисто відкрив у Червоній Кам’янці новий сучасний футбольний майданчик. Поле зі штучним покриттям збудували у Червонокам’янському навчально-виховному об’єднанні.

Сергій Кузьменко, голова Кіровоградської обласної державної адміністрації «Ми вже збудували не менше тридцяти таких майданчиків. Держава підтримує цю ініціативу, і програму з будівництва футбольних полів на Кіровоградщині. І мені дуже приємно, що я маю можливість приїхати з гарними новинами до багатьох населених пунктів нашої області».

Очільник адміністрації області побажав дітям бути успішними і здоровими та любити спорт. Сергій Кузьменко подарував школярам спортивні м’ячі  та поспілкувався з дітлахами. Юні футболісти одразу ж, разом із губернатором, випробували і нове поле, і подарунки. Сергій Кузьменко символічно відкрив перший червонокам’янський футбольний сезон та пробив по воротах.

Сергій Кузьменко: «Я це роблю із задоволенням, тому що, свого часу не уявляв свого життя без шкіряного м’яча. Із задоволенням грав, скільки було можливості. До речі, не завжди у бутсах, але й в іншому взутті, як і зараз».

Червонокам’янські спортсмени тепер не шукатимуть м’яч у кущах та не збиватимуть коліна під час гри у футбол. Нове поле рівне, вкрите якісним покриттям, має високу огорожу, зручні футбольні ворота та розмітку.

Віталій Коваленко, юний голкіпер: «Ми граємо часто. У нас тільки перерва і ми зразу вже виходимо. Тут тепер штучна трава, ворота гарні, сітка є».

Діти гратимуть на майданчику в основному під час занять у школі, але їм дозволятимуть поганяти м’яча на новому полі і на канікулах.

Олександр Головок, директор Червонокам’янського НВО: «Спортивні змагання, я думаю почнуться з першого вересня. І ми вже зможемо на належному рівні приймати не тільки районні, але й навіть, якщо буде допомога, і обласні заходи».

Спортивний майданчик для міні-футболу у Червоній Кам’янці збудований за кошти місцевого та державного бюджетів. Вартість футбольної радості для дітей – півтори мільйони гривень.

Ірина Гайдук

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022223 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: