Аналіз суддівства матчу “Олександрія” – “Шахтар” від екс-арбітра ФІФА Мирослава Ступара

17.08.2017 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/sport/football/10673-analiz-suddivstva-matchu-oleksandriya-shakhtar-vid-eks-arbitra-fifa-miroslava-stupara

Аналіз суддівства матчу “Олександрія” – “Шахтар” від екс-арбітра ФІФА Мирослава Ступара

Експерт, екс-арбітр ФІФА Мирослав Ступар прокоментував резонансний епізод з матчу “Олександрія” – “Шахтар”, який залишився без уваги арбітра, але який вплинув на кінцевий підсумок гри, пише UA-футбол.

– Євген Арановський впевнено розпочав гру, старався навести лад на полі і пояснити футболістам, що не буде цуратися роздавати картки. Це проявилося, зокрема, на 28-й хвилині, коли попередження отримав Степаненко, – взяв слово Мирослав Іванович.

Проте з плином часу напруга у матчі зростала. “Олександрія” відкрила рахунок, “Шахтар” зрівняв, тому ключовим у питанні розподілу сил був другий тайм. Арбітр мусив сконцентрувати увагу на поведінці гравців “Шахтаря”, бо вони продовжують тримати лідерство за кількістю отриманих карточок. У цьому матчі “гірники” отримали шість карточок. І це технічна команда, яка виступатиме у Лізі чемпіонів. “Шахтар” завжди вирізнявся тим, що фолив найменше. А зараз – навпаки.

На 60-й хвилині була атака “Олександрії”, Чеботаєв виграв боротьбу від Бернарда, віддав передачу у напрямку партнера, а Бернард, випереджаючи Чеботаєва, кистю лівої руки “заїхав” опонентові по обличчю. Чеботаєв впав на газон, партнер Сергія втратив м’яча, пішла атака “Шахтаря”, Бернард віддав передачу, а Феррейра забив. Ось вам і результат суддівської помилки: замість того, аби вилучити Бернарда, Арановський продовжив гру і “Олександрія” пропустила, – відзначив експерт.

Не можна сказати, що Бернард вдарив Чеботаєва непомітно. Непомітно було лише для операторів. Але в програмі “Профутбол” чітко висвітили те, як Бернард нишком вдарив Чеботаєва. І це вже не вперше. В матчі проти “Сталі” Бернарда вибачив Балакін, а тут – Арановський.

До позитиву можна віднести те, що нарешті за апеляції до арбітрів був покараний жовтою карточкою Даріо Срна. На 54-й хвилині Даріо вирішив, що в ході боротьби з опонентом проти нього було порушено правила. Своє бачення ситуації Срна висловив Беккеру, той доповів Арановському і Євген покарав капітана “Шахтаря” “гірчичником”. Справедливо, адже апеляції були безпідставними, – резюмував Мирослав Іванович.

Фото – ФК “Олександрія”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022223 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: