Срібло юнацького чемпіонату – у олександрійських футболістів!

09.06.2017 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/sport/football/10668-sriblo-yunackogo-chempionatu-u-oleksandrijjskikh-futbolistiv

Срібло юнацького чемпіонату – у олександрійських футболістів!

Команда футбольного клубу «Олександрія» U-19 вперше виборола срібні медалі юнацького чемпіонату України з футболу сезону 2016/2017 років. Нагородження срібних призерів відбулося 31 травня на полі стадіону «Ніка» у перерві матчу «Олександрії» з донецьким «Шахтарем».

Президент Української Прем’єр-Ліги Володимир Генінсон разом з президентом футбольного клубу «Олександрія» вручили срібні медалі та кубок срібного призера футболістам та тренерському складу U-19. Президент Прем’єр-Ліги поздоровив команду з успішним виступом у сезоні. Хлопці були щасливі та не стримували емоцій.

Павло Пастухов, капітан команди: «Я вважаю, що нам не просто пощастило, бо ми до цього прагнули з самого початку сезону. І те, що молодіжна команда «Шахтаря» програла наприкінці – це доводить, що ми старалися перемогти і поступово рухались до перемоги. У мене зараз багато позитивних емоцій і ця перемога дуже радує. Ми з невеликого міста, але ми один за одного тримаємось, у нас сильний і згуртований колектив. І саме тому ми і перемагаємо».

Досягти успіху юнакам допоміг, перш за все, командний дух. Сильна згуртована команда U-19, завдяки голу Данила Штепіна в останньому турі Чемпіонату, змогла здолати юнацьку команду «Дніпра» та обійти «Шахтар» у боротьбі за срібло.

Данило Штепін:«В команді я граю недовго. Прийшов на друге коло, але намагався допомогти команді, всі дев’ять зустрічей, де я виходив на поле, відіграв без замін і з максимальною віддачею. Останній гол записали на мене, а це був вирішальний гол, який вивів команду на друге місце».

За словами хлопців, не лише останній матч Чемпіонату, а й увесь шлях до срібних нагород був складним. Але вони вірили у власні сили та грамотну підготовку тренерського штабу.

«Змагання були складні, але найскладнішою була гра у першому колі, коли ми з «Динамо» (Київ) на виїзді перемогли 3:2. Ми після цього повірили у свої сили, що ми можемо перемагати і завершити у трійці лідерів», – згадує капітан команди.

На церемонії нагородження футболісти юнацької команди «Олександрії» подякували усім тренерам за вдалий сезон, зробили фото на згадку про цю урочисту мить та виконали коло пошани для своїх уболівальників на полі стадіону «Ніка».

Фото Володимира Шараєвського з сайту футбольного клубу «Олександрія» fco.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022228 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022258 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022363 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: