Перша нульова нічия

13.04.2017 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/sport/football/10664-persha-nulova-nichiya

09.04.2017 р., 14-00, КСК «Ніка», 2089 глядачів.

Головний арбітр – Олександр Дердо (Чорноморськ).

Асистенти арбітра – Леонід Ярмолинський (Київ), Сергій Приступа (Київ).

4-й арбітр – Сергій Березка (Київська область).

Спостерігач арбітражу – Вадим Шевченко (Київська область).

«Олександрія»: Леванідов, Сімінін, Огіря, Пономар, Полярус, Гітченко (Бондаренко, 61), Грицук – к/к (Мягков, 76), Шендрік, Старенький (Леонов, 53), Банада, Басов.

Запасні: Новак, Прийомов, Путраш, Чантурішвілі.

Гол.тренер – Володимир Шаран.

«Зоря»: Левченко, Гордієнко, Петряк, Харатін, Пауліньо (Любенович, 85), Форстер – к/к, Калітвінцев (Ліпартія, 77), Гречишкін, Бонавентуре (Кадимян, 66), Соболь, Пилявський.

Запасні: Чуваєв, Сухоцький, Бабенко, Опанасенко.

Гол.тренер – Юрій Вернидуб.

Попередження: С.Сімінін (66), В.Грицук (68), В.Леванідов (69) – А.Гордієнко (36), А.Пилявський (68), Р.Форстер (90+2).

В рамках 24-го туру «Ліги «Парі-матч» футболісти «Олександрії» зустрічалися з луганською «Зорею». До звітного матчу обидві команди підходили не в кращій формі, маючи кадрові проблеми через травми: в «Олександрії» – Андрій Цуріков, Андрій Запорожан, Артем Чорній та Станіслав Куліш, а в «Зорі» – Олексій Шевченко, В’ячеслав Чечер, Владислав Кулач, а також Ігор Чайковський – через перебір карток. Сам матч видався досить бойовим. На полі було більше боротьби, ніж футболу, адже кожна команда бажала перемогти.

Перший гострий момент виник біля воріт «Олександрії». Дмитро Гречишкін пробив з-за меж штрафного майданчика у ближній кут – Владислав Леванідов відбив м’яч перед собою, але потім накрив круглого, не дозволивши зіграти на добиванні Деннісу Бонавентуре. Олександрійці відповіли швидкою контратакою. Сергій Старенький протягнув м’яч по правому флангу і зробив передачу на вільного Василя Грицука, який обіграв кількох захисників і пробив по воротах, але, на жаль, поряд зі стійкою. До речі, Сергій Старенький сьогодні проводив 150-й офіційний матч в складі нашої команди. А вже за хвилину відповідь гостей. Владислав Леванідов вибив кулаком м’яч після прострілу зліва від Едуарда Соболя, але на добиванні ніхто з гравців луганської команди не зіграв. Згодом, Сергій Старенький міг вирватися на побачення з Ігорем Левченком, але Рафаель Форстер вчасно поставив корпус і нейтралізував загрозу своїм воротам.

Другий тайм ознаменувався виконанням стандарту «городян». Грицук навісив зі штрафного, але Ігор Левченко впевнено зіграв на виході, зафіксувавши м’яч в руках. Заслуговує на увагу удар головою Владислава Калітвінцева після прострілу Едуарда Соболя з лівого флангу – м’яч ледь не влучив у дальню дев’ятку. Господарі відповіли теж гострим моментом. Василь Грицук пройшов лівим флангом, виконав навіс в штрафний майданчик, але ні Сергію Сімініну, ні Дмитру Леонову не вдалося завершити атаку влучним ударом. Під завісу матчу наші земляки мали дві чудові нагоди забити гол. Спочатку після передачі Віталія Пономаря з правого флангу, Дмитро Леонов не зміг проштовхнути м’яч у ворота з близької відстані. А вже за три хвилини шанс відзначитися був у Віталія Пономаря, але в боротьбі з захисником луганчан пробив дуже не точно. «Зоря» також мала можливість схилити шальки терезів на свій бік, але, після удару Ігоря Харатіна з дальньої відстані, Владислав Леванідов зіграв надійно.

З сайту ФК «Олександрія»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022223 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: