Минулого року олександрійські силачі встановлювали рекорди України та завойовували світові медалі

20.01.2017 00:00:009 переглядівАвтор: admin
/sport/football/10655-minulogo-roku-oleksandrijjski-silachi-vstanovlyuvali-rekordi-ukrayini-ta-zavojjovuvali-svitovi-medali

Минулого року олександрійські силачі встановлювали рекорди України та завойовували світові медалі

Громадська організація «Сильна Олександрійщина» відома у нашому місті  і поза її межами успішними спортсменами та проведенням чемпіонатів. У 2016 році організація відсвяткувала свій третій день народження. Наскільки успішним видався минулий рік для організації і які плани вже є на 2017 рік ми запитали у голови громадської організації «Сильна Олександрійщина» Олексія Чижа.

– Олексію, чи був 2016 рік успішним для вашої громадської організації?

– 2016 рік був дуже вдалим для громадської організації, було виконано багато поставлених цілей. Наприклад, ми організували Чемпіонат Кіровоградської області з багатоповторного жиму, Чемпіонат України з пауерліфтингу, Чемпіонат України з армліфтингу, Чемпіонат Кіровоградської області з пауерліфтингу. Нами були організовані три обласні чемпіонати з силового екстриму.

– Чи складно організувати спортивний чемпіонат у нашому місті?

– Не можу сказати, що це легко, але завдяки небайдужим людям нам це щоразу вдається. За все це хочу подякувати кожному члену нашої організації  та людям, які допомагають нам реалізовувати наші проекти, а саме народному депутату України Анатолію Кузьменку, губернатору Кіровоградської області Сергію Кузьменку, депутату Олександрійської міської ради Андрію Коломійцеву, комерційному директору ТОВ “УкрАгроКом” Павлу Фесюку, голові Олександрійської РДА Богдану Курупу, директору ФК “Олександрія” Дмитру Кітаєву, директору ТОВ “КД -Транс” Володимиру Ковальчуку, приватним підприємцям Івану та Сергію Єгоровим, майстерні виробів із шкіри “Alexo”, дитячій хореографічній школі-студії “ШОК”, танцювальному колективу “Денс Флай”, вокалісту районного будинку культури Сергію Андрейченку та магазину спортивного харчування “Адреналін”.

– Окрім чемпіонатів, які ви організовуєте, ваші спортсмени також беруть участь у виїзних чемпіонатах. Розкажіть про це детальніше.

– Так, наші спортсмени беруть активну участь у виїзних чемпіонатах різного рівня. Ми брали участь у Кубку України з армліфтингу, в Чемпіонаті України з пауерліфтингу, в Чемпіонаті України з багатоповторного жиму. Також наші спортсмени брали участь у Чемпіонаті світу з армліфтингу.

– Які найбільші досягнення спорт- сменів вашої громадської організації у 2016 році?

– Підводячи підсумки минулого року можна сказати, що на даний момент в нашій організації є 30 кандидатів у май-стри спорту, 13 майстрів спорту України і 2 майстра спорту міжнародного класу. Також члени нашої організації беруть участь у чемпіонатах не тільки як спортсмени, а і як судді. Чотири члени нашої організації отримали регіональну суддівську категорію, три спортсмени отримали національну суддівську категорію і один спортсмен отримав міжнародну суддівську категорію. Ми пишаємося, що в нашій організації є 4 рекордсмени України, є 6 спортсменів, які брали участь у встановленні Рекорду України, який проходив в Олександрії. Також з минулого року у нас вже є бронзовий призер Чемпіонату світу з армліфтингу. Завдяки досягненням наших спортсменів на цьому ж чемпіонаті світу збірна України посіла друге місце.

– В вашій спільноті, яка називається ГО «Сильна Олександрійщина», в соціальній мережі Вконтакте іноді бувають новини про участь ваших спортсменів у різноманітних заходах, не пов’язаних зі спортом. Розкажіть про це детальніше.

– Наша організація не тільки бере участь у чемпіонатах та проводить їх, ми ще долучаємося до соціальних проектів. В минулому році ми практично кожного кварталу проводили акцію «Ми однієї крові», наші активісти здавали донорську кров в Кіровоградській обласній лікарні. Також ми проводимо військово-патріотичні вишколи, в яких беруть участь не лише члени нашої організації, а і всі бажаючі. Ми їх проводили для школярів та для студентів. Наші спортсмени беруть участь у показових виступах. У минулому році в навчальних закладах ми показували свої досягнення та можливості в такому напрямку, як силовий екстрим. Наприкінці 2016 року члени нашої організації разом з приватними підприємцями відвідали дитячий будинок «Перлинка» і привітали дітей з новорічними святами.

– Скільки на сьогоднішній день у вашій громадській організації членів і чи всі вони беруть участь у чемпіонатах?

– На даний момент у нас 35 спортсменів. Умовою вступу до лав громадської організації «Сильна Олександрійщина» є те, що спортсмен буде працювати над покращенням своїх спортивних результатів і буде брати участь у чемпіонатах різного рівня. У нас є такі спортсмени, які на певний час, за станом здоров’я чи за інших обставин, випадали з тренувального процесу, але вони активно займалися підготовкою чемпіонатів, брали участь у соціальних проектах.

– Чи є вже плани на 2017 рік?

– Сподіваємося, що 2017 рік буде більш насиченим, ніж 2016 рік. У нас вже заплановано багато заходів. Вже 11 лютого в Олександрії ми проведемо Чемпіонат Кіровоградської області з армліфтингу. У березні відбудеться Чемпіонат Європи з пауерліфтингу і наші спортсмени вже до нього готуються. У травні відбудеться Чемпіонат України з пауерліфтингу, Чемпіонат світу з армліфтингу. Разом з цим ми будемо продовжувати брати участь у різноманітних соціальних проектах.

Катерина Карпенко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022226 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022253 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022357 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: