Перемогли “Сталь”

17.10.2016 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/sport/football/10640-peremogli-stal

Перемогли

16.10.2016 р., 14-00, КСК «Ніка», 1267 глядачів, +8, поле 4

Арбітр – Ярослав Козик (Мукачеве)

Асистенти арбітра – Михайло Маланчук (Чернівецька обл.), Роман Єрмоленко (Чернігів)

Четвертий арбітр – Анатолій Жабченко (Хмельницький)

Спостерігач арбітражу – Віталій Годулян (Одеса)

Директор матчу – Сергій Марусін (Одеса)

«Олександрія»: Леванідов, Микицей, Пономар, Яремчук (Куліш, 75), Цуріков, Полярус (Грицук, 68), Запорожан – к/к, Гітченко, Шендрік, Старенький (Чорній, 88), Банада

Запасні: Новак, Огіря, Леонов, Басов

Гол.тренер – Володимир Шаран

«Сталь»: Паньків, Пашаєв, Іщенко (Комваліус, 83), Стаменковіч, Воронін, Карасюк, Каленчук – к/к, Задерака, Мисик (Васін, 46), Еріксон Дансо (Дебелко, 76), Карікарі

Запасні: Бандура, Кравченко, Е.Малакян, Г.Малакян

В.о.гол.тренера – Якоб Галл

Попередження: С.Старенький (79) – М.Каленчук (25), М.Задерака (57), Іщенко (76)

Голи: С.Старенький (55), С.Куліш (85)

В 11-му турі «Ліги «Парі-Матч» футболістам «Олександрії» протистояла одна з най незручних команд – каменська «Сталь». До звітного матчу між собою суперники провели 9 офіційних матчів. В Кубку України в сезоні 2008/2009 р.р. перемогли наші земляки – 2:0 (Є.Шупік та В.Постолатьєв), а в чемпіонатах України перевагу мають наші гості. На рахунку «Сталі» 3 перемоги та 5 матчів завершилися в нічию. Різниця м’ячів 9 – 5=+4 на користь кам’янців. М’ячі в цих зустрічах забивали: А.Запорожан – 2, Є.Шупік, Ю.Буличов та В.Пономар (усі – «Олександрія»), К.Візенок, В.Романенко, С.Грибанов, А.Скарлош, В.Гаді, А.Кравченко, Р.Дебелко та С.Куліш (усі – «Сталь»). Ще один гол на рахунку Є.Банади, який він провів у власні ворота у матчі першого кола минулого чемпіонату.

На початку зустрічі обидві команди діяли досить обережно, в першу чергу приділяючи основну увагу надійному захисту власних воріт, а вже потім думали про організацію атак. Перший, дійсно, небезпечний момент в матчі створили «сталевари» на 19-й хвилині. Мар’ян Мисик, отримавши пас від партнера, пробив з кута штрафного майданчика, після якого Владислав Леванідов зіграв надійно. За кілька хвилин небезпечно по воротам олександрійців пробивав Роман Карасюк, але його простріл метрів з 30-ти пройшовся над «дев’яткою». Хороші нагоди збільшити лік своїм голам за «Олександрію» мав Роман Яремчук, але в першому випадку його удар головою був заслабкий і прийшовся в руки голкіпера, а в другому – вдало зіграв на виході Юрій Паньків, випередивши нашого нападника і заволодів м’ячем.

Другу половину зустрічі наші земляки розпочали активніше, а ніж їх суперники. І ця активність принесла бажаний результат. «Трикольорові» провели швидку контратаку, яка завершилася голом. Роман Яремчук, отримавши пас від Віталія Пономаря, виконав розрізну передачу на хід Сергію Старенькому, який вийшов віч –на – віч з голкіпером і з гострого кута, перегравши Юрія Паньківа, відправив м’яч в сітку воріт – 1:0. Та незабаром «сталевари» мали нагоду зрівняти рахунок. Після стрімкої атаки по правому флангу і передачі в центр штрафного майданчика, звідки Денис Васін завдав небезпечного удару по воротах, але Владислав Леванідов впевнено заволодів м’ячем. За кілька хвилин нашому голкіперу ще раз довелося рятувати свої ворота. Цього разу після удару Романа Карасюка. Під завісу матчу олександрійцям випала нагода ще раз засмутити «сталеварів». Після вкидання ауту, Василь Грицук обігрався в стінку із Станіславом Микицеєм, останній виконав прострільну передачу в штрафний майданчик, а Станіслав Куліш, який нещодавно вийшов на поле, забиває дебютний гол в Прем’єр – Лізі в складі нашої команди.

ІАЦ ФК “Олександрія”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022251 перегляд

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: