Перша поразку у новому сезоні

25.07.2016 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/sport/football/10622-persha-porazku-u-novomu-sezoni

Перша поразку у новому сезоні

23.07.2016 р. 19:30 НСК «Олімпійський»

Арбітр – К. Труханов (Харків)

Асистенти арбітра – І. Альохін (Хмельницький),  О. Корнійко (Миргород)

Резервний арбітр – Ю. Вакс (Хмельницький)

Спостерігач арбітражу ФФУ – С. Задіран (Дніпро)

Директор матчу – Г. Прокопович

 «Динамо»: Шовковський – к/к, Антунеш, Морозюк, Мораєс(Гладкий 67), Сидорчук(Федорчук 61), Рибалка, Віда, Гонсалес, Буяльський(Гармаш 74), Хачеріді, Громов.

Запасні: Коваль, Корзун, Макаренко, Мякушко.

Гол. тренер – Сергій Ребров.

 «Олександрія»: Новак, Микицей, Леонов(Мягков 66), Куліш, Чорній (Пономар 41), Запорожан – к/к, Гітченко, Чеботаєв, Старенький(Жичіков 58), Банада, Басов.

Запасні: Леванідов, Шендрік, Путраш, Козак.

Гол. тренер – Володимир Шаран.

Попередження: С.Сидорчук (11), Є.Хачеріді (44) – Д.Леонов (19), С.Микицей(51), С.Старенький(52), П.Мягков(66)

Голи: Ж.Мораєс (29, 29, 56-пенальті, 62), В.Буяльський (71), Д.Віда(79) – Є.Банада(86)

Матчем «Динамо» – «Олександрія» на «Олімпійському» розпочався новий сезон чемпіонату України – Ліги Парі-Матч 2016/2017р.р.

Перед матчем 1-го туру на всіх уболівальників, які прийщли на НСК «Олімпійський», чекало багато цікавого.

О 17:00 розпочався святковий концерт, де свої найкращі хіти виконували такі відомі виконавці, як Сашко Положинський, БУВ’Є, MY.SEVENTEEN, СТАНЦІЯ МИР. Ведучим музичного дійства був Олександр Сидоренко (Фоззі з ТНМК).

Але він став лише заспівом для подальшого дійства.

Безпосередньо перед початком поєдинку, після виходу команд із підтрибунного приміщення на поле, футболісти, а також представники тренерського та адміністративного штабів «Динамо» отримали золоті медалі чемпіонів минулого сезону.

Також представники Прем’єр-ліги вручили індивідуальну нагороду найкращому гравцю минулого сезону Андрію Ярмоленку.

Між собою футболісти «Динамо» та «Олександрії» до цієї гри провели 8 матчів. В усіх іграх перемогли кияни із загальним рахунком 24:1 в Київі (5:0, 2:0, 4:0 та 3:0), в Олександрії (3:0, 2:0, 3:1 та 2:0).

Найбільше м’ячів в цих матчах забивали: О. Мелащенко – 4, А. Ярмоленко – 3, Браун Ідейє – 3 (усі «Динамо»), А. Запорожан («Олександрія») – 1. Ще два матчі суперники провели в кубку в кубку України в минулому сезоні в 1/4 фіналу.

В першому матчі, який проходив в Київі, господаряни поля були наші земляки. На 30 хвилині зустрічі С.Басов в падінні головою замкнув чудову передачу А. Запорожана, а в середині другого тайму лідер атак «Динамо» А. Ярмоленко зрівняв рахунок – 1:1.

В Олександрії господарями поля були вже кияни. Долю цієї зустрічі, який вивів олександрійців до півфіналу, вирішив гол А. Чорнія на останній хвилині першого тайму. Цей м’яч він провів у ворота киян безпосередньо з кутового удару.

Підтримати нашу команду на «Олімпійський» прибули біля двух сотень олександрійських палких вболівальників.

На 5-тій хвилині матчу наші земляки отримали право на виконання кутового удару. Звісно ж до м’яча підійшов герой кубкового матчу А. Чорній. Олександрійці майже всією командою пішли в штрафний майданчик киян і всі очікували прямої закрутки м’яча в рамку воріт, але в цьому випадку Артем дещо перестарався. Відразу ж кияни створили контрвипад і А. Громов наважився на удар з дальньої відстані, але м’яч пролетів мимо воріт. Одразу ж С. Сидорчук перевірив на пильність нашого воротаря. А.Новак легко забрав м’яч  в руки. Це був перший удар в рамку воріт в сьогоднішньому матчі. Але по справжньому гольовий момент в олександрійців виник на 14 хвилині. З лівого флангу С. Чеботаєв зробив навісну передачу а Є.Банада головою пробив в нижній кут, але О. Шовковський продемонстрував свою майстерність. 18 хвилина гри запам’яталася хорошою подачею М. Морозюка зі штрафного. Д. Віда пробив головою в ближній кут та А. Новак перевів м’яч на кутовий. Абсолютно несподівано грім прогримів для наших земляків на 29 хвилині поєдинку. М. Морозюк перегравши А. Чорнія, вирізав м’яч майже від кутового прапорця в центр штрафного майданчика і Ж. Мораєс головою вразив ворота А. Новака -1:0. Реальну можливість зрівняти рахунок олександрійці отримали на 40-ій хвилині зустрічі, коли С. Куліш опинився у вигідній позиції, але не розібрався в ситуації і пробив по воротах, не підготувавши цей удар. А можливостей більш раціонально використати цей епізод у центрфорварда «Олександрії» було декілька.

Другий тайм розпочався з соло С. Сидорчука, який по ходу обіграв декількох гравців «Олександрії» і тільки вчасний вихід з воріт А. Новака врятував команду від другого голу. На 55-тій хвилині Д. Леонов пробив по воротах господарів та досвідчений О. Шовковський зіграв надійно. Швидкий випад киян завершився порушенням правил в штрафному майданчику і Ж. Мораєс впевнено пробиває з 11-ти метрової позначки, і робить для себе дубль в матчі -2:0. Але це був не останній гол забитий Ж. Мораєсом. На 62-й хвилині, після помилки гравців «Олександрії» в захист,і центрфорвард киян оформлює «хет-трик» в чемпіонаті -3:0. Після 3-го пропущеного голу гра олександрійців зовсім розладилася і В.Буяльський доводить рахунок до розгромного -4:0. Та кошмар для нашої команди на цьому не закінчився. На 79-тій хвилині після подачі кутового с правого флангу у виконанні М. Морозюка, Д. Віда в дотик відправив м’яч  в сітку воріт гостей -5:0. Та все ж підопічні В. Шарана розписались  в воротах О.Шовковського. Такою можливістю скористався Є.Банада, який після подачі кутового головою вколотив м’яч в ворота киян -5:1. Фантастичний удар вже на 4-тій доданій хвилині  до осново часу матчу виконав В. Пономар, та на жаль м’яч влучив в хрестовину воріт.

Маємо надію, що прикра поразка на старті чемпіонату від чемпіона минулого сезону стане хорошим уроком перед важливим першим матчем з хорватським «Хайдуком». Побажаємо нашим землякам гідно пережити цю поразку і достойно дебютувати в Лізі-Європи.

ІАЦ ФК «Олександрія»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022224 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: