В Олександрії провели фестиваль для особливих дітей «Повір у себе»

15.11.2019 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/qualityoflife/10919-v-oleksandriyi-proveli-festival-dlya-osoblivikh-ditejj-povir-u-sebe

Традиційний фестиваль «Повір у себе», головними гостями якого є діти з інвалідністю, відбувся у дитячій бібліотеці імені Юрія Гагаріна 8 листопада. Свято організували працівники бібліотеки спільно з міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. На захід запросили особливих дітей з громадського об’єднання «Віра».

Для дітей створили незабутнє свято, сповнене гумору та яскравих творчих номерів. Театралізовану програму з казковими героями підготували креативні бібліотекарі. На свято до дітей завітали добра фея Афелія, розбишака Петрик, який хотів отримати все й одразу і нічого при цьому не робити, а також діти познайомились із королем Дроздобородом, справедливою Золотою Рибкою та мудрою Василинкою. Чарівні герої розгадували з малечею загадки та ребуси, грали в рухливі та інтелектуальні ігри. Усі казкові персонажі були добрими та веселими, тож поспілкувавшись з ними, діти почували себе легко та невимушено.

Щоб особливим юним олександрійцям було легше проявити свої творчі здібності, їх надихали номери вихованців хореографічних та вокальних гуртків міста. Для дітей з інвалідністю демонстрували свої таланти студія східного танцю «Надіна», дитячий театр мод та вокальний гурток «Зоряний шлях». Бібліотекар Павло Ковальов, виконавши зворушливу пісню про дитинство, на власному прикладі показав особливим дітям, що їхні особливості – не перешкода для прояву свого таланту та здійснення мрій.

Проявити себе на фестивалі «Повір у себе» діти з інвалідністю змогли під час гри «Веселий оркестр». Тут особливі юні олександрійці відчули себе справжніми музикантами, і під час виступу продемонстрували свої вокальні, танцювальні та акторські здібності.

На завершення фестивалю усі діти отримали солодкі подарунки, а також безліч позитивних емоцій та спільне фото на згадку.

Міський інклюзивний фестиваль дитячої творчості відбувся в рамках реалізації проєкту «Корекційно-розвиваюча студія «Сонячні зайчики», який підтриманий Британською Радою в Україні.

Юлія Пастух





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022223 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: