Гороскоп на листопад 2019

01.11.2019 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/qualityoflife/10917-goroskop-na-listopad-2019

Овен

Початок першої декади листопада принесе Овнам наснагу і перспективи, адже незавершені проєкти і завдання нарешті отримають новий імпульс. У цей же час з’являться труднощі, пов’язані з бюджетом – настає пора економії. На фінансовому ґрунті не виключені конфлікти з рідними і коханими, але після 10-х чисел ви можете розраховувати на моральну підтримку з боку близьких людей. Друга третина листопада ознаменується активними зусиллями, які ви направите на кар’єрний ріст і успішну самореалізацію. Зірки рекомендують діяти неспішно і цілеспрямовано, але на швидкі результати зараз розраховувати не варто. Остання декада принесе приємні новини і поступове поліпшення матеріального становища. Відносини в родині і з половинкою зміцняться. Ймовірно, що в кінці місяця в оточенні самотніх Овнів з’явиться цікава особистість, виникне взаємна зацікавленість. Не бійтеся зробити перший крок, тоді романтичне знайомство з багатообіцяючим продовженням вам забезпечене.

Тілець

Перша третина листопада пройде в активному режимі, всі зусилля Тільців будуть спрямовані на професійну сферу діяльності. У ці дні вам також вдасться вивести ділові стосунки на новий якісний рівень. Можливо, ви знайдете надійних товаришів серед бізнес-компаньйонів або колег. Кінець десятиденки ознаменується великим прибутком. Друга декада буде пов’язана з любовними або сімейними стосунками. Супутник життя або домочадці проявлять розуміння і нададуть посильну допомогу, якщо виникне така необхідність. Проте можливі деякі розбіжності з рідними і коханими, однак ви зможете прийти до компромісу без скандалів. У третій частині листопада на Тільців чекатиме багато спілкування та знайомств. Деяким Тільцям вдасться познайомитися з авторитетною особистістю, вплив якої може виявитися корисним у майбутньому. Тим часом зірки наполегливо рекомендують утриматися від будь-яких ризикових дій у сфері фінансів, авантюрні дії можуть призвести до боргової ями. На особистому фронті одиноких Тільців помітні позитивні тенденції. Однак на легкі перемоги в кінці осіннього сезону навіть не розраховуйте: щоб об’єкт обожнювання нарешті звернув на вас увагу, доведеться проявити кмітливість і наполегливість.

Близнюки

Для Близнюків третій місяць осені стане дійсно переломним моментом у житті. Очікуються масштабні зміни, які можуть торкнутися будь-якої сфери життєдіяльності. Багато пріоритетів і планів втратять свою актуальність, можливий переворот світогляду та  переоцінка обставин, які складаються. Це гарантує позитивні тенденції в усіх поточних процесах. У першій частині місяця представники знаку будуть зайняті професійною сферою. Вже до 11-х чисел вірогідні істотні зміни на роботі або в бізнесі. Зірки вказують на те, що трудова діяльність буде протікати під інтенсивним впливом владних покровителів: не відмовляйтеся від нових пропозицій або допомоги, інакше ви ризикуєте втратити рідкісну можливість. Події другої і третьої декади потребуватимуть від Близнюків рішучих дій у сфері родинних і романтичних стосунків. Саме в цей час вам будуть потрібні підтримка, розуміння і ніжність. Але далеко не всі зможуть покластися на близьких і на кохану людину. Вірогідні відверті розмови, можливі серйозні конфлікти аж до розриву стосунків. Зірки радять викроїти час для дружніх зустрічей. Друзі та гарні знайомі допоможуть подолати внутрішні переживання.

Рак

На Раків чекає досить неоднозначний місяць. Протягом всього періоду представникам водної стихії знадобляться такі якості, як впевненість у собі та гнучкість. Тим часом зірки підбадьорюють: цілеспрямовані натури будуть щедро винагороджені сприянням фортуни в пріоритетних сферах, щоправда, результати змусять себе почекати. Перші дні листопада ознаменуються повною свободою від негативного впливу заздрісників і конкурентів. У цей же час багато хто залишиться без підтримки перевірених компаньйонів або покровителів, на професійній арені можуть відбутися істотні зміни. Настає пора самостійних рішень і оперативних дій. Друга декада, навпаки, може звести Раків віч-на-віч з недоброзичливцями, можливе відкрите протистояння з неприємними людьми. Протягом цієї десятиденки не слід брати кредити і оформляти розстрочки, вам навряд чи вдасться своєчасно погасити необхідні платежі. В останній декаді головною темою стануть взаємовідносини з сім’єю і другою половинкою. Раки займуться побутовими питаннями і зміцненням стосунків із близькими. 

Лев

На початку періоду професійні позиції Левів помітно ослабнуть. Можливі принципові розбіжності з начальством, колегами і компаньйонами. Незважаючи на те, що конфлікти триватимуть недовго, перші десять днів листопада пройдуть вкрай напружено. Друга третина періоду сприятлива для вибору тактики поведінки, розстановки пріоритетів і планування. У цей час можливі невеликі фінансові надходження, однак нинішнє матеріальне становище, як і раніше, буде вимагати від вас дбайливого підходу до грошей. У 15-х числах деякі представники вогняного знаку будуть схильні до апатії і бездіяльності, тривалий сон і зміна декорацій посприяють поліпшенню емоційного стану. Протягом останньої декади Левам варто бути більш терплячими до рідних людей. Якщо ви зможете перебороти роздратування і негативні думки, а також не будете зриватися на домочадців і супутника життя, абсолютне прийняття і моральна підтримка в кінці періоду вам гарантовані.

Діва

Зірки обіцяють Дівам досить вдалий період. Головне – викластися максимально в професійній сфері, проявити завзятість і цілеспрямованість. Початок місяця сприяє інтенсивній трудовій діяльності, ваші ініціативи та зусилля не залишаться без уваги керівництва або напарників у бізнесі. Крім того, з перших днів листопада ваше матеріальне становище зміцниться, можна зайнятися плануванням бюджету. Середина періоду може принести деякі проблеми в любовні союзи. Зірки рекомендують проявити поблажливість до коханої людини, тоді до 20-х чисел супутник життя віддячить вам за терпіння цінним подарунком або приємним запрошенням. У другій декаді вільні Діви будуть особливо активні в романтичній сфері. Можливо, у вас зав’яжуться любовні стосунки одразу з декількома симпатичними персонами. Між тим, зірки пророкують: справжнє кохання останній осінній місяць вам не принесе. Третя декада потребуватиме від вас дбайливого ставлення до свого здоров’я. Зірки радять за необхідності відвідати медичний заклад. Останні дні осіннього сезону ідеальні для шопінгу, розваг і відвідування культурних заходів.

Терези

Перша третина листопада – вдалий момент для ділових знайомств і пошуку однодумців. Більше того, нові друзі можуть виявитися впливовими людьми, в майбутньому їх сприяння принесе вам величезну користь. Не відмовляйтеся від всіляких запрошень у перші десять днів місяця, адже знаменні зустрічі і події відбудуться поза офісом і вдома. Друга третина місяця потребуватиме від Терезів демонстрації комунікативних талантів: завдяки правильно підібраним словам вам вдасться зміцнити соціальні та матеріальні позиції. Крім того, в цей час не варто відмовлятися від допомоги і підтримки з боку друзів і коханої людини: саме ці люди допоможуть втілити в життя ваші найсміливіші плани, а також допоможуть кар’єрному просуванню. Кінець осені сімейні представники знаку присвятять господарським клопотам, яких накопичилося чимало. Це хороша пора для спільного облаштування домашнього гніздечка. Вільні Терези займуться пошуком своєї половинки, схоже, ви дійсно втомилися від самотності.

Скорпіон

Початок листопада ознаменується народженням перспективних ідей і багатообіцяючих планів. Тим часом в 1-й декаді зірки рекомендують вам приборкати свій палкий норов, запастися терпінням і утриматися від активних дій. Крім того, можливі проблеми, пов’язані зі сферою фінансів. Доведеться відмовитися від великих витрат і незапланованих покупок. 

Перші дні періоду можуть пригальмувати важливі бізнес-проєкти. Не намагайтеся плисти проти течії, нічого путнього з цього не вийде. Зірки пропонують перечекати, тоді в другій половині листопада справи стрімко підуть вгору. Друга декада принесе поступове поліпшення матеріального становища. Стабілізація бюджету буде пов’язана з досягненнями на професійній арені. У цей же момент багато проблем жовтня втратять свою актуальність. На початку 3-ї декади можливі дрібні розбіжності з кимось із близького оточення. Однак уже в останні дні осені у Скорпіонів сформуються гармонійні стосунки з родичами, дітьми, коханою людиною і друзями.

Стрілець

Початок періоду принесе несподівані пропозиції і певні перспективи, на які ви абсолютно не розраховували. Більш того, на деякі процеси в важливих областях ви й зовсім не зможете вплинути: головне – сформувати правильне бачення ситуації, тоді в кінцевому результаті зміни обернуться для вас успіхом. Тим часом зірки застерігають: у кінці 1-ї і на початку 2-ї декади утримайтеся від участі в авантюрних операціях, а також уникайте фінансових ризиків. У середині другої десятиденки можливі перешкоди на шляху до задуманого, для подолання тимчасових труднощів доведеться мобілізувати усі наявні у вас ресурси. Мабуть, цей відрізок листопада виявиться найбільш напруженим часом для Стрільців. Остання третина періоду підходить для роботи над собою: виникне необхідність позбутися негативних думок, необґрунтованих страхів і скептичних поглядів. Співучасть фортуни у ці дні буде більш ніж відчутною. Однак абсолютна свобода дій можлива тільки в тому випадку, якщо ви щиро відкриєтеся новому і невідомому.

Козеріг

У першій третині листопада Козероги відчують наближення масштабних змін, однак для повної свободи дій це не найкраща пора. Зате початок листопада ідеально підходить для самоаналізу, осмислення подій, що відбуваються, і побудови планів. Дехто буде відчувати дискомфорт, пов’язаний із відсутністю можливості повного контролю над пріоритетними галузями. Зірки обіцяють одиноким Козерогам удачу в амурних справах. У 1-й декаді ви маєте всі шанси познайомитися з тією самою людиною, яка згодом виявиться вашою половинкою. З другої декади настає час професійної активності. Це відмінний момент для налагодження ділових контактів та розширення власних компетенцій. Хтось в середині місяця наважиться зробити перший крок для відкриття особистого бізнесу. Максимального успіху досягнуть ті, хто займе наступальну позицію. У третій декаді на перший план вийдуть сімейні та любовні стосунки. Кінець осені вдалий для люблячих пар і допоможе згладити усі гострі кути в особистій сфері.

Водолій

Початок листопада – відмінний момент для перегляду своїх бажань, цілей і планів. Вам необхідно добре обміркувати довгострокові ідеї і проєкти, щоб внести в них відповідні корективи. В останні дні першої декади ви займетеся активною трудовою діяльністю, закладаючи міцний фундамент на перспективу. У другій частині місяця Водолії будуть настільки занурені в роботу, що абсолютно перестануть зважати на тих, хто їх оточує. Саме з цієї причини сформуються конфлікти в сфері кар’єри і бізнесу. Компаньйони, керівництво або підлеглі будуть незадоволені вашою поведінкою. Вплинути на вас зможе якась авторитетна особистість, завдяки чому конфлікти швидко минуть. Третя частина періоду принесе позитивні емоції, пов’язані з романтичною сферою життя. В амурних питаннях виключаються будь-які розбіжності і непорозуміння з другою половинкою. Вільні Водолії захопляться новою людиною зі свого оточення. Тим часом у сімейних людей не виключені проблеми з молодшими домочадцями наприкінці місяця.

Риби

Зірки обіцяють Рибам цілком вдалий період: листопад виявиться для вас активним часом. Грошові надходження очікуються вже протягом перших десяти днів: бізнесмени і кар’єристи можуть розраховувати на гарний прибуток, а також деякі Риби отримають фінансові нарахування з абсолютно несподіваних джерел. Кінець 1-ї частини місяця ознаменується привабливою діловою пропозицією, щоправда, надійде вона від конкурентів або колишніх недоброзичливців. Зірки не радять вам одразу відмовлятися, адже в перспективі ця пропозиція може принести великий прибуток. Події другої декади будуть пов’язані з невеликими проблемами в житті молодших домочадців або ж літніх родичів. Але панікувати не варто, до 20-х чисел все владнається без зайвих зусиль з вашого боку. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022243 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022341 перегляд

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: