Гороскоп на жовтень 2019

27.09.2019 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/qualityoflife/10913-goroskop-na-zhovten-2019

Гороскоп на жовтень 2019

Овен

У другому осінньому місяці представники знаку перебувають у бойовому настрої і сповнені цілеспрямованості, що позитивно позначиться на професійній сфері діяльності. У перші дні очікуються світські заходи, які подарують Овнам виключно приємні емоції. Водночас ймовірні сварки з коханою людиною на ґрунті ревнощів та гальмування пріоритетних завдань і проєктів на роботі. Зірки радять прислухатися до внутрішнього голосу, інтуїція вас не підведе. До кінця першої десятиденки справи Овнів нарешті підуть вгору, а на зміну нервовій обстановці прийдуть спокій і розміреність. Близькі люди почнуть підтримувати вас у будь-яких питаннях, а колеги та компаньйони за необхідності нададуть безкорисливу допомогу. Інтенсивна діяльність на професійній арені дасть новий імпульс до середини місяця і залишиться в пріоритеті аж до кінця жовтня. У цей час до вас може звернутися близький друг, йому знадобиться не тільки емоційна підтримка, а й фінансова допомога. Стосунки з другою половинкою будуть нестабільними: спробуйте не акцентувати увагу на примхах свого партнера, тоді до третьої декади взаєморозуміння і романтика повернуться в ваш союз. Події останньої третини місяця будуть пов’язані з активним спілкуванням і розв’язанням таємних питань.

Тілець

На Тільців очікує вдала і спокійна пора: справи будуть вирішуватися на вашу користь протягом усього місяця, але при цьому не вимагатимуть від вас особливих зусиль. Початок місяця принесе Тільцям відчуття внутрішньої свободи і емоційну розкутість. Протягом перших десяти днів багато представників цього знаку насолодяться затишною обстановкою оселі, стосунки з близькими людьми і другою половинкою будуть складатися найкращим чином. До десятого числа очікується поліпшення матеріального становища, а бізнесмени можуть розраховувати на великий прибуток. Друга третина жовтня буде неоднозначною: у багатьох Тільців прокинеться небувала легковажність, особливо це торкнеться фінансової сфери, а хтось почне поводитися занадто відверто. Зірки радять утриматися від критичних висловлювань на адресу малознайомих людей. У ці дні не виключені усілякі запрошення, знаки уваги від шанувальників і звістки від покровителів. Повна стабілізація емоційного фону відбудеться в третій декаді. Кохана людина підтримає в усіх ваших ініціативах і планах, родичі висловлять вам свою повагу, а спілкування з оточуючими стане легким і цікавим.

Близнюки

Більшу частину жовтневої пори представники повітряного знаку присвятять задоволенню, спілкуванню з приємними людьми, друзями, родичами і коханими. Проте службові обов’язки потребуватимуть вашої уваги до кінця місяця. У першій декаді Близнюки потребуватимуть загального схвалення, розуміння і ніжності. Добре, що в ці дні компліменти і похвала будуть сипатися на вас з усіх боків. Це відповідний момент для домашніх розваг, дружніх і сімейних посиденьок, відвідування вечірок і культурних заходів. Невелика модернізація домашнього гніздечка, яку ви розпочали в останні дні першої декади, принесе феєричні результати, за рахунок чого ваш емоційний фон зміцниться. У середині другої десятиденки багатьом Близнюкам доведеться замислитися про своє матеріальне становище. Слід враховувати, що фінансового благополуччя вдасться досягти лише завдяки швидким рішенням і негайним діям. Зірки радять заздалегідь домовитися з другою половинкою про те, щоб вас не відволікали від пріоритетних питань, інакше у стосунках виникне непорозуміння і може сформуватися конфлікт. Уже в 20-х числах цілеспрямовані Близнюки можуть розраховувати на фінансові надходження. Щоправда, останні 7 днів періоду потребуватимуть від вас зібраності й організованості – необхідно повертатися у звичний режим роботи.

Рак

Зірки обіцяють Ракам досить сприятливий період. Перші 10 днів варто присвятити відновленню емоційних ресурсів і фізичних сил. Побалуйте себе приємними дрібницями, більше бувайте вдома, займайтеся улюбленими справами, а про роботу постарайтеся зайвий раз не хвилюватися. Чудовий настрій і бажання зрушити гори з’являться до 11 жовтня. Швидше за все, це станеться завдяки радісним звісткам. Друга третина місяця виявиться більш діяльним етапом. Перед Раками постануть конкретні цілі, тому вам доведеться зайняти активну позицію. У ці дні можуть з’явитися деякі труднощі в спілкуванні з оточуючими. Зірки рекомендують скористатися своєю чарівністю і дипломатичними талантами, тоді гострі кути згладяться якнайшвидше. Рекордна кількість гарних ідей і перспективних планів очікує Раків наприкінці жовтня. Тим часом саме зараз необхідно проявити особливу обережність у сфері фінансів та під час укладання угод.

Лев

Жовтень для Левів – не найвдаліша пора. У першій частини місяця на вас очікує інтенсивне спілкування, пов’язане з професійною діяльністю. З одного боку, зустрічі з цікавими людьми, постійний рух і щільний графік позитивно вплинуть на ваш настрій. Але, з іншого боку, вам буде потрібно мобілізувати всі свої кращі якості, продемонструвати ораторські таланти, щоб досягти успіху в пріоритетних сферах. До того ж, у цей час не виключені казусні ситуації і непорозуміння, через які багатьом Левам доведеться понервувати. У другій декаді слід проявити помірність у фінансовій сфері: не перестарайтеся з миттєвими бажаннями, інакше фінансової кризи не оминути. У приватному житті все буде складатися не зовсім так, як вам би того хотілося. Поведінка коханої людини навряд чи порадує стабільністю, навіть добрі думки з обох боків можуть привести до скандалу. Романтичні знайомства в середині жовтня можуть обернутися для Левів серйозними розчаруваннями. Фортуна повернеться до вас обличчям лише в кінці місяця. Це відповідний момент для повноцінного відпочинку, хобі, сімейних посиденьок та дружніх зустрічей.

Діва

Зірки радять Дівам хапатися за кожну можливість, пов’язану з поліпшенням вашого матеріального становища. Добре, що в цьому місяці нестачі прибуткових пропозицій не намічається. Початок другого місяця осені представники цього знаку присвятять спілкуванню з близькими людьми і домашнім клопотам. До 5-го числа вас цікавитиме зовнішній світ, з’являться активність і націленість на результати. До кінця першої декади будь-які маніпуляції з фінансами принесуть вам успіх, головне – не робити необдуманих і дорогих покупок. Також очікуються гарні новини, які піднімуть настрій на весь місяць. У другій декаді близьким друзям буде потрібна ваша підтримка. Зірки радять поставитися до планів і проблем товаришів з повною серйозністю: надайте їм посильну допомогу, адже саме ці люди незабаром допоможуть і вам. Середина жовтня може стати переломним моментом у житті самотніх Дів. У ці дні може відбутися доленосна зустріч, на яку ви навіть не розраховували. Будьте готові проявити ініціативу, щоб не проґавити своє щастя. На початку останньої декади на Дів очікують успіхи в кар’єрі, бізнесі і вдома. До кінця періоду обсяги роботи несподівано зростуть, вільного часу майже не буде.

Терези

Другий місяць осені Терези зустрінуть у чудовому настрої. У перші ж дні ви відчуєте сприяння фортуни у всіх поточних справах, ініціативах та починаннях. Крім того, оточуючі почнуть завалювати вас щирими компліментами, що позитивно позначиться на вашій самооцінці. Кінець першої і початок другої декади Терези присвятять самоаналізу і перегляду життєвих цінностей. У цей час багато хто буде схильний до відокремленого проведення часу, вам будуть потрібні тиша і спокій. У середині жовтня деякі представники знаку відчують гостру нестачу романтики і ніжності. Тим часом у цей відрізок у вас може з’явитися таємний шанувальник, тому впадати у відчай не варто. Початок третьої декади ознаменується рішучістю і цілеспрямованістю з вашого боку. Ви займетеся досягненням поставлених цілей, а до кінця жовтня отримаєте значний прибуток.

Скорпіон

Вже на самому початку місяця очікуються численні запрошення і декілька цікавих зустрічей. Правда, Скорпіонів будуть цікавити усамітнення і спокій. Багато представників знаку візьмуть відгули або невелику відпустку, щоб побути наодинці з собою, підбити підсумки минулих періодів і відновити втрачену енергію. Зірки сповіщають: 3-е число бездоганне для ділових переговорів або обговорення гострих тем з рідними людьми, дипломатичні якості Скорпіонів принесуть позитивні результати. А 9 жовтня вдале для ініціатив у бізнесі і кар’єрі, для починань у творчій сфері. У другій третині жовтня ви будете вести себе досить владно, виникне потяг до домінування у всіх важливих справах і питаннях. На щастя, в ці дні і на роботі, і вдома ваші погляди на життя оскаржуватися не будуть. Кар’єристи повністю зможуть зміцнити професійні позиції, якщо не перегнуть палицю під час взаємодії з колегами і керівництвом. Остання третина принесе відмінний настрій, мотивацію і віру в себе. Це прекрасний момент для планування і зав’язування корисних знайомств.

Стрілець

На Стрільців чекає вдалий місяць. У першій декаді ви будете сповнені сил, очікуються дружні зустрічі і спілкування з однодумцями. У професійній сфері намічаються позитивні тенденції: навіть найскладніші завдання виявляться вам під силу, соціальні і матеріальні позиції зміцняться. Тим часом з 3 по 4 жовтня Стрільцям варто проявити гнучкість і винахідливість у спілкуванні з важливими людьми, тоді всі ваші ідеї і плани успішно втіляться в життя. Друга третина жовтня може подарувати зустріч із цікавою людиною, яка згодом стане для вас надійним другом. Також це ідеальний час для пошуку нових союзників, романтичних знайомств і активності у фінансовій сфері. У третій декаді Стрільцям необхідно діяти рішуче, але при цьому важливо прислухатися до порад оточуючих. Не намагайтеся впоратися з усіма справами наодинці, колективні зусилля виявляться більш ефективним методом досягнення бажаного. Останні дні періоду сприятливі для відпочинку і відновлення сил. Не бійтеся тимчасово передати ініціативу в руки інших людей, на ваших особистих успіхах це ніяк не відіб’ється.

Козеріг

Вже на самому початку місяця Козероги з головою поринуть у роботу, доведеться неабияк попрацювати, проте результати перевершать всі ваші очікування. Особливу увагу слід приділити товаришам по службі або компаньйонам, завдяки їхньому ентузіазму ваші особисті досягнення збільшаться. Зірки вам рекомендують зайняти активну позицію і не ніяковіти, бо останнє слово в ці дні буде за вами. З 9 по 10 жовтня очікується хвиля спокою. Це вдалий момент для спілкування з близькими і друзями, а також для культурного дозвілля в затишній компанії. 11 жовтня – ідеальна пора для впевнених дій. Головне – підійти з душею до будь-яких завдань і справ. Не виключено, що ви отримаєте велику грошову винагороду і повністю розрахуєтеся з боргами. У другій і третій декадах Козероги перебуватимуть у прекрасному настрої. Оточуючі будуть бачити в вас сильну, харизматичну і доброзичливу особистість. Останні дні жовтня варто присвятити вирішенню домашніх питань і шопінгу з сім’єю або коханою людиною.

Водолій

На початку місяця Водолії потребуватимуть зміни обстановки. Міні-подорож або відвідування нового закладу посприяють народженню нових ідей і появі масштабних цілей. Водночас у любовних союзах запанує абсолютна гармонія, а дружні стосунки порадують яскравими зустрічами. Гороскоп радить утриматися від рутинної діяльності і побутових клопотів у перші десять днів жовтня. Друга декада може ускладнити стосунки з коханою людиною. Постарайтеся не нагнітати ситуацію: обійдіться без скандалів і не чіпляйтеся до другої половинки через дрібниці. У цій десятиденці очікуються радісні звістки і дружня підтримка, завдяки чому емоційний стан не погіршиться. Пріоритетні завдання Водолії завершать до 20-го числа. Настає пора підбиття підсумків, планування і відновлення необхідних енергетичних ресурсів. Останні 7 днів жовтня ознаменуються проривом у професійній сфері. 

Риби

Зірки радять Рибам підходити до вирішення будь-яких питань, що виникають, неспішно і неухильно. Перші десять днів місяця потребуватимуть від вас розсудливості і гнучкості, адже основні події будуть пов’язані з сімейними фінансами, особистим бюджетом і зміцненням стосунків із діловими союзниками. Багатьом вдасться досягти внутрішньої рівноваги і впевненості у власних силах. До 10-х чисел підвищиться соціальна активність представників знаку, ви станете частіше бувати на людях. Щоправда, саме в середині місяця Риб хвилюватимуть всілякі філософські питання. Кар’єристи і бізнесмени в цей час зможуть укласти вигідну угоду з клієнтами або компаньйонами. У перші дні третьої декади вам необхідно переглянути власні пріоритети, лише так вам вдасться досягти успіху в перспективі. Тим часом найбільш сприятлива пора настане після 23-го числа, більшість проблем нейтралізується, у вас з’явиться повна свобода дій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: