Гороскоп на серпень

02.08.2019 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/qualityoflife/10905-goroskop-na-serpen

Гороскоп не може обіцяти стабільності в житті, оскільки очікуються успіхи і провали, радості і печалі. Головне, не відмовлятися ні від чого нового та креативного, щоб внести свіжий струмінь у різні сфери. Без фінансових втрат і розлук з коханими людьми не обійдеться. Зате саме в серпні можна винести уроки з усього, що станеться. Ну, і стати більш розсудливими і цілеспрямованими.

Перед тим, як реалізовувати цілі і плани, потрібно сто разів подумати. Гороскоп обіцяє масу помилок через власну необачність. У матеріальному плані місяць непоганий. Якщо отримаєте велику суму, то не поспішайте її витрачати на все, що сподобається. І, тим більше, вкладати їх у щось сумнівне і незнайоме.

У справах амурних суцільні непорозуміння і розчарування. Особливо це стосується тих, хто воліє тримати почуття на потім. Гороскоп рекомендує працювати над стосунками, щоб вони не перетворилися на нудьгу і рутину. Під час сварки не переходьте на особистості, а частіше йдіть на поступки і проявіть лояльність в судженнях.

Отже, якщо у всьому, чим займатиметеся в серпні , відшукайте «золоту серединку», то опинитеся переможцем. Не забувайте, що багато чого залежить від вашої розсудливості і старанності.

Овен

Гороскоп радить Овну відставити в сторону думки про відпочинок. Наприкінці літа доведеться наполегливо працювати, щоб привести в порядок фінансове становище. Тим більше, що гроші знадобляться не тільки Овнам, але і близьким родичам. У серпні буде простіше знайти підробіток. Крім цього, є можливість зайнятися своїм бізнесом. Будьте обережнішими, щоб не потрапити на вудку шахраїв і аферистів.

Овну доведеться відправити сім’ю на море, а самому активно трудитися. Вимушена самотність допоможе подумки розставити все по місцях, а також знайти шляхи збереження стосунків з чоловіком. Самотнього Овна в серпні влаштують легкі любовні романи – без зобов’язань і серйозних відносин. У плані здоров’я все відмінно, але можна зайнятися лікуванням або протезуванням зубів.

Телець

Емоції у Тельця в серпні будуть зашкалювати. Це може призвести до необачних рішень і вчинків, тому будьте обережнішими у висловлюваннях. Протягом місяця очікуються яскраві події, зустрічі з друзями і романтичні пригоди.

Гороскоп пророкує Тельцю турботу про літнього родича. Намагайтеся не драматизувати ситуацію, а, навпаки, вселяти в хвору людину оптимізм. Виключіть конфлікти з чоловіком і дітьми. Тельцю допоможе розсудливість, а також реалістичний підхід до подій. Якщо ви самотні, то придивіться в серпні до тих, кого давно знаєте. Може бути, серед давніх знайомих і знаходиться ваш супутник життя.

Від великих і дорогих покупок гороскоп радить Тельцю відмовитися. Усе це в магазинах не зникне, а от гроші вже не повернете. Якщо ви схильні до алергії, то необхідно з обережністю дегустувати екзотичні страви і нові продукти.

Близнюки

Близнюки будуть від усієї душі дякувати долі за те, що вона пошле їм в серпні. Усе складеться краще, ніж ви планували. Особливо, якщо ви самі не будете сидіти, склавши руки, а активізуєтеся у роботі та особистому житті. У колективі гороскоп передбачає неприємні чутки, які розпускає заздрісний співробітник. Зробіть так, щоб ця інформація не дійшла до керівництва.

Для того, щоб виключити сварки і скандали в родині, Близнюкам потрібно серйозно постаратися. З чоловіком нерозуміння дійшло апогею, а діти взагалі не бажають з вами спілкуватися. Гороскоп рекомендує Близнюкам набратися терпіння і тримати емоції під контролем. Наприкінці місяці ситуація зміниться, а відносини з «другою половинкою» стануть романтичнішими і міцнішими. У самотніх Близнюків намічається роман, де акцент буде зроблений більше на інтимну близькість, а не духовну.

Близнюкам в серпні потрібно простежити за станом судин і роботою серця. Якщо десь є помилка, то негайно в лікарню. Ну, а попередньо відмовтеся від жирної їжі, занять спортом і кидайте курити.

Рак

Гороскоп пророкує Раку гармонійний і рівний місяць, коли можна відпочити в колі сім’ї, відправитися в подорож і навіть змінити місце роботи. Тільки не плануйте поїздку на водному транспорті, якщо відчуваєте себе кепсько. У професійній сфері Рака підстерігають невеликі труднощі, тому з шефом ведіть себе максимально делікатно. Тоді в серпні можна розраховувати на премію і підвищення.

В особистому житті у Раків не все так безхмарно, як мріялося. З обранцем часто виникають недомовки, спори і розбіжності з усіх питань. Гороскоп рекомендує усунути проблеми з допомогою романтичного підходу. Про квіти не забудьте. Самотній Рак кинеться на пошуки супутника життя, що може увінчатися успіхом, якщо стати ініціативнішим.

У серпні Раку можна грунтовно почистити організм і шкіру обличчя. Особливо, якщо запалення безпосередньо пов’язані з поганою роботою кишківника і шлунка.

Лев

Гороскоп обіцяє Леву прекрасний місяць для повноцінного відпочинку, який дозволить відволіктися від робочих і фінансових негараздів. Ви нарешті зможете виспатися, зустрітися з друзями і приділити час улюбленій сім’ї.

У колективі Леву потрібно вибрати позицію спостерігача, а не доводити всім свої принципи. Для збереження фінансів у серпні потрібно зафіксувати для себе один режим економії. Ніяких позик, кредитів та капіталовкладень. Якщо є накопичені кошти, то пустіть їх на побутові справи і комунальні послуги. Гороскоп радить Леву відправити сім’ю на відпочинок до моря, а самому зайнятися роботою і новими проектами. Особливо, якщо все це допоможе закрити витрати.

У самотнього Лева в серпні стрімко налагодиться особисте життя. Ви познайомитеся з людиною, який повністю відповідає вашому ідеалу. Залишається лише побажати щастя закоханим.

Діва

Якщо Діві належить посилена боротьба з конкурентами і утримання свого місця на роботі, то потрібно набратися сил і енергії. Гороскоп передбачає напружений час, тому розслаблятися не слід. Зате в кінці місяця Діві «світить» законна відпустка, коли можна відправитися в будь-яку точку світу, щоб відпочити і наповнитися враженнями.

У серпні Діві доведеться більше виконувати домашню роботу, ніж основну. Фінансові труднощі накриють несподівано і з головою. Головне, не поспішайте купувати те, що дороге і не дуже потрібне. Інакше зіпсуєте настрій не тільки собі, але й домочадцям. Краще відкладіть гроші на що-небудь корисне і необхідне для всієї родини.

Гороскоп обіцяє самотній Діві новий і красивий роман. Відносини будуть настільки щирими й міцними, що вже до кінця місяця ви подасте з обранцем заяву в ЗАГС.

Терези

Гороскоп рекомендує Терезам наполегливо працювати не тільки на виробництві, але і над своїм внутрішнім світом. Успіх на боці тих, хто нічого не боїться, сповнений впевненістю.

Серпень багатий на поїздки, знайомства та цікаві події. Деякі зустрічі призведуть до того, що Терези зав’яжуть вигідну співпрацю. Людина, з якою ви потоваришуєте далеко від дому, в чомусь вам допоможе, а головне підкаже, в якому напрямку рухатися, щоб досягти фінансового і професійного благополуччя.

Гороскоп пророкує сімейним Терезам чимало випробувань і непорозуміння з «другою половинкою». Життя не може складатися лише з світлих смуг і суцільного щастя, тому подивіться на все з гумором і оптимізмом. У самотніх Терезів у любові усе як і раніше – поки вона обходить вас стороною.

Скорпіон

Гороскоп обіцяє Скорпіону вдалий у всіх сенсах місяць. Нехай він завершує літній період, але на душі у вас все також сонячно і яскраво. Головне, щоб не ігнорувати підказки інтуїції, адже це зараз дуже важливо для вирішення основних проблем. Від порад рідних і друзів Скорпіону в серпні краще відмовитися.

Скорпіону, у якого є сім’я і діти, потрібно приділити увагу домашнім і побутовим справам. У серпні можна здійснити шопінг, сходити разом в цирк або аква-парк. Самотньому Скорпіону пророкують раптову зустріч з коханою людиною, про яку він давно мріяв.

Гороскоп попереджає Скорпіона про те, що здоров’я у нього не залізне. Менше нервуйте і переживайте, а вирішуйте проблеми по мірі їх надходження. Якщо є можливість, то сходіть з друзями в похід або в гори.

Стрілець

У серпні Стрільця очікує вся гамма подій і почуттів – і удача, і розчарування, і фінансові труднощі. До всього поставтеся філософськи, тоді ситуація здасться легкою перепоною. Ну, і не забувайте про тих, хто вам близький духовно.

Гороскоп не радить Стрільцеві накидатися на те, що нове і незрозуміле. Інакше, перешкод виявиться більше, ніж перспектив. У фінансовому плані цей місяць не урожайний, тому задовольняйтеся тим, що накопичили за літо. Стрільцеві потрібно відмовитися від вкладень коштів у підприємства, про які ви вперше чуєте. Це загрожує серйозними збитками.

Від подорожей і відряджень Стрільцеві потрібно відмовитися. В іншому випадку, вас чекають великі штрафи і помилки у заповненні документів. Гороскоп пророкує Стрільцеві проблеми у взаєминах з дорослими дітьми. Підлітки можуть вивести вас з рівноваги, після чого точно буде конфлікт. Якщо ви поки людина вільна, то пора задуматися про зміну «холостого» статусу.

Козеріг

Гороскоп пророкує трудязі Козерогові відпустку, про яку він давно мріяв. Ви вже заздалегідь розпланували час, який проведете поза роботою. Якщо це далекі країни, то купуйте путівку, а також відкладіть гроші на рахунок. Ну, а якщо Козерогові в серпні доведеться відпочивати вдома, то його чекає ремонт, побутові клопоти і виховання юного покоління.

В особистому житті у Козерога, як на морі – то шторм, то штиль. Якщо не встановите для себе певні рамки поведінки, то так і будете холостяком. У сімейній сфері, навпаки, Козеріг буде шалено щасливий, тому за відносини з чоловіком і дітьми можна не хвилюватися.

Гороскоп обіцяє Козерогові стабільне становище у фінансах, яке допоможе зміцнити спадщину чи великий виграш. Зі здоров’ям проблеми з’являться з боку ШКТ, значить, Козерогові потрібно терміново переглянути свій режим і раціон харчування.

Водолій

Зусиль, терпіння і витримки Водолію в серпні знадобиться більше, ніж коли-небудь. Адже, доведеться вирішувати проблеми у всіх сферах – фінансовій, особистій і професійній. Але якщо є конкретна мета, то ви її обов’язково досягнете.

Гороскоп не радить вирушати в далеку дорогу на машині. Аварії, штрафи і неприємності зі здоров’ям не виключені. Якщо є вибір транспорту, то вибирайте морський або залізничний. До речі, саме в поїздці Водолій може зав’язати романтичне знайомство з продовженням.

Гороскоп рекомендує Водолію-жінці зайнятися зовнішнім виглядом. Якщо хочете стати ще привабливішою, то не економте на салоні краси та косметологічних процедурах. Чоловікам-Водоліям у серпні буде не до своєї персони, адже їх повністю поглине кар’єра.

Корисно наприкінці літа повністю обстежити організм на виявлення захворювань. Особливо, якщо Водолій давно скаржиться на болі в області серця або нервову перевтому.

Риба

Рибам в серпні доведеться допомагати, як порадою, так і фінансово, всім без винятку. Навіть сусіди будуть питати у вас, як і що робити в складній ситуації. Але все це тільки Рибам, як бальзам на душу, адже вони від природи співчутливі, трепетні і дбайливі натури.

У Риб усе відмінно на роботі. Ви не тільки якісно виконаєте завдання, але і отримаєте за них великий гонорар. В особистому житті у Риб, навпаки, суцільні причіпки, образи і сварки з обранцем. Ну, а якщо у вас є діти, то вони в серпні зовсім від рук відіб’ються.

Через переживання і нервування у Риб почне «скакати» тиск, що може привести їх на лікарняне ліжко. Гороскоп не радить лікуватися самостійно, інакше ускладнень не уникнути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: