«Повір у себе»: весняний тур фестивалю для особливих дітей

31.05.2019 00:00:001 переглядАвтор: admin
/qualityoflife/10894-povir-u-sebe-vesnyanijj-tur-festivalyu-dlya-osoblivikh-ditejj

Кожного разу фестиваль талантів «Повір у себе» – це буря емоцій, адже головними його учасниками є особливі діти. Зазвичай тільки одиниці наважуються показати свої таланти перед повною залою гостей, але кожен з цих виступів не залишає байдужим нікого. Не виключенням став і цьогорічний перший тур фестивалю, що відбувся 23 травня у міській бібліотеці для дітей імені Юрія Гагаріна.

Традиційно організаторами фестивалю виступає дитяча бібліотека імені Юрія Гагаріна спільно з міським Центром у справах сім’ї, дітей та молоді. Весняний тур фестивалю також відбувся за сприяння Міжнародної організації з міграції та за фінансування Європейського Союзу. Щоб вмотивувати місцевих діток з інвалідністю поділитися своїми талантами з іншими, взяти участь у фестивалі також запросили вокальні та хореографічні колективи міста. Свою пісенну програму демонстрували вихованці колективів «Покоління NEXT» та «Universal Art». Юні дарування виступали сольно та у складі ансамблю. Танцювальні номери продемонстрував хореографічний колектив «Силует», а вихованка студії «Надіна» зачаровувала гостей своїм східним танцем.

Після виступів місцевих творчих колективів поділилися своїми талантами і особливі юні олександрійці. Найсміливішою виявилася Емілія Дудкіна, яка в цьому році вже встигла завоювати звання «Міс Весна» на конкурсі краси «Особлива весна». На фестивалі «Повір у себе» дівчина вражала гостей іншим своїм талантом, цього разу – співочим. Виявилося, що Емілія має неабиякі вокальні здібності, що вона і довела, виконавши запальну пісню.

Порадувала своїм виступом цієї весни і вже постійна учасниця фестивалю «Повір у себе» Катя Кулішова. Ніжний голос дівчини розчулив не одне небайдуже серце у залі. 

Розважав гостей заходу веселими гуморесками ще один постійний учасник — Вова Одєгов. Виступ хлопця був, як завжди, дуже емоційним і артистичним. Також вперше спробувала себе у розважальному жанрі й Емілія Дудкіна, а Вова Одєгов також заспівав пісню, під яку енергійно підтанцьовував.

Перший крок на цьому фестивалі зробив цього дня Владлен Анісімов. Хоча поки що хлопець зважився тільки вийти на сцену і загадати загадку, але для цієї дитини це справжня перемога, адже у Владлена — аутизм.

Наприкінці заходу кожен юний учасники отримав винагороду за свою сміливість — солодощі та гру-бродилку «Подорожуємо Україною», після чого усі зібралися на колективне фото.

Завітавши на фестивалі, де головними артистами виступають діти з інвалідністю, завжди хочеться подарувати цим хлопцям та дівчатам ще більше впевненості у собі, у своєму таланті, у своїх можливостях. Адже вони особливі, як і кожна дитина, і заслуговують на здійснення усіх своїх дитячих мрій.

Юлія Пастух





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022243 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022341 перегляд

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: