Гороскоп на квітень 2019

05.04.2019 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/qualityoflife/10881-goroskop-na-kviten-2019

Гороскоп на квітень 2019

Овен

Квітень стане тим місяцем, котрий дасть шанс нарешті знайти хорошу роботу тим, хто ще не працевлаштований, або незадоволений теперішнім місцем своєї роботи. Внутрішній вогонь цих знаків запалає в квітні з новою силою. Якщо не прийняти відповідального рішення в цей час, є ризик втратити взагалі усе те, над чим Овни працювали протягом тривалого часу. Одним із головних запитань, котре виникне перед представниками знаку: що обрати: родину чи кар’єру? І над тим, і над іншим Овни працювали дуже старанно. Зірки радять розділити свою увагу порівну. Не варто відмовлятись від роботи, але тим більше не можна відмовлятись від своїх рідних. У фінансовому плані все повинно вирішитись добре. Овнам слід довіряти своїй інтуїції. Треба розуміти, що не емоції, а холодний розрахунок наведе лад у житті. Овнам, які зараз самотні, зірки рекомендують забути про свої старі стосунки. Не варто постійно порівнювати потенційних обранців із колишніми партнерами.

Тілець

Тільці?—??особливо працьовиті люди, які звикли старатися на користь своєї родини, однак, робота може не завжди приносити їм задоволення. У квітні їм буде нелегко. Якщо накопичилось надмірно негативної енергії, краще не випробовувати свою нервову систему та написати заяву на звільнення. Кілька тижнів Тільцям корисно провести вдома, зібратися з думками, а тоді з новими силами влаштуватися на нову роботу. На іншому місці повинно бути цікаво і комфортно. З великою ймовірністю у квітні Тільцям вдасться знайти таку роботу, про яку вони мріяли усе своє життя. Категорично не рекомендується у квітні Тільцям підписувати якісь важливі угоди, здійснювати продаж нерухомості. Квітень обіцяє Тільцям романтичну зустріч із давно знайомою людиною. Для того, щоб стосунки склались успішно, обов’язково треба добре попрацювати над своєю емоційністю та імпульсивністю. Зірки радять не поспішати?—??потенційного кавалера (даму) потрібно добре розпізнати.

Близнюки

Із самого початку місяця Близнюки будуть почувати себе розгубленими та роздратованими. Самостійно впоратись із надмірними емоціями буде дуже складно. Саме тому зірки радять Близнюкам трохи розвіятись, наприклад сходити на каву із давніми знайомими, повеселитись після роботи із колегами, або ж записатись на прийом до психолога та виговорити йому усе, що накипіло. Близнюкам варто задуматись над своїм майбутнім, особливо в плані фінансів. Очікується чимало змін у цій сфері. Можна поміняти роботу, або знайти додатковий заробіток. Іншим варіантом може стати відверта розмова із керівництвом на тему підвищення заробітної плати. Попрацювати доведеться над власною непунктуальністю. Вона може суттєво нашкодити кар’єрі. Друга половина місяця чудово підходить для реалізації великих проектів. Швидше за все зустріти кохання свого життя Близнюкам у квітні не вдасться. Проте це зовсім не означає, що всього себе потрібно присвячувати роботі. Сходіть на побачення. Можливо наступним захопленням стане саме колега по роботі.

Рак

Другий весняний місяць стане досить важким для усіх, хто народився під знаком Рак. Страх та внутрішнє занепокоєння змусять їх замкнутися в собі, сховатись від цілого світу. Між тим, зірки категорично проти цього. Досягти успіху з такою поведінкою просто нереально. Раки обов’язково повинні стати сміливішими, інакше життя пройде повз. Корисним для Раків стане стратегічне планування. Хоча в житті і справді занадто багато ризиків, постійно остерігатися будь-яких контрактів точно не варто, адже деякі з них можуть стати досить успішними та принести фінансову незалежність на все життя. Закоханим парам, котрі вже давно разом, зірки радять зачекати із одруженням. Квітень?—??не найкращий час для прийняття цього серйозного рішення. Одиноким представникам знаку потрібно припинити копатися у собі та нарешті трохи знизити планки для потенційних партнерів. Сімейні пари повинні щось змінити у своїх стосунках, наприклад, зробити один одному сюрприз.

Лев

У квітні, здавалося б, увесь світ кинув виклик цьому вогняному знаку. Проте здаватися?—??не в їхніх правилах. Левам обов’язково потрібно взяти ініціативу у свої руки, і це стосується не тільки ситуації вдома, але й на роботі. Звичайно, йти по головах та не звертати увагу на думки оточуючих не варто, однак і занадто довіряти колегам також не потрібно. У квітні Леви повинні більше працювати і їхня праця точно буде достойно винагороджена. Вже в наступні місяці Леви отримають гарну пропозицію від свого керівника: премія або підвищення. Якщо робота не влаштовує, потрібно подумати про зміну вакансії або й взагалі сфери діяльності. Левам потрібно встановити грошовий ліміт для себе та почати потроху відкладати на майбутнє. Самотні Левиці матимуть можливість познайомитись із чудовим та досить заможним чоловіком, однак не варто поспішати. Для того, щоб стосунки стали міцними, потрібно пройти усі етапи їхнього розвитку.

Діва

У квітні Дівам треба бути обережними зі своїми фінансами. Відкладіть частину зарплати, щоб не витратити гроші на непотрібні речі. Сімейні Діви в цьому плані можуть покластися на свого партнера, і довірити йому (або їй) керування своїм бюджетом. На роботі проблем у Дів не повинно бути. Усі завдання якось будуть в квітні вирішуватися самі по собі. Таким «везучим» періодом обов’язково варто скористатися для підписання вигідних контрактів та важливих переговорів. У квітні Діви зможуть самореалізуватися і віднайти таке хобі, котре згодом стане прибутковим бізнесом. Не варто все розпочинати із чистого аркуша. Інколи нове життя може стати дуже корисним. Зірки попереджають?—??шлюб, укладений у квітні, не буде щасливим. Середина квітня?—??не найкращий час для романтичних зустрічей. Жінка-Діва обов’язково розчарується у своєму партнері, навіть, якщо і мріяла про нього протягом цілого року.

Терези

Особи, народжені під знаком Терези, звикли бути сіренькими мишками, забиватися у куточок та давати можливість іншим вирішувати за себе. Однак, у квітні Терезам доведеться нарешті брати відповідальність за свої вчинки та майбутнє. На роботі для Терезів не передбачається якихось цікавих та важливих змін, загалом все дуже традиційно та класично. Між тим перспективи все ж будуть. Якщо керівник запропонує взятись за якийсь масштабний проект, Терезам аж ніяк не можна ігнорувати такої можливості. Навіть якщо й не буде великої фінансової винагороди, все ж вдасться дізнатись багато нового та цікавого. Особисте життя вдасться влаштувати тільки якщо Терези зможуть позбутися звичної для них сором’язливості. Не радять зірки занадто сильно зациклюватися на новому партнерові, є велика можливість, що це не «ваша людина».

Скорпіон

У фінансовому житті Скорпіону доведеться навчитися дотримуватись «золотої середини». Ці представники знаків або занадто економлять, або без зупину витрачають. Навчившись усього в міру, не доведеться відчувати обмеженість та завжди залишатись із грішми. Тверезий розрахунок та мінімум емоцій допоможуть Скорпіонам досягти непоганих результатів на роботі. Постійні сумніви з приводу роботи повинні нарешті завершитись. Скорпіону в квітні потрібно максимально активно розіслати резюме. Потрудившись із співбесідами, вдасться віднайти нарешті те, на що Скорпіони давно розраховували. Відчуття стилю, гострий розум та непогане почуття гумору?—??те, що дає цьому знаку успішно влаштувати своє особисте життя. Єдиною перепоною стає надмірна емоційність. Скорпіони повинні трохи розслабитись та враховувати думку інших.

Стрілець

У квітні у Стрільців з’являться додаткові сили, а тому вони впевнено зможуть обійти навіть особливо серйозних конкурентів. Для того, щоб досягти максимально позитивних результатів, Стрільцям варто скласти чіткий план дій на майбутнє та чітко йому слідувати. Щоденні вклади в роботу не пройдуть даремно. Керівник нарешті помітить ваш постійний вклад в розвиток компанії і випише солідну премію.

Представники творчих професій будуть мати певні творчі ступори. Щоб подолати їх потрібно максимально якісно відпочити. Точно не зайвими будуть поїздки за кордон, гучні гуляння з друзями та спілкування із своїми родичами. Особливо важливо приділити увагу своїм стареньким бабусям. Незважаючи на дуже непростий характер Стрільців, рідні дуже люблять та чекають їх. У середині квітня на Стрільців чекає якась дуже важлива новина. Буде вона позитивною чи більше негативною, однак, точно дуже емоційною. Стрільцям знадобиться підтримка рідних.

Козеріг

Оскільки Козероги звикли завжди брати на себе більше, аніж вони реально можуть виконати, вже в квітні їм явно бракуватиме відпустки. Звернувшись до начальника, відмову навряд чи вони зможуть отримати. Зірки пророкують Козерогам у квітні цікаву подорож за кордон. Швидше за все, це буде особливо сонячна та тепла країна. Квітень не передбачає додаткового заробітку, проте, як і раніше, рівень зарплати буде досить високим. В останній день квітня не варто підписувати важливих документів, є ймовірність щось серйозно наплутати. Через роботу рідні Козерога відійшли на другий план. Цю ситуацію потрібно терміново виправляти. Можна влаштувати спільну поїздку на море, або ж веселий сімейний вечір. Діти дуже сумують за своїми зайнятими батьками-Козерогами. Виділіть одну чи дві години щодня для ігор та спілкування зі своїми малюками. Закоханим Козерогам варто подумати про спільне проживання, а в ідеалі і одруження.

Водолій

Все таємне рано чи пізно стає відомим. Другий місяць весни принесе багато пліток. Те, чого ви не хотіли розповідати, стане одним із головних інструментів впливу на вас. Тому запасіться терпінням. Не варто слухати тих, хто багато говорить. Про звільнення з перспективної роботи не варто навіть замислюватися. Водолії довго заробляли собі авторитет у колективі та у клієнтів. Цього втрачати точно не можна.

У середині місяця народжені під знаком Водолія можуть бути неуважними. Вони одразу беруться за кілька справ і це, звісно, спричиняє роздратованість. Трішки самодисципліни?—??і все буде добре. Стратегічні рішення не варто приймати у квітні. Це стосується як організації власного бізнесу, купівлі житла, так і сфери особистого життя. Одружуватись Водоліям у квітні не варто. Проте зав’язувати романтичні стосунки потрібно.

Риби

Другий весняний місяць змусить Риб замислитися про майбутнє. Вони можуть поставити перед собою кілька основних завдань і всіляко намагатися їх досягти. Багато Риб хочуть отримати усе і одразу, але, на жаль, так буває не завжди. Рибам доведеться серйозно попрацювати і розставити в житті пріоритети. Можливо від деяких завдань потрібно відмовитись. У порівнянні з іншими знаками зодіаку, Риби дуже добре себе почувають у сфері бізнесу. Це на 100% їхнє. Вони зуміють успішно домовитись із партнерами та клієнтами, а тому їм обов’язково потрібно подумати про відкриття власної справи. Не варто зараз давати в борг гроші друзям і близьким, інакше самим доведеться позичати. Рибам в середині весни необхідно відпочити. Ідеальний варіант?—??виїхати кудись із коханою людиною і насолодитися усамітненням. Це піде на користь вашим стосункам, навіть тим, які давно на ладан дихають. Риби, які ще не закохані, обов’язково зустрінуть, якщо не кохання усього життя, то приємного (хоч і тимчасового) партнера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: