Гороскоп на березень 2019 року

01.03.2019 00:00:004 переглядаАвтор: admin
/qualityoflife/10868-goroskop-na-berezen-2019-roku

Овен

Березень виявиться важким і метушливим. На початку місяця відкриються нові сторони давно відомих справ, які неприємно здивують. До кінця місяця вас буде супроводжувати купа дрібних проблем і їхнє вирішення. Якщо не відкинете якнайдалі ці дрібні і виснажливі проблеми, ризикуєте вкрай виснажитися. Незавидне фінансове становище після зими підштовхне до пошуку додаткового джерела доходу, і Овен досить швидко вирішить і закриє цю проблему. Проте на особистому фронті у нього все прекрасно, чому можна навіть позаздрити. У березні Овни будуть ясно бачити свою мету і прагнути до її здійснення всіма силами. А ще вони сповнені оптимізму і рішучості, що дуже вдало поєднується з умінням передбачити перспективи. Варто використовувати по максимуму цей весняний період для досягнення найкращих результатів у бізнесі і своїй роботі, практичній діяльності, створенні і запуску нових проектів. На вас чекають великі справи, до них необхідно бути максимально готовим, тримайте себе в тонусі.

Тілець

Перед Тільцем постане вибір з різних сприятливих для нього можливостей, наприклад можна і надалі займатися своєю справою або ж відкрити нову. Вдалою буде і короткострокова відпустка, особливо якщо є з ким її провести. Самотні Тільці проведуть початок березня у пошуках супутника життя. Всі, кого ви оберете для себе, будуть готові йти з вами до кінця життя! Фінансових проблем у березні не очікується. Що стосується особистого життя сімейних Тільців, то тут якраз таки навпаки – стосунки з партнером напружені, щось потрібно робити. У березні удача чекає на тих представників цього знаку, хто активно шукав шляхи до слави і визнання. У цьому місяці можна вільно обирати напрямок своєї роботи, визначати пріоритети в особистому житті і професійній діяльності, відновлювати старі партнерські відносини.

Близнюки

Березень розпочнеться бурхливо і потребуватиме величезної самовіддачі і напруги. Вам не слід зараз починати нові справи – краще завершити старі, щоб потім не заплутатися. У середині березня можуть бути неприємності в особистому житті. Що стосується професійної діяльності, пам’ятайте: через прагнення заробити «легкі гроші» можна втратити більше, наприклад повагу знайомих людей, а користі від цих грошей все одно не буде. Весняний березень далеко не найвдаліший відрізок життя у чоловіків і жінок знаку Близнюки. Але все ж перспективи найкращого розвитку подій на роботі та в особистому житті все-таки є. Ситуація буде не зовсім безнадійною, тому неординарні Близнюки зможуть зміцнити свої колишні позиції, отримати матеріальну винагороду за свою активну роботу. Стосунки з партнером або близькою людиною стануть для всіх представників знаку тим самим міцним і надійним тилом, який буде стояти у них за спиною, захищати і швидко відновлювати сили.

Рак

Досить напружений місяць для Раків. Доведеться щільно попрацювати – відсидітися і перечекати не вийде. Вчіться швидко приймати рішення, частіше проявляйте ініціативу, намагайтеся розпочаті справи доводити до кінця. В іншому випадку успіху вам не бачити. Завжди користуйтеся у професійних справах доцільністю, не треба занадто глибоко копатися в інформації. Теплий мікроклімат у вашій родині буде залежати від вас. Весняний березень обіцяє Раку певні блага, звичайно ж, якщо ця людина буде досить активною та ініціативною. Це буде дуже напружений час, насичений різноманітними подіями і невизначеними ситуаціями, вирішення яких іноді ставитиме Рака у глухий кут. Ви повинні прийняти всі нові вимоги, які потребує ситуація, вчасно скорегувати своє життя. Ви вже подумки готові до цього, плануєте сміливі справи на майбутнє, але вам все ще важко витягнути себе з нори, перебудуватися і змусити працювати на повну силу. «Краще завтра, ніж сьогодні» – типова позиція цих людей.

Лев

Початок березня готує Левам серйозні випробування. Вкрай важливо зберегти гідність і самоконтроль у цей період, навіть у найскладніших ситуаціях і питаннях, які створили не ви, але саме вам доведеться їх вирішувати. У середині місяця все налагодиться, можна навіть починати нову справу. Можливо, варто почати змінювати  своє життя. До кінця березня доведеться замислитися про майбутнє – чим будете займатися влітку або які розвинути проекти, або готувати нові, адже у бізнесі поки що все виходить, головне знайти безпечний шлях досягнення кінцевого результату. Стосунки у вашій родині спокійні, ніхто не пред’являє один одному претензій, адже Лев знаходить достатньо часу, щоб побути у колі сім’ї і це всіх влаштовує. У березні Леви отримають можливість командувати парадом. За попередній період ці люди накопичили достатній досвід управління, щоб надати своїй роботі необхідний темп, запустити її мало не в автоматичному режимі, залишаючи собі час ще й для особистого або громадського життя. 

Діва

Початок і кінець березня не дуже порадують Дів. Вам краще б не привертати до себе зайвої уваги – навіщо самим шукати неприємності на стороні, коли можна їх просто обійти. У професійній сфері можливі перешкоди, остерігайтеся у цьому місяці обману з боку партнерів. Можуть бути і досить великі фінансові втрати. В особистому житті все нормально, у родині розуміння й довіра. Березень стане важливим періодом у житті типових представників знаку Діви, адже дозволить і навіть змусить спланувати свої справи на весь поточний рік наперед. Діви вже накопичили у достатній мірі професійного досвіду і умінь для того, щоб зараз чітко уявляти свою мету, визначитися з вибором методів досягнення результату. Планування і власна інтуїція допоможуть як чоловікам, так і жінкам цього знаку передбачити найрізноманітніші ситуації свого життя та зуміти підготуватися до них.

Терези

Цілком пристойний і перспективний весняний місяць для Терезів, хоча ближче до середини вас почнуть долати дрібні проблеми, може з’явитися занепокоєння. Усе це може тривати до кінця березня. Незважаючи на все, обставини будуть складатися досить сприятливо, хоча і доведеться діяти рішуче, що Терезам зовсім не властиво. Результат обіцяє бути позитивним. У професійній діяльності Терези зможуть без перешкод рухатися до поставленої мети, хоча і не досить швидко, зате впевнено. Фінансових проблем не передбачається, як і проблем в особистому житті, а ось за здоров’ям стежте, його слід поберегти. У цей період ви проявите неабияку продуктивність і наполегливість. Це й не дивно, адже ви будете працювати із задоволенням, наполегливо домагатися свого всюди, де тільки зможете. Оточуючі гідно оцінять досягнення Терезів, навіть закриють очі на їхню зайву різкість та агресію. У березні можна покластися на своїх ділових партнерів або колег по роботі, безпосереднє керівництво також підтримає цих людей. Бізнесменам нарешті вдасться розпочати реалізацію своїх давніх планів, які вони довгий час виношували. При цьому повною мірою можете спиратися на допомогу колег або підлеглих.

Скорпіон

Для Скорпіона березень – час здійснення бажань. У середині місяця можуть виникнути якісь проблеми, можливо пов’язані з кимось із близьких людей. На діловому терені постарайтеся довести розпочату справу до кінця. Не виключено, що в перший місяць весни доведеться змінити свої звички, відмовитися від стереотипів. В особистому житті все спокійно і стабільно. Заради своєї професійної кар’єри, ефективної та результативної роботи, Скорпіон буде використовувати всі доступні й недоступні методи боротьби у просуванні своїх інтересів. Ви будете готові навіть у чомусь піти на жертви, аби неодмінно домогтися позитивного результату. Ця «жертовність» може обернутися для всіх представників цього знаку погіршенням взаємин з коханою людиною і навіть самопочуття. Поступки і компроміси, на жаль, вирішать далеко не всі проблеми, які постануть перед Скорпіоном у березні. Напевно, йому доведеться подумати про більш енергійні та дієві методи.

Стрілець

Стрільців на початку місяця очікує занепокоєння і метушня. У середині березня ви будете розбиратися у почуттях – постарайться звільнитися від непотрібних знайомств і зв’язків. Нарешті – просто заспокойтеся і це буде для вас головним завданням. На роботі також не все гаразд. Щоб уникнути загострення ситуації, поводьтеся скромно і стримано. Фінансова ситуація також не найкраща, прибутків не передбачається, доведеться економити. Оскільки весь поточний рік має стати досить вдалим для Стрільця, то і березень потрібно прожити на високому рівні. Хоча не можна сказати, що проблем вдасться уникнути у першому місяці весни. Виникнуть певні труднощі, які доведеться терміново вирішувати, а можливо довго і наполегливо долати. За певної активності, рішучості та наполегливості, можна не тільки не розгубити свої позиції на роботі та у особистому житті, а й знайти щось більше, ніж матеріальну винагороду за свої зусилля, наприклад – успіх, визнання, процвітання, авторитет і особисте щастя.

Козеріг

У професійній сфері можливі випробування. Незважаючи на все, поводьте себе чинно і благородно. У середині березня з’явиться можливість все виправити, хоча і доведеться для цього добре попрацювати. Фінансові проблеми не повинні вас торкнутися, навпаки, цей місяць сприятливий у матеріальних справах, як і у веденні справ. Середина місяця може пройти без особливих радощів. Потерпіть до третьої декади, коли ви можете наздогнати втрачену вигоду. Це прекрасний період для Козерога, ви можете ризикувати, або почати новий проект – все повинно вийти, ризиків не передбачається. Для Козерога березень може обернутися несподіваними проблемами на роботі і в особистому житті. Більшість своїх проблем спровокуєте ви самі своєю нестриманістю і примхливістю. Козеріг може знову почати прагнути керувати людьми. Тиск з боку Козерога на колег по роботі, співробітників і підлеглих, буде тільки наростати і у підсумку призведе до відсічі з їхнього боку. Тому слід поводитися розумно і тактовно, інакше замість продуктивної і творчої роботи ви ризикуєте загрузнути у чварах, колективних інтригах і плітках.

Водолій

До другої половини березня Водолію буде не солодко. Можливі неприємності з оточуючими, з колегами по роботі або навіть з друзями. Головне завдання – прожити цей період, не звертаючи ні на кого уваги, не відповідаючи на провокації і самим нікого не провокувати. Фінансове становище також не на висоті, чекайте більш сприятливих можливостей. В особистому житті у сімейних Водоліїв, на жаль, все те ж саме – стосунки з партнером напружені, є образи і претензії з його боку. Ближче до кінця місяця все поступово налагодиться. На вас чекають нові знайомства, можете братися за будь-яку роботу. У професійній діяльності з’явиться ряд вигідних можливостей, за допомогою яких можна досягти гарного результату, наприклад, додаткового заробітку. Потрібно зібратися з силами, у потрібний момент проявити ініціативу, бути активним, рішучим і наполегливим, якщо ви серйозно налаштовані заробити у березні. Водолії повинні готуватися до нового етапу у своєму житті, звичайно ж, якщо вони мріють сміливо йти вперед до успіху. 

Риби

Початок місяця Риби зустрінуть не у найкращому настрої. Але вже в середині березня ви «прокинетеся», з’явиться ділова хватка і потужний приплив енергії. Не пропустіть можливість використовувати вдалий збіг обставин, сміливо беріться за нову справу. В особистих стосунках можуть бути нові тенденції, наприклад, знайомство з приємною людиною. Кінець місяця – не зовсім сприятливий час, відкладіть нові проекти на потім, а зараз закінчуйте справи, які розпочали раніше. У першому місяці весни на Риб чекає ряд перемог і радісних моментів. Риби досить давно планували свій успіх, цілеспрямовано йшли до нього, просто вони були схильні більше спостерігати за роботою інших. Нарешті прийшов час для застосування набутого досвіду на практиці і отримати за це «по заслугах».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022226 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022253 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022357 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: