Готуємося до Дня Валентина: що подарувати своїй половинці?

11.02.2019 00:00:004 переглядаАвтор: admin
/qualityoflife/10862-gotuemosya-do-dnya-valentina-shho-podaruvati-svoyijj-polovincii

День святого Валентина не за горами, і пора задуматися про подарунок для своєї другої половинки. Ось деякі варіанти, щоб полегшити Ваш вибір.

ДЛЯ НЕЇ:

Коробка з її улюбленими ласощами

Візьміть картонну коробку, наклейте всередину спільну фотографію і заповніть коробку смаколиками, до яких небайдужа ваша дівчина. Це можуть бути шоколадні батончики, мармеладні ведмедики, попкорн, чіпси – словом, все, що смачне, і що ваша кохана дівчина рідко собі дозволяє. Крім того, обираючи солодкий подарунок, можна зупинитися на якій-небудь оригінальній шоколадній фігурці.

Спільна фотосесія

Домовтеся з фотографом, купіть коханій гарну сукню і надішліть її дівчині. Подарунок має супроводжувати записка, куди і о котрій годині треба прибути у цьому вбранні. Спільна фотосесія не тільки подарує вам безліч приємних емоцій, але й залишить гарні знімки на згадку. Хтозна, може вам ще доведеться показувати їх своїм дітям.

Романтична вечеря

Класика жанру. Свічки, скатертина, приємна музика… Але, якщо хочете по-справжньому здивувати кохану, приготуйте що-небудь незвичайне. Наприклад, кекси у формі сердечок. Кохана не їсть солодкої випічки? Тоді зробіть піцу, замовте роли або зробіть овочевий салат. Головне, щоб подача була романтичною.

Ювелірний подарунок

Золота або срібна прикраса. Безумовно, майже кожна дівчина мріє отримати у цей день каблучку. Такий подарунок  буде виглядати не тільки, як освідчення у коханні, але і як пропозиція руки і серця. Якщо ж весілля у найближчі плани не входить, краще купити підвіску у формі сердечка, гарні сережки або браслет.

Мультфільм про ваше кохання

Щоб зробити аматорський мультфільм, не обов’язково бути аніматором. Досить взяти блокнот і зробити фліпбук (від англійського flip – «перевертати» і book – «книга», тобто дослівно «книга для перегортання»). За допомогою фліпбука можна висловити свої почуття або розповісти красиву історію. В якості альтернативи мультику можна зняти відеокліп. Варіантів безліч. Змонтуйте і накладіть на музику ваші спільні кадри – ось ви на відпочинку, ось у гостях. Якщо дозволяє талант, виконайте для коханої пісню чи танець. Вийдіть на вулицю і розпитайте перехожих, що таке любов, а завершенням такого соцопитування повинна стати ваша власна відповідь.

Подарункові сертифікати

Щоб здивувати кохану, потрібно подарувати те, чого вона не чекає. Таким подарунком може бути сертифікат у салон краси або на масаж. Щоб подарунок виглядав як сюрприз, сертифікат потрібно буде красиво запакувати у сувій і прикрасити сердечками. Крім того, у подарунок на 14 лютого коханій можна купити сертифікат в її улюблений магазин косметики або нижньої білизни, на тематичне романтичне побачення для двох, сертифікат на майстер-клас її мрії і т.п.

Ну і звичайно: «Миллион, миллион, миллион алых роз…»

Так, мільйон троянд – це, звичайно, дуже красиво, але й дуже дорого. Цілком достатньо буде подарувати коханій дружині на 14 лютого букет із 51 або 101 троянди. Такий шикарний букет справить враження на будь-яку дівчину. Якщо ж Ваша половинка віддає перевагу іншим квітам – то можете здивувати її букетом, композицію якого Ви придумали самі.

ДЛЯ НЬОГО:

Смачні подарунки

Складно знайти чоловіка, байдужого до смачної їжі. 14 лютого – гарний привід побалувати коханого ласощами і продемонструвати йому свої кулінарні здібності. Готувати можна все, що завгодно: печиво, торт, піцу, пиріг, млинці або желе. Найголовніше – надати страві форму сердечка, або намалювати сердечко за допомогою крему або майонезу.

Дівчата, які не вміють готувати самі, теж не повинні залишатися осторонь. Навіть скибочки ковбаси або суші можна викласти на тарілку у формі серця, перетворивши їх на романтичну страву! У крайньому випадку, згодиться красивий торт із сердечками з магазину.

Корисні подарунки для комп’ютера

Якщо у гаманці відкладена невелика сума на подарунок коханому хлопцеві, варто в першу чергу вирушити до комп’ютерного магазину. Більшість молодих людей не уявляють своє життя без комп’ютера, тому подарунки з цієї області будуть завжди до речі.

Безпрограшний варіант – USB-флешка. Розмір у цьому випадку має значення, але увагу потрібно звертати на розмір пам’яті – чим він більший, тим більше радості буде в очах коханого. Незважаючи на романтичний настрій, не варто купувати хлопцеві флешку у формі сердечка, краще доповнити подарунок романтичною листівкою, а носій пам’яті обрати у строгому чоловічому стилі.

Хлопцеві, який до цих пір плутається в дротах комп’ютерної миші, можна подарувати на День закоханих зручну бездротову мишку.

Зараз нескладно підібрати корисну дрібничку, що працює від USB. Хлопець гідно оцінить підігріваючу підставку для кухлів із USB-хабом, мініатюрний пилосос для клавіатури, компактний холодильник для охолодження баночки «Коли» або настільний кондиціонер, який рятує у літню спеку. Щоб проявити турботу про кохану людину, можна купити в подарунок стильні комп’ютерні окуляри, що попереджають втому очей.

Подарунки за інтересами

Щоб не потрапити у халепу з подарунком хлопцеві на 14 лютого, можна заздалегідь поцікавитися у свого кавалера, що б він хотів отримати на романтичне свято. Наприклад, книголюбові можна подарувати його улюблену книжку у гарній палітурці, або якщо дозволяють кошти – електронний девайс для читання. Комп’ютерному генієві до душі припадуть зовнішній жорсткий диск, оригінальна безпровідна мишка, або яскрава клавіатура. Меломанові – квиток на концерт улюбленої групи. Автомобілісту – автомобільний кухоль, ароматизатор повітря, магнітола, масажний чохол на сидіння водія.

Стильні аксесуари

Швидше за все, Ваш коханий не відмовиться отримати на День Святого Валентина круті аксесуари. Ви можете презентувати йому цікаву обкладинку для паспорта, шкіряний ремінь, ключницю, візитницю, портмоне, гаманець, парасольку-тростину, гарний брелок, портсигар з запальничкою, багатофункціональний складаний ніж, чохол для телефону або планшета, сумку для ноутбука.

Якщо ж Ви не впевнені у подарунку на День святого Валентина чоловікові, подаруйте йому враження на вибір. Наприклад, урок водіння в екстремальних ситуаціях, майстер-клас з фотографії, картинг, урок з вогняного шоу і т.п.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: