Гороскоп на лютий 2019

01.02.2019 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/qualityoflife/10860-goroskop-na-lyutijj-2019

Овен

У лютому Овну краще акцентувати увагу на домашніх справах і спілкуванні з родичами. Не можна жити однією роботою і кар’єрою, адже так можна втратити все, що справді цінне. Разом з близькими людьми Овен може розпланувати подальші дії, вирішити фінансові проблеми й уникнути тих неприємностей, які підкидає лиходійка-доля. Лютий подарує Овну не просто красивий роман, а справжнє кохання з продовженням. Ви нарешті зустрінете того, з ким вам добре і надійно крокувати по життю. Сімейні Овни отримають такий подарунок від другої половинки, про який навіть не мріяли. Зірки радять Овну подбати про своє здоров’я. Можливий бронхіт, застуда та запалення легенів. Чим швидше почнете кваліфіковане лікування, тим швидше повернетеся до здорового способу життя.

Тілець

Тверду волю і наполегливість доведеться проявити Тільцю у лютому 2019 року, щоб досягти того, до чого вони прагнуть. Якщо ви начальник, то намагайтеся слухати співробітників, а не тільки командувати і обурюватися. Ну, а підлеглим Тільцям зірки радять бути уважнішими до тих завдань, які поставив перед ними шеф. Тоді і гарну посаду отримаєте, і зможете підвищити кваліфікацію. Можлива жорстка боротьба з конкурентами у тих, хто займається своїм бізнесом. В амурних справах у Тільця у лютому проблем не очікується. Але це не означає, що можна жити без гальм і забувати про романтичні моменти. Доведіть своєму обранцеві почуття не на словах, а на вчинках. Тільки не на кулаках, будь ласка. У лютому зірки пророкують Тільцю неприємності з боку здоров’я. Не потрібно вирішувати такі проблеми без лікаря, інакше можете погіршити ситуацію.

Близнюки

У лютому Близнюки вирішать веселитися і відпочивати. Що ж, якщо роботи небагато, або ви зробили її на пару місяців вперед, то ніхто не забороняє. В іншому випадку, такі лінощі і недбальство призведуть до збитків та кар’єрного спаду. Зірки не радять чоловікам-Близнюкам фліртувати на всі боки. Інакше, справа дійде до скандалу, а потім до офіційного розлучення. Зате самотні Близнюки опиняться на гребені хвилі. До того ж, не тільки легкої і романтичної, але й любовної. Стосунки з новим обранцем стануть серйознішими, ніж ви підозрювали. У лютому на Близнюків очікує доленосна зустріч з людиною, яку ви вже давно знаєте. Це може бути колега, друг або симпатична сусідка. Жінки-Близнюки будуть більше зайняті домашніми клопотами, ніж роботою. Не випадково ви почали метушитися, адже скоро у вашій родині очікується поповнення. У кінці місяця чекайте на гостей здалеку.

Рак

Лютий надасть Ракам гарні можливості для того, щоб зміцнити ділові зв’язки, які могли з’явитися в кінці минулого місяця. І подружнє життя, і суспільні зв’язки для багатьох Раків наповняться новим змістом і сенсом, ви станете честолюбними у роботі і наполегливими у спілкуванні. Можливі випади конкурентів, які намагатимуться вивести вас із рівноваги, але безуспішно. Раки зможуть встановити професійні стосунки навіть з тими, хто їх вважав непримиренними ворогами. У першій декаді лютого у вас буде багато зобов’язань перед іншими людьми, спільні справи будуть вимагати певних обмежень, у тому числі, фінансових. Але в середині і в кінці місяця ви відчуєте велику свободу дій. Можуть відбутися важливі поїздки, деякі Раки повернуться до старих контактів, будуть завершувати навчання, розпочаті раніше творчі проекти, оформляти важливі юридичні документи.

Лев

У лютому Леву краще обмежити себе у покупках, особливо, якщо ціна бажаних речей зависока. Ваше матеріальне становище не найкраще, тому не посилюйте його щоденними витратами. Звичайно ж, гроші завжди позичать друзі, але віддавати їх Леву доведеться вже в кінці лютого. Проблеми з’являться у стосунках з ріднею, після чого почне бешкетувати здоров’я і нерви. Не дивуйтеся, що у вас вечорами болить голова і чи серце. У лютому на Лева чекає запаморочливий роман із людиною, яка снилася ночами. Ваш обранець виявиться не тільки яскравим та активним, але й досить розумним співрозмовником. Зірки радять Леву у лютому одразу ж не рвати стосунки з колишніми. Можливо, ви розлучитеся мирно і залишитеся гарними друзями. Ну, а в майбутньому ще й розпочнете ділове партнерство у сфері бізнесу.

Діва

У лютому на Дів чекає маса змін у житті, які додадуть впевненості в собі і наповнять натхненням. Деякі Діви переїдуть в інше місто або країну, укладуть шлюб, відкриють свою справу або зав’яжуть яскравий роман із колегою по роботі. Головне, щоб Діва не сумувала і не сиділа без діла. Якщо станете ініціативнішими й допитливішими, то скоро зможете влаштуватися у перспективну кампанію. Ну, або познайомитеся з цікавою людиною, у яку потім по вуха закохаєтесь. Зірки рекомендують консервативним Дівам стати більш вільними у своїх планах і бажаннях. Не можна все тримати під контролем, інакше так можна зійти з розуму від навантажень. Якщо доля підкидає вам шанс змінити ситуацію – чіпляйтеся за нього. Інакше, так і просидите біля самотнього і згаслого багаття. Фінансове становище у лютому буде нестабільним. Якщо припините витрачати кошти направо і наліво, то зможете накопичити певну суму на бажану покупку.

Терези

Терези у лютому можуть самі відрегулювати своє матеріальне становище, приділятимуть цьому питанню більше уваги. Звичайно ж, отримати мільйонний статок ви не зможете, але і без гривні у кишені не залишитеся. Якщо хочеться зайнятися бізнесом, то зірки радять проконсультуватися з грамотними людьми. Інакше ризикуєте прогоріти і залишитися ні з чим. Врахуйте те, що комерційний шлях не з легких, тобто потрібно підійти до нього досить серйозно. Терези можуть порадитися з друзями, у яких вже є досвід підприємця. У лютому є шанс знайти підробіток. Зірки радять Терезам бути більш чуйними і ніжними з коханою людиною. Якщо забули про романтику, то неодмінно згадайте ваше перше побачення. На жаль, не тільки розкішні букети і діаманти здатні відродити почуття. Потрібно частіше зізнаватися у коханні і обіймати обранця. У лютому Терези здатні допомогти собі самі, без допомоги психолога і всезнаючих товаришів.

Скорпіон

Скорпіону у лютому захочеться кардинальних змін у професійній сфері. Ви вирішите опанувати нову спеціальність, або почнете відвідувати семінари. Енергетичний потенціал у вас високий, тому не сумнівайтеся в тому, що щось не вийде. Зірки пророкують Скорпіону вдале завершення всіх починань. На жаль, проблем у колективі Скорпіону уникнути не вдасться. З кимось ви розсваритеся ущент, якщо мова піде про вашу майстерність або особисте життя. У коханні в лютому теж не все прекрасно, адже Скорпіон обожнює доводити свої принципи і докучати зайвими запитаннями. Врахуйте, що така поведінка до добра не доведе. Ну, а до розставання з коханою людиною, точно. У лютому Скорпіону варто вжити заходів профілактики від грипу. Можете зробити щеплення, пропити вітаміни, що підвищують імунітет, або ізолювати себе на час від суспільства.

Стрілець

Головною темою лютого для Стрільця буде його дорогоцінне здоров’я. Правда, ставитеся ви до нього не так, як треба. Якщо продовжите їсти все підряд, легко одягатися і працювати без відпочинку – застуда або щось серйозніше вам забезпечене. Зірки рекомендують Стрільцям у лютому взяти чергову відпустку і вирушити у подорож. Так, ви не тільки відпочинете від метушні та турбот, але й зможете зміцнити фізичний стан. Якщо Стрілець у лютому отримає несподіваний прибуток, потрібно знайти, куди його вкласти. Наприклад, внести частину у власний бізнес, ремонт чи купівлю машини. Кохання буде другою і не менш важливою темою місяця. Самотні назавжди попрощаються зі своїм холостяцьким життям, а сімейні Стрільці внесуть у стосунки з другою половинкою гармонію і пристрасть. Зірки пророкують Стрільцеві таке натхнення й ентузіазм, що можна повністю змінити своє життя. Наприклад, виїхати працювати за кордон, проявляючи творчі таланти.

Козеріг

У лютому на Козерогів очікує боротьба за місце під сонцем. Якщо в якості цього «місця» очікується нова посада із пристойним окладом – бийтеся до останнього. Тим більше, що начальник вже давно мітить Козерога на своє крісло. Тобто шанси на успіх і підвищення дуже високі. Козеріг по натурі рішучий, наполегливий і розумний, що допоможе йому у лютому не проґавити великих можливостей. Вони зможуть і розбагатіти, і злетіти вгору кар’єрними сходами. У коханні вам доведеться відстоювати свою незалежність, а також постійно виправдовуватися перед обранцем через те, що ви пізно повертаєтеся з роботи. Фінансове становище  повинно стабілізуватися. Щоправда, великих гонорарів чекати не варто, але й свої чесно зароблені гроші ви обов’язково отримаєте. Слід подбати у лютому про здоров’я та відмовитися від вечері після 18.00.

Водолій

Водолій у лютому захоче змінити життя так, щоб ніщо не нагадувало про минуле. Приміром, знайти іншу роботу, нове кохання і навіть змінити місце проживання. Навіть зовнішній вигляд ви вирішите кардинально змінити. У лютому зірки рекомендують Водолію переглянути стосунки з друзями і приятелями. Можливо, з кимось із них вам краще не спілкуватися. У матеріальному плані лютий для Водолія виявиться вдалим місяцем. Ви давно не відчували себе таким захищеним від фінансових витрат і невирішених проблем. Кохана людина може зробити Володію подарунок у вигляді путівки на курорт. Будьте вкрай обережні, спускаючись на лижах із гори. У лютому зірки рекомендують Водолію особливо уважно поставитися до стану кишківника та шлунка. На ніч не переїдайте, відмовтеся від жирного, мучного і спиртного. Отруєння можуть бути серйозними.

Риби

У лютому Рибам слід почати займатися оселею, побутом і сімейними клопотами. Можливо, що саме вам доведеться вирішувати проблеми родичів – як фінансові, так і стосовно здоров’я. Але Риби з усіма питаннями впораються на вищому рівні. У лютому самотні Риби зустрінуть того, кого назвуть своїм супутником життя. І це не просто швидкоплинний роман, а серйозні і надійні стосунки. Цікаво те, що все це розпочнеться далеко від дому, можливо, під час подорожі. Зірки рекомендують у лютому Рибам подбати про своє здоров’я. Якщо щось давно вас турбує, краще проконсультуватися з лікарем, а не з Інтернетом або сусідкою. Не здумайте сідати на жорстку дієту. Краще відвідати дієтолога, який складе правильний раціон харчування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022224 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: