Знайомимся: олександрійське підприємство «Катеринославських меблевих майстерень»

12.10.2018 00:00:0016 переглядівАвтор: admin
/qualityoflife/10851-znajjomimsya-oleksandrijjske-pidpriemstvo-katerinoslavskikh-meblevikh-majjsteren

Знайомимся: олександрійське підприємство «Катеринославських меблевих майстерень»

ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні», що знаходиться на території Олександрії, спеціалізується на виробництві ортопедичних матраців. За час свого існування виробництвом було пройдено великий шлях від маленького цеху до сучасної фабрики з виробництва ортопедичних матраців, оснащеної високотехнологічним обладнанням. 

Сьогодні завод «Катеринославські меблеві майстерні» виробляє понад 500 видів матраців. Близько 50 % всіх процесів на виробництві – автоматизовані. На підприємстві працює близько десяти виробничих цехів, де за допомогою високотехнологічного обладнання виготовляється продукція із якісної сировини. 

«У нас близько 20 тис. м? площ – це основні цехи і склади. Є цех з виробництва сталевого дроту, пружинних блоків, є цех закрою матеріалів та збирання матрацних блоків, цех з пошиття чохлів, збірки і упаковки матраців, а також цех з переробки пінополіуретану. На нашому виробництві є три склади сировини і один склад готової продукції», – розповів директор ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні» Олександр Логвинов.

На території заводу працює спеціальна лабораторія, де ретельно перевіряється якість кожної нової моделі матраців чи будь-якої іншої продукції виробництва. «Катеринославські меблеві майстерні» відомі по всій Україні, і навіть за кордоном.

«Щодо ринків збуту – це переважно український ринок. На сьогоднішній день ми найбільший виробник матраців в Україні. У нас є філія в Грузії, тобто ми поставляємо матраци в Грузію, а також в Молдову. Зараз вже виготовляємо матраци для Польщі під приватною торговою маркою, тобто почали поставки в Європу і цей напрямок ми теж намагаємося дуже активно розвивати. Перспектива експорту досить цікава, тому посилено працюємо над цим питанням», – зазначив Олександр Логвинов.

На сьогодні «Катеринославські меблеві майстерні» мають більш ніж 2 тисячі торгівельних партнерів в Україні, а також є великі замовники під відомими брендами.

«Нині ми виробляємо один з видів продукції під брендом «Dormeo» – напевно, це один з найвідоміших марок на сьогоднішній день. Також виготовляємо продукцію для компанії «JYSK» – це українська мережа, що спеціалізується на продажі матраців, товарів для дому, а також матраци для мережі «Епіцентр», – пояснив директор підприємства.

На підприємстві працює близько 500 олександрійців. На заводі добудовується ще один корпус. Олександр Логвинов розповів, що у вересні наступного року у новому, більш сучасному приміщенні, з’являться робочі місця ще для п’ятдесяти людей. «Ми запускаємо новий цех і будуємо його вже за сучасними стандартами та з іншим підходом як до умов праці, так і до внутрішнього клімату – опалення, освітлення, вентиляція, кондиціонування. Тут передбачається той рівень, який ми не могли, на жаль, запустити 10 років тому, коли тільки починали свою діяльність.

Це розширення існуючого виробництва. Матраци – дуже складна продукція, і ми розширюємо асортимент не тільки в моделях матраців, але і в певних додаткових речах для сну – ковдри, подушки, наматрацники і т.д. Усе це потребує місця, адже матраци великі, об’ємні і не вдається вже такий обсяг і в такому асортименті помістити в теперішньому приміщенні. Тому для їхнього успішного виробництва і потрібні площі, в тому числі і складські».

«Катеринославські меблеві майстерні» плідно співпрацюють і з місцевим центром зайнятості, таким чином допомагаючи працевлаштуватися ще більшій кількості місцевих жителів.

«З цим підприємством ми працюємо вже близько десяти років, майже з самого його заснування. Вони заявляють нам свої вакансії, з якими можна ознайомитися у нас в центрі зайнятості. Це швеї, налагоджувальники устаткування та фахівці, які працюють на різноманітному обладнанні. Виробництво досить велике і, зрозуміло, є певна плинність кадрів, тому майже завжди у нас є вакансії на це виробництво. Протягом років нашої співпраці на «Катеринославські меблеві майстерні» були працевлаштовані майже 700 осіб, а вже цього року роботу саме на цьому виробництві отримали близько 120 чоловік», – зазначила директор Олександрійського міськрайонного центру зайнятості Ірина Мукієнко.

«Катеринославські меблеві майстерні» пропонують олександрійцям гідну роботу в рідному місті, де містяни зможуть не тільки вивчити основні процеси виробництва матраців, а й отримати шанс створити вдалу кар’єру. 

Олександр Логвинов: «Ми пропонуємо все, що на сьогоднішній день передбачено чинним законодавством. Це – офіційне працевлаштування і повний соцпакет. Також є внутрішні бонуси, такі як власна процедура нарахування та виплат за кількість відпрацьованих років. Ми пропонуємо цікаву динамічну роботу в гарному дружному колективі, а також перспективу довгострокової співпраці. Ми не плануємо взяти багато співробітників, заробити гроші і втекти завтра. У нас довгострокові проекти, це надовго, ми розвиваємося і нам потрібні люди, які хочуть працювати і розвиватися разом з нами. Є певні вимоги, є стандарти, є навчання. Існує також перспектива просування – це школа кадрового резерву, яку ми запустили для середнього та середнього-плюс рівня персоналу, і в цьому напрямку теж плануємо розвиватися. Оскільки географія наших працівників розширюється, найближчим часом ми розглядаємо варіанти підвезення співробітників за рахунок підприємства».

Юлія Пастух




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022224 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: