Оновлений сервіс від «Укрзалізниці»: олександрійці можуть придбати квитки з пересадками

25.01.2018 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/qualityoflife/10797-onovlenijj-servis-vid-ukrzaliznici-oleksandrijjci-mozhut-pridbati-kvitki-z-peresadkami

«Укрзалізниця» оновила свій сервіс онлайн-придбання квитків. Його інтерфейс став зручнішим та інформативнішим, а користувачі відтепер можуть одразу придбати квитки до будь-якого місця призначення з пересадками. Послуги сервісу, як і раніше, доступні для зареєстрованих та незареєстрованих користувачів.

Саме функція придбання квитків з пересадками стала головним нововведенням від «Укрзалізниці». Тепер система сама може створити маршрут, необхідно лише вказати місто,дату та час відправлення й обрати місце прибуття.

Спочатку система шукає всі потяги прямого сполучення. Якщо жоден із варіантів не задовольняє, можна використати кнопку, яка підтверджує пошук потягів із пересадками. У результатах пошуку відображаються, крім кінцевих пунктів, станція пересадки та тривалість очікування на ній. Також система одразу підраховує сумарну тривалість подорожі з урахування пересадки. Є змога відсортувати результати у зручній формі, наприклад за сукупним часом у дорозі, а також подивитися схему маршруту з усіма зупинками.

Крім того, можна подивитися потяги, на які всі квитки вже продані. Раніше система автоматично викидала із відображення такі результати пошуку.

Завдяки пошукові квитків із пересадками, значно зростає кількість маршрутів, якими можна дістатися до потрібного міста. І зробити це можна буквально в декілька «кліків» мишкою.

Щодо Олександрії, оновлений сервіс пропонує 5 додаткових способів доїхати до столиці України в тому числі із можливістю 40 хвилинного очікування або чотири інших способи доїхати до Львова чи три способи опинитися на одеському вокзалі. Запропоновані варіанти маршрутів можуть залежати від дати поїздки. В цьому й полягає одна з головних переваг нової системи – можливість отримати квиток саме у найзручніший час,хоча сама подорож може бути більш тривалою.


Олександрія – Перемишль в один клік

Оновлений сервіс дозволяє також придбати квитки одразу туди, куди дістатися напряму просто неможливо. Наприклад, маршрут Олександрія – Хелм (Холм)або Олександрія – Пшемисль (Перемишль). Завдяки новому сервісу це цілком реально, хоча, звичайно, дістатися польських міст можна лише з пересадками. Зате маршрут система побудує вже сама, і не треба ламати голову й шукати, які ж потяги йдуть до потрібного вам міста.

Варто сказати і про ще один цікавий момент –  іноді доїхати з одного міста у інше можна швидше саме з пересадками.

Загалом же сервіс придбання залізничних квитків онлайн, яким «Укрзалізниця» вже зараз продає майже половину проїзних документів, став зручнішим, швидшим та більш дружнім до користувачів. 

Фото: Укрзалізниця

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022221 перегляд

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022354 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: