Металевий стовп загрожує життю жителів багатоповерхівки, але комунальники та чиновники відсилають стареньких жителів будинку від одного кабінету до другого

03.08.2017 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/qualityoflife/10732-metalevijj-stovp-zagrozhue-zhittyu-zhiteliv-bagatopoverkhivki-ale-komunalniki-ta-chinovniki-vidsilayut-starenkikh-zhiteliv-budinku-vid-odnogo-kabinetu-do-drugogo

У будинку навпроти міської стоматологічної поліклініки відірвався металевий стовп, який тримає дах на вході у під’їзд. Про це повідомила жителька п’ятиповерхівки, в якій і сталася ця подія та де побували журналісти газети.

20 липня по обіді у будинку №28 по вул. Перспективній літня мешканка будинку Михайленко Валентина Георгіївна сиділа на лавочці біля під’їзду й на неї раптово почав падати один з металевих стовпів, що тримав бетонний навіс над під’їздом. Свідками цієї події були й інші мешканці будинку, які змогли завадити падінню і власними зусиллями тимчасово закріпили його. Але остаточно це проблему не усунуло. Жінка, яку ледве не привалило важелезним стовпом, звернулась із заявою від мешканців будинку до комунального підприємства «Житлогосп» з проханням терміново відремонтувати ганок. В свою чергу у «Житлогоспі» заяву брати відмовились і сказали, що її будинок у черзі на капітальний ремонт і направили до управління житлово-комунального господарства. Там з’ясували телефоном, що це звернення не за адресою і треба все ж працювати комунальному підприємству. Але потім, передзвонивши ще комусь, повідомили жінці про те, що вони всі дані про цю подію передали головному інженеру «Житлогоспу», який має прийти і все виправити. Але минуло вже понад тиждень і ніяких дій не відбувається. Віри на слово чиновникам немає, бо вони з комунальниками з’ясовують хто кому винен і хто має працювати, проблема залишається невирішеною, а життя жителів багатоповерхівки під загрозою.

Кожного дня біля під’їзду збирається молодь, граються діти, відпочивають люди похилого віку. Тож доки ті, кому платять гроші жителі будинку чи платники податків, зволікають з ремонтом, мешканці будинку побоюються, що залізна труба може впасти та заблокувати вихід з під’їзду, або, ще гірше, завдати шкоди здоров’ю або життю людей.

Будинку, в якому сталася ця подія, вже 48 років, і навіси над іншими під’їздами теж почали руйнуватись, тож коли чергова труба буде загрожувати життю мешканців – можемо лише здогадуватись.

Юлія Пастух

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022227 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022253 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022357 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: