Донька мера Олександрії зробила приватний ринок комунальним

13.11.2013 00:00:002 переглядаАвтор: admin
/news/8266-donka-mera-oleksandriyi-zrobila-privatnijj-rinok-komunalnim

Донька мера Олександрії зробила приватний ринок комунальним

Донька міського голови Олександрії Степана Цапюка Наталія Лазаренко внесла під час обідньої перерви до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно данні про те, що земля, яка знаходиться під приватним ринком «Айсберг» є тепер у користуванні  КП «Олександрійський центральний ринок».

В той же час реєстраційна служба мала у своєму розпорядженні ухвалу Господарського суду Кіровоградської області, щодо заборони реєстраційній службі Олександрійського міськрайонного управління юстиції здійснювати реєстрацію права користування земельної ділянки по вулиці Червоного Козацтва. В ухвалі йде мова про те, що до вирішення по суті судового спору між міською радою та ринком «Айсберг» ця ухвала і повинна діяти.

На підставі витягу з Держреєстру, який був зроблений через годину після реєстрації речових прав на ім’я директора комунального ринку Юрія Носа, контролери комунального ринку почали вимагати від підприємців оформлення ними абонементного талону за право користування торгівельним місцем.

За словами директора ТОВ «Айсберг» Андрія Сибірцева ці дії інакше ніж продовженням спроб рейдерського захоплення ринку назвати не можна. А.Сибірцев вважає, що дії комунального підприємства перебувають на межі закону, адже судовий спір між владою та ринком не завершився і тому вчиняти будь-які дії ніхто не має права.

Щодо незрозумілих дій реєстратора, керівник звернувся на «гарячу лінію» голови Кіровоградської обласної державної адміністрації, а також з листами до прокуратури.

Підприємці ринку, з якими спілкувався журналіст «Олександрійських новин» вважають, що ніхто не має права вимагати з них додаткових грошей за те, що вони працюють на ринку. У них є відповідні договори та оплата за цими угодами з ТОВ «Айсберг».

Коментарі зі сторони комунального підприємства не вдалось отримати, бо зв’язку із директором КП «Олександрійський центральний ринок» немає.

Люди ж із написом «Охорона» на одязі, що тепер перебувають у вагончику перед ринком «Айсберг», теж відмовляються від коментарів, не вказуючи навіть хто є їхнім керівником і тільки посилаються на те, що зв’яжуться із керівництвом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022223 перегляди

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022252 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022355 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: